Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 aylik oglum var ve 3 aylik hamileyim çok arastirdim cok doktora sordum gerek kadin gerek cocuk doktoruna hepsi emzirebilirsin dedi tandem emzirme yapicam bebegimin hakkina girmek istemedim . Sizde doktor kontrolunde emzirmeye devam edin bence multivitamin ve folik asit haricinde doktorum ek takviyeler verdi emzirdigim icin suan hersey yolunda .. insallah hayirlisiyla ustesinden geliriz.Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
A aaAyşem artık avukat olucak. Ben ona güveniyorum
Benimde göğüslerim aşırı ağrıyor birde akıntım arttı gibi. Bugün kan testi yaptım negatif çıktı reglim iki gün geciktiBenim ayaklarım üşüyor uyku bastırıyor beni ikigundur miyde bulantım var ama test yapmadım yapicam yarın evde ovulasyon vardı onu yaptım o pozitif baya ama ona güven olmuyor diye biliyorum bugünde göğüslerim hasaslasmis
Belki geç dollenmedir sitireste olabilir tabi ben daha hiç birşey yapmadım bekliyecegim biraz çünkü sitirestende gecikebiliyorsun ben ayın 30 da doktura gittim bana birtane yumurtan çatlamış dedi adetime 7 gün vardı gittim işte birde rahim duvarin kalinlasmis dedi ama işte iki gündür geciktim bilmiyorum hayırlısıBenimde göğüslerim aşırı ağrıyor birde akıntım arttı gibi. Bugün kan testi yaptım negatif çıktı reglim iki gün gecikti
Bilmiyorum ama göğüslerim ilk kez bmyle olduBelki geç dollenmedir sitireste olabilir tabi ben daha hiç birşey yapmadım bekliyecegim biraz çünkü sitirestende gecikebiliyorsun ben ayın 30 da doktura gittim bana birtane yumurtan çatlamış dedi adetime 7 gün vardı gittim işte birde rahim duvarin kalinlasmis dedi ama işte iki gündür geciktim bilmiyorum hayırlısı
Canım kesme o bebekte şifasını alsın sütten dogurana kadar bir arkadaşım öyle yapmıştı ama iyi beslenKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Kusura bakmayın ama doktorunuz Ayşe teyze gibi konuşmuş, muhtemelen son araştırmaları takip etmeyen biriydi. Yazık daha üç aylık bebeğin hakkına girmişCanım doktora sorman gerek benim kızım mesela üç aylık Ken bir buçuk aylık hamile olduğumu öğrendiğim zaman doktor hemen kesmen gerek sütun kızını zehirler dedi mecbur kesmiştim senin kine farklı diye bilir belki
Merhaba canım öncelikle tebrik ederim alıştıra alıştıra kese bilirsin fazla emzirmen iyi olmaz süt kendini yenileyeceği için zehirlenme yapıyor tabi bu benim duyduklarım sadece en güzel cevabı sana doktor verir bence doktoruna danışmalısın bunu hayırla ve sağlıkla büyüt bebeğini inşAllah diğer bebeğinide sağlıkla al kucağına tatlım inşAllahKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Aynı şey benimde başıma geldi doktorum emzir dedi herkese inat emzirdimBenimde 14aylik kizim var pazartesi hamile oldugumu ogrendim simdiden herkese dert oldu nezaman ayircaksin diye kayinnam dersen karnindaki gelisemez kes bir an once. Bide emen cocugunu zehirliyon diyenmi dersin. Herkes bisey diyo. Doktorlar vucut sagligin ve sütün hem emen cocuguna hem karnindakine yetiyosa ve seni halsiz birakmiyosa duzenli beslenmene devam ediyosan hicbir sorun teskil etmez diyolar
Belirtilerinizden biraz bahseder misiniz kişiden kişiye değişir tabi ama idrarımda tanecikler farkettim geçmek bilmeyen bi karın kasık ve bel ağrım var dizlerime kadar vuruyor ağrısı 6 gündür yani hasta olacak ama olamıyorum zorlanıyorum gibi bir dolgunluk ağrı hissi var çok nadir 1-2 kere miğdem bulanmıştı gögüslerde şişme hassasiyet yok normalde adetime 6 gün kala üstüne yatamazdım şimdi 3 gün sonra regl başlıcak hiç ağrı yok birde göbeğimin altında kahverengimsi siyah çizgi farkettim v.s v.s tecrübelisiniz ne şekilde yoruyosunuz arkadaşlar :) Allah nasip ederse ilk annelik ilk merak işte :)Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Alakasi yok devam edebilir, tandem emzirme deniyorEvet kesmelisin canım
Vallahi ben doktur değilim hanfendi buraya yazmış sormuş herkez yorum yapsın diye duymak istemediği yorumlara tepki veriyor ozaman buraya yazana kadar dokturuna sorsaymis yorum kaldiramiyorsa ben bunu bizzat dokturdan duydum bırakması daha sağlıklı hamile birinin demişti herkesin bünyesi farklı en doğru yorumu mutlakki dokturu verecektir dokturlar şu şekilde izin veriyorlar eğer bebeği çok küçükse yani 6 aydan küçükse bir anda bırakmayın alistirak bırakın diyorlar ama hanfendinin çocuğu bir yaşında şuan sanırım o yüzden internette yazan herşeyi dikkate almamak gerekiyorAlakasi yok devam edebilir, tandem emzirme deniyor
Oncelikle doktur degil, doktor.Vallahi ben doktur değilim hanfendi buraya yazmış sormuş herkez yorum yapsın diye duymak istemediği yorumlara tepki veriyor ozaman buraya yazana kadar dokturuna sorsaymis yorum kaldiramiyorsa ben bunu bizzat dokturdan duydum bırakması daha sağlıklı hamile birinin demişti herkesin bünyesi farklı en doğru yorumu mutlakki dokturu verecektir dokturlar şu şekilde izin veriyorlar eğer bebeği çok küçükse yani 6 aydan küçükse bir anda bırakmayın alistirak bırakın diyorlar ama hanfendinin çocuğu bir yaşında şuan sanırım o yüzden internette yazan herşeyi dikkate almamak gerekiyor
Öncelikle boş yapma tamam herkezin yorumu kendine sen önce hattını bileceksin sen kim oluyorsun da benim kelimelerimi duzeltiyorsun ben gurbetciyim kardeşim ben öyle duydum doktorumu sordum arayıp eğer sağlık sıkıntısı yoksa devam ettire biliyorlarmis ama ekstira beslenmesine dikkat etmeliymis sütun tadı bozulduğu için yani burada bukadar uğraşacağına böyle önemli bir konuyu doktoruna sorması dogrusuydu şimdi iyi gecelerOncelikle doktur degil, doktor.
Ben bebegim 9 aylikken hamile kalmistim, devam ettim emzirmeye
İyyy usluba bakÖncelikle boş yapma tamam herkezin yorumu kendine sen önce hattını bileceksin sen kim oluyorsun da benim kelimelerimi duzeltiyorsun ben gurbetciyim kardeşim ben öyle duydum doktorumu sordum arayıp eğer sağlık sıkıntısı yoksa devam ettire biliyorlarmis ama ekstira beslenmesine dikkat etmeliymis sütun tadı bozulduğu için yani burada bukadar uğraşacağına böyle önemli bir konuyu doktoruna sorması dogrusuydu şimdi iyi geceler
İyyy usluba ba
Boş yapmaya devam cokmu ilgisizsin sen kuzum yazık sana bir piskolaga git bir nebze olsun kendine gelirsin belki kıyamam sanaİyyy usluba bak
Aynısı benim başımada geldi doktorum içerideki bebeğin yüzde 60 beslenecek ve yüzde 40 büyüğün alacak dedi karar senin dedi sonra büyük oğlum çok iştahsızdı sütümde o kadar az gelmeye başlamıştıki birgünde karar verip kestim ve daha iyi beslendi çünkü yemek yemiyordu gözü hep anne sütündeydi.Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Yanlış hatırlamıyorsam" tandem "( ismini tam bilmiyorum) diye bir şey var belli aya kadar emzirebiliyorsun. Düşük tehliken yoksa doktor da verebilirsin derse devam et.Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?