Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu 11 ay önce aldığımız mobilyalar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Herşeyin çok zarif görünüyor çok beğendim.
Bende beyaz istiyorum kısmetse evimi ferahlık huzur barındırmalı sizin mobilyalarınızda öyle özenle seçilmiş güle güle kullanın.
Bende beyaz koltuk çok istiyordum ama temizlik konusunda tereddüt ettiğim için vazgeçtim.
Memnunmusun duygu ? temizliği falan nasıl

Bizde 11 aylık evliyiz 30 temmuzda kısmetse bir yılımıızıı tamamlayacağız :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım. Koltukların kumaş olanları vardı. Temizlemesi zor olur diye almadım. Koltuklarım deri çokta kullanışlı eşimin arkadaşları gelmişti çay damlamış koltuğa onlar gidince fark ettim. Sadece nemli bezle sildim çıktı. Derilerde sanırım bir tek tükenmez kalem çıkmıyormuş. Beyaz mobilyaya gelince inan kullanımı çok güzel. Çalıştığım için hergün toz alma gibi bir şansım yok maalesef. Hiç tozu belli etmiyor. Bu arada 28 Temmuzda nikahımız oldu 30 temmuzda da evlendik:)

çok begendim cnm esyalarını tam bnm tarzım :) bu haftasonu biz de eşya bakıcaz insallah böle bişi düşünüorm ben de :)

çok güzel canım iyi günlerde oturun yatak odanı ne kadara aldın? bende bakmayı düşüüyorum bi de monet modelini begendim ben yemek ve yatak odasını

çok güzel canım iyi günlerde oturun yatak odanı ne kadara aldın? bende bakmayı düşüüyorum bi de monet modelini begendim ben yemek ve yatak odasını

Amin teşekkürler. Biz alırken monet yoktu sanırım. Ben birde perayı beğenmiştim. 4600 e aldık nakit. Bellona ve istikbal gibi mağazalar ekstra bir indirim yapmıyorlar maalesef. Dolap, çift çekmeceli komodin, çamaşırlık, şifonyer, yatak başlığı ve baza var içinde.

çok hoşmuş özellikle yemek odan ve yatak odan güle güle oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…