Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kesiyorsun. Sebep ne? Oda çok küçük emzirmeniz gerekiyor. Sakın böyle bı hata yapmayın. Doğunca ikisini birden emzirebilirsin.Cahilce yazanlara bakmayın.Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Doktoruna Danış cnm ama düşük riskin erken doğum riski kanama yoksa emzirmeye izin veriyorlar doktorlar ama görüş doktorrunlaKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Doktoruna Danış cnm ama düşük riskin erken doğum riski kanama yoksa emzirmeye izin veriyorlar doktorlar ama görüş doktorrunla
TeşekkürlerDoktoruna Danış cnm ama düşük riskin erken doğum riski kanama yoksa emzirmeye izin veriyorlar doktorlar ama görüş doktorrunla
Bildigim emzirme rahim kasilmasina sebep olup dusuge sebep olabilir ama boyle biseyi topige yazmak yerine doktorunuza sormalsiniz cok riskli bir durumKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Canım merhaba, öncelikle tebrik ederim benim kızim 1 buçuk yasındaydi hamile kaldığımda fakat gebeliğim çok sıkıntılı geçti ve sonlandırmak zorunda kaldık, vücudun çok vitaminsiz kalabilir hem emzirdiğin hem hamile kaldığın için, folik asit ine degerlerine muhakkak baktır! Emzirmenin sakıncası yok bildiğim kadarıyla tandem emzirme deniyor hatta buna, bebeğinle ilgili muayenelere sık git ve değerlerine baktır vitaminlerini içKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Doktora sorarmisin ben zehirliyor diye biliyorumKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Ben kızımı emzirirken hamile kaldım. Kizim o zaman 2 yasina yakindi. K.dogum doktorum emzirmeye engelin yok dedi. Emzirmeye devam ettim ve devam etmeyi düşündüm hep tandem emziririm dedim. Ama malesef hamileliğe bağlı sütüm tamamen kesilince 24.ayda kızımı memeden ayırdım. Sütüm gelseydi emzirecektim. Şimdi 1 aylık bebegim var kızım 2.5 yaşında ve kardeşi gibi süt istiyor ona da sağip veriyorum. Anne sütü kıymetli, bebeğinizi mahrum etmeyin bu mucizeden.Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Karnindaki bebek icin riskli diye biliyorum. Cocugun dusmesine sebep olabilirmis.Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Annem beni emzirirken erkek kardeşime hamile kalmış . Ben daha 2 aylık mışım. Aynı hikayeden beni emzirmemiş. Diğer çocuklarını 3 sen emzirmiş. Beni pek sevmez ve önemsemez emzirmeyince sanırım duygusal bur bağ da oluşmamış.Süt zehirlemesi diye bir şey yok. Nasıl bir doktormuş o... Sadece anne beslenmesine ve vitaminlerine daha iyi dikkat etmeli.
Kesinlikle kesmelisinKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Öyle olduğunu sanmıyorum. Ben de oğlumu emziremedim. Erken doğduğu için meme tutma sorunu yaşadık. Ben de bir yıl boyunca süt sağdım. Hâlâ da sağıyorum. Ve çok şükür oğluma karşı güçlü bir bağ hissediyorum. Bebeklerini hiç emziremeyen, süt veremeyen anneler de var; bağ sorunu yaşamayan. Anneniz de sizi çok seviyordur muhakkak. Sadece gösterememiş olabilir veya sizin sevgi dilleriniz farklı olabilir. Ortanca kardeşler hep muallakta kalıyor.Annem beni emzirirken erkek kardeşime hamile kalmış . Ben daha 2 aylık mışım. Aynı hikayeden beni emzirmemiş. Diğer çocuklarını 3 sen emzirmiş. Beni pek sevmez ve önemsemez emzirmeyince sanırım duygusal bur bağ da oluşmamış.
Hemen hemen aynıyız bndimde kızım sıan 15 aylık olmak üzere karnmdaki bebem de 18 haftalık emziriyodm bn ama artık tadnı begenmiyo sanrm emmiyomsadece ağzında bekletiyo yutmuyo içmiyo amaa pozisyon alıyoruzKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Hayir devam et kesme tabiki 5aylik bebeğim vardı,tekrar hamile kaldım hamileligimin 7.ayina kadar emzirdim.Cok şükür hiçbir sorunda olmadı. Şöyle birsey var anne emzirirken fazla enerji kaybettiği için halsiz düşebilir.Bu yüzden zaten emzirmeyin diyor doktorlar.Ekstra vitamin vs. Kullanın doktorunuza danışıp.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Kesme. Emzirme sadece doyurmak değil. Duygusal yakınlık için de gerekiyor.Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Sakin kesme beslenmene dikkat etKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?