11 Aralık Transfer olanlar 🌸

Hayırlı haberlerle gelin kızlar yazışmalarınıza tek tek okudum naçizane 1 tavsiyem var şu an uzanıyor olduğunuz zaman put gibi sakın durmayın ara ara ayaklarınızı kendinize doğru çekin hafiften uzatın ki orada bir kanlanma olsun bulunan embriyo tutunsun kendinizi kasmayın hareket etmeyeceğim diye

Benim bugün 20 çıktı ama dondurulmuş olduğu için süreçler farklı tabi ben 5 gündür progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Geçen hafta verdiğimde 0.28di. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Merhaba en son 20 çıkmasına yakın göğüslerde hafif ağrılar başlamışmıydı sizde

Aminnn inşallah ya açıkçası doktorum bana normal hayatına devam et dedi normalde hep ayakta çalışan biri olduğum için yatamıyorum ben ya hareket halindeyim sadece çok eğilip uzanmıyorum ağır şeyler kaldırmıyorum dikkatliyim ama hepte yatmıyorum

bende sürekli yatam biri değilim sadece dikkatli yaşıyorum ağır itip kldırmadıkça normal ev de dışarda düzenime devam ediyorum çok ayakta kalmıyorum vs sadece yatarak geçirsem ruhum daralır

Hayırlı olsun sizinde bugünlerde test yapıp pozitif görenleri okudukça hevesleniyorum ben ama en azından bi 4-5gün daha beklicem galiba. Sizin test gününüz ne zaman

hayırlı olsun sizede inşallah zaman geçmiyor kimle konuşsam aynı şeyi düşünüyoe artık kafa dağıtmaya çalışıp bu haftayıda atlatmaya bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…