Bende bugün oldummerhaba bugün transfer oldum aranızda bugün transfer olan var mı ? :)
hayırlı olsunBende bugün oldumnasıl geçti
İyiydi benimde kolay geçti biraz ağrı oldu kasıklarımda ama bikaç saate geçti. Test günün ne zamannhayırlı olsuniyiydi bugün dinlenmekle geçti sizin
ağrı oluyor bu benim ikinci ilkindede oldu. 23 aralık sizin ?İyiydi benimde kolay geçti biraz ağrı oldu kasıklarımda ama bikaç saate geçti. Test günün ne zamann
Benim ilk transferim benimde 23 Aralık
İki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Sizin?ağrı oluyor bu benim ikinci ilkindede oldu. 23 aralık sizin ?
ağrı oluyor bu benim ikinci ilkindede oldu. 23 aralık sizinİyiydi benimde kolay geçti biraz ağrı oldu kasıklarımda ama bikaç saate geçti. Test günün ne zamann
umarım aynı gün güzel haberler alırız.Benim ilk transferim benimde 23 Aralık
ben tek transfer oldum kalan 1 taneyide dondurdumİki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Sizin?
Taze transfer mi oldunuzağrı oluyor bu benim ikinci ilkindede oldu. 23 aralık sizin
umarım aynı gün güzel haberler alırız.
ben tek transfer oldum kalan 1 taneyide dondurdum
evet sizTaze transfer mi oldunuz
hepimiz inşallahİyi haberlerle gelin
Benim dondurulmuş transfer tüpte iki tane embriyo vardı biri iyi biri orta kalite ikisini de istedik en azından ihtimal arttırsın diyeTaze transfer mi oldunuz
şu 2024 bitmeden bize sürprizini yapsın.Benim dondurulmuş transfer tüpte iki tane embriyo vardı biri iyi biri orta kalite ikisini de istedik en azından ihtimal arttırsın diye
Ay inşallahhh ya tüm yıl hastanede geçti artık güzel sebepler için gidelim kontrollereşu 2024 bitmeden bize sürprizini yapsın.
al bendende o kadar. inşallahhhhhAy inşallahhh ya tüm yıl hastanede geçti artık güzel sebepler için gidelim kontrollere
Bugün kan verdiniz mi transfer öncesi progestonunuz kaç çıktıal bendende o kadar. inşallahhhhh
bi kaç gün önce verdim 0.93 çıktı sizinBugün kan verdiniz mi transfer öncesi progestonunuz kaç çıktı
Benim bugün 20 çıktı ama dondurulmuş olduğu için süreçler farklı tabi ben 5 gündür progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Geçen hafta verdiğimde 0.28di. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuzbi kaç gün önce verdim 0.93 çıktı sizin