Benim bugün 20 çıktı ama dondurulmuş olduğu için süreçler farklı tabi ben 5 gündür progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Geçen hafta verdiğimde 0.28di. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunu
Transfer nasıl ağrılı mı oluyorİki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Sizin?
O zaman progesteronunuz baya yükselmiştir sizinde. Ben günde üç fitil bir iğne sabah akşam 2şer estrofem alıyorumben yaklaşık 7 gündür peogestan iğne akşam ve günde 3 esthofem alıyorum
Hayır rahattı muayene gibi düşünün canınız yanmıyor sonrasında biraz ağrı oldu kasıklarımda o kadarTransfer nasıl ağrılı mı oluyor
inşallah tutsunda şu avuç avuç ilaçlar torba torba iğneler işe yarasın davul gibi oldumO zaman progesteronunuz baya yükselmiştir sizinde. Ben günde üç fitil bir iğne sabah akşam 2şer estrofem alıyorum
Gerçekten öyle şişlik üzerine bir de çok ağlıyorum beninşallah tutsunda şu avuç avuç ilaçlar torba torba iğneler işe yarasın davul gibi oldum
şu 12 günü bir atlatabilseydikGerçekten öyle şişlik üzerine bir de çok ağlıyorum benfazla duygusal biri yaptı beni
Evde test yapacak mısınız ? Ben galiba 10-11.gün yapıcam dayanamamşu 12 günü bir atlatabilseydik
ya benim diğeri negatifti bilmiyorum kan testini beklemek istiyorumEvde test yapacak mısınız ? Ben galiba 10-11.gün yapıcam dayanamam
Haklısınız valla en azından garanti sonuçya benim diğeri negatifti bilmiyorum kan testini beklemek istiyorum
şu 7 günü atlatayımda belki fikrim değişirHaklısınız valla en azından garanti sonuç
Merhaba en son 20 çıkmasına yakın göğüslerde hafif ağrılar başlamışmıydı sizdeBenim bugün 20 çıktı ama dondurulmuş olduğu için süreçler farklı tabi ben 5 gündür progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Geçen hafta verdiğimde 0.28di. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Evet evet başladı birkaç gündür varMerhaba en son 20 çıkmasına yakın göğüslerde hafif ağrılar başlamışmıydı sizde
Aminnn inşallahHayırlı haberlerle gelin kızlaryazışmalarınıza tek tek okudum naçizane 1 tavsiyem var şu an uzanıyor olduğunuz zaman put gibi sakın durmayın ara ara ayaklarınızı kendinize doğru çekin hafiften uzatın ki orada bir kanlanma olsun bulunan embriyo tutunsun kendinizi kasmayın hareket etmeyeceğim diye
bende sürekli yatam biri değilim sadece dikkatli yaşıyorum ağır itip kldırmadıkça normal ev de dışarda düzenime devam ediyorum çok ayakta kalmıyorum vs sadece yatarak geçirsem ruhum daralırHayırlı haberlerle gelin kızlaryazışmalarınıza tek tek okudum naçizane 1 tavsiyem var şu an uzanıyor olduğunuz zaman put gibi sakın durmayın ara ara ayaklarınızı kendinize doğru çekin hafiften uzatın ki orada bir kanlanma olsun bulunan embriyo tutunsun kendinizi kasmayın hareket etmeyeceğim diye
Merhabalar, yazışmalarınızı okudum. öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız.. Bende sizden 1 gün önce 10 aralıkda transfer oldum.. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin.. Zaman geçmiyor gibi sankimerhaba bugün transfer oldum aranızda bugün transfer olan var mı ? :)
Hayırlı olsun sizinde bugünlerde test yapıp pozitif görenleri okudukça hevesleniyorum ben ama en azından bi 4-5gün daha beklicem galiba. Sizin test gününüz ne zamanMerhabalar, yazışmalarınızı okudum. öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız.. Bende sizden 1 gün önce 10 aralıkda transfer oldum.. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin.. Zaman geçmiyor gibi sanki
hayırlı olsun sizede inşallahMerhabalar, yazışmalarınızı okudum. öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız.. Bende sizden 1 gün önce 10 aralıkda transfer oldum.. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin.. Zaman geçmiyor gibi sanki