Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba emzirme danışmanı ve ebe Tülin hocanın cevabını iletiyorum size. Ben çok faydalandım bu ebeden. Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Kimseyi dinlemeyin deyip sizi dinlemesini bekliyorsunuzKimseyi dinlemeyin lütfen. Bir an önce bebeği sütten kesin. Hem vücudunuz zayıf düşecek hemde karnınıza ki bebek gelişim aşamasında olduğu için onu düşünmek zorundasınız. İlk üç ay anne karnındaki bebek için çok önemli biliyorsunuz. Diğer bebeğiniz için ise anne sütüne yakın bir çok mama çeşitleri var onları düşüne bilirsiniz
Kimseyi dinlemeyin lütfen. Bir an önce bebeği sütten kesin. Hem vücudunuz zayıf düşecek hemde karnınıza ki bebek gelişim aşamasında olduğu için onu düşünmek zorundasınız. İlk üç ay anne karnındaki bebek için çok önemli biliyorsunuz. Diğer bebeğiniz için ise anne sütüne yakın bir çok mama çeşitleri var onları düşüne bilirsiniz
Bence doktoruna daniş canm 3 aylikken kesilemsi gerekiyor diye biliyorm ama sen yinede bi doktoruna danış derimKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Evet öyle.Artık sen de herkes gibisin
37 haftalık hamileyim kesmedim sütümü. Dr ekstra vitamin verdi emzirebilirsin dedi. Lütfen dr a sormadan çocuğu sütten kesmeyin burdaki yorumlarla.Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Dr sorun ama büyük ihtimalle karnınizdaki bebek 3 aylık olunca kesin diyecektir çünkü o saaten sonra artık bebek sizden besleniyorKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Çapa' nın gururu Ayşe' ye gitmişDoktorunuz sahte değildir insallah
Benim kızımda 1.5 yaşında ve yeni hamile olduğumu öğrendim doktorum emzirmemde hiç bir sakınca olmadığını emzirmeye devam etmemi söylediKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Canım doktora sorman gerek benim kızım mesela üç aylık Ken bir buçuk aylık hamile olduğumu öğrendiğim zaman doktor hemen kesmen gerek sütun kızını zehirler dedi mecbur kesmiştim senin kine farklı diye bilir belki
Teşekkürler sevindimBenim kızımda 1.5 yaşında ve yeni hamile olduğumu öğrendim doktorum emzirmemde hiç bir sakınca olmadığını emzirmeye devam etmemi söyledi
Tam bunu diyecektim de Ayşe mi Fatma mi Hayriye mi emin olamadimÇapa' nın gururu Ayşe' ye gitmiş
Bazi kaynanalarin anasını ateşe verselerdi de hiç turemeselerdi keşke .Benimde 14aylik kizim var pazartesi hamile oldugumu ogrendim simdiden herkese dert oldu nezaman ayircaksin diye kayinnam dersen karnindaki gelisemez kes bir an once. Bide emen cocugunu zehirliyon diyenmi dersin. Herkes bisey diyo. Doktorlar vucut sagligin ve sütün hem emen cocuguna hem karnindakine yetiyosa ve seni halsiz birakmiyosa duzenli beslenmene devam ediyosan hicbir sorun teskil etmez diyolar
Artık bütün doktorlar hem fikir bu konu da. Kesinlikle kesme. O yavrunun ne suçu var. Emzir doya doyaKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Ayşem artık avukat olucak. Ben ona güveniyorumTam bunu diyecektim de Ayşe mi Fatma mi Hayriye mi emin olamadim