Bence kesme zaten doktorlarda öyle diyor doğurduktan sonrada ikisini bir emzirirsinKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Ablam hamileliğinin 5. Ayına kadar emzirmişti doktor öyle demiş. Sizde muayene sırasında doktorunuza sorun bence bizim dediklerimizle hareket etmeyin en doğrusu doktorunuzun dediğiKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Benim ayaklarım üşüyor uyku bastırıyor beni ikigundur miyde bulantım var ama test yapmadım yapicam yarın evde ovulasyon vardı onu yaptım o pozitif baya ama ona güven olmuyor diye biliyorum bugünde göğüslerim hasaslasmisbenimde gecikti ya sizde belirti var mı?
ben de kizmi emizirken hamile kaldim haberimde yokdu bebek 7 haftalikken oyrendim bir hafta sonra sutden kesdim ama benim kizim buyukdu 2.5 yasindaydi hala emiyodu. seninki kucuk karnindaki bebişe zarari yoksa emizir kendinede dikkat et hem hamile hem emizirmek yediginde bebeslere giderKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Kesmemelisin kadın doğum doktorun aksini söyleyene kadar.Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Doktora sormak en mantıklısı, 1 yaşını geçirin der belki en kötüKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Bi doktorun bunu söylemesi o kadar şaşırtıcı kiCanım doktora sorman gerek benim kızım mesela üç aylık Ken bir buçuk aylık hamile olduğumu öğrendiğim zaman doktor hemen kesmen gerek sütun kızını zehirler dedi mecbur kesmiştim senin kine farklı diye bilir belki
Doktorunuz sahte değildir insallahCanım doktora sorman gerek benim kızım mesela üç aylık Ken bir buçuk aylık hamile olduğumu öğrendiğim zaman doktor hemen kesmen gerek sütun kızını zehirler dedi mecbur kesmiştim senin kine farklı diye bilir belki
Süt zehirlemesi diye bir şey yok. Nasıl bir doktormuş o... Sadece anne beslenmesine ve vitaminlerine daha iyi dikkat etmeli.Canım doktora sorman gerek benim kızım mesela üç aylık Ken bir buçuk aylık hamile olduğumu öğrendiğim zaman doktor hemen kesmen gerek sütun kızını zehirler dedi mecbur kesmiştim senin kine farklı diye bilir belki
Öyle bir şey yok ya. Neden zehirlesin süt. Anne sütü bu. Adını verin de cimere şikayet edelimCanım doktora sorman gerek benim kızım mesela üç aylık Ken bir buçuk aylık hamile olduğumu öğrendiğim zaman doktor hemen kesmen gerek sütun kızını zehirler dedi mecbur kesmiştim senin kine farklı diye bilir belki
Aynen öyle sadece süt kolostruma döndüğü için bebek ishal olabiliyor bunu biz bile biliyoruzSüt zehirlemesi diye bir şey yok. Nasıl bir doktormuş o... Sadece anne beslenmesine ve vitaminlerine daha iyi dikkat etmeli.
Emzirmesi ile alakalı olduğunu nerden çıkardınız?Benim iki arkadaşım kesmedigi için düşük yaptı ve döktür neden kesmedin dedi ben çevremde çok gördüm ama siz yinede dokturunuza danışın ki genelde biraktiriyorlar
Muhtemelen düşük riskli gebelikti sonuc emzirmeye baglandıEmzirmesi ile alakalı olduğunu nerden çıkardınız?
Genel sağlığı yerinde ise hem emzirdiği bebeğini hem de doğmamış olan bebeğini yeterli şekilde besleyebilir. Ama bu süreçte mutlaka kendilerine iyi bakmakları gerekir.yani doktorla kanuş eğer hem sen hem bebeğiniz iyise devam edebilirsin ama kimse devam etmiyor karnındaki bebeğin vitamine çok ihtiyacı var çocugunda 11 aylikmiş yani bıraksan bence daha iyi olurKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
düşük riski yada başka bir sorun olmadığı sürece doktor kontrolünde emzirmeye devam edebilirsin doktorunla konuş derim şuan zaten kesmeni istemeyecektir gebeliğin ilerleyince keseceğini söylersede yavaş yavaş alıştırarak kesersin kızında etkilenmez böyleceKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?