- 16 Ağustos 2024
- 1.313
- 1.280
- 48
- 33
Evet görüştük 26sında kese görmeye gelin dedi. Belki kalbini de duyarızSiz doktorunuzl görüşebildiniz mi peki kese kalp atışı ne zaman görünüyormuş ben doktoruma ulaşamadım hayırlı olsun dedi sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet görüştük 26sında kese görmeye gelin dedi. Belki kalbini de duyarızSiz doktorunuzl görüşebildiniz mi peki kese kalp atışı ne zaman görünüyormuş ben doktoruma ulaşamadım hayırlı olsun dedi sadece
Ay hadi inşallah sağlıkla gelsin hemen göstersin kendiniEvet görüştük 26sında kese görmeye gelin dedi. Belki kalbini de duyarız
İnşallah canım heyecanlı bir süreç senin belli mi? Ulaşamadım dedin ama kese görmeye gelin demedi mi bir hafta 10 gün sonra?Ay hadi inşallah sağlıkla gelsin hemen göstersin kendini
Ya ben mersindeyim, doktor ankarada. Normalde test günüm yarındı ama ben bugün yaptırdım dayanamayıp çünkü çizgi bariz belli oldu bugün. Sonuç da sabah 216 dı. Doktora sevinebilir miyim dedim evet sevinebiliriz dedi devamı gelmedi. Hemşireler de dönüş yapacaktır dedi. Ama dönmedi. Moralim bozuldu ya. Belirsiz kaldımİnşallah canım heyecanlı bir süreç senin belli mi? Ulaşamadım dedin ama kese görmeye gelin demedi mi bir hafta 10 gün sonra?
Yarın tekrar arayın ya ben bile merak ettimYa ben mersindeyim, doktor ankarada. Normalde test günüm yarındı ama ben bugün yaptırdım dayanamayıp çünkü çizgi bariz belli oldu bugün. Sonuç da sabah 216 dı. Doktora sevinebilir miyim dedim evet sevinebiliriz dedi devamı gelmedi. Hemşireler de dönüş yapacaktır dedi. Ama dönmedi. Moralim bozuldu ya. Belirsiz kaldım
Pazartesi günü tekrar kan vermemi, 2 hafta sonrasına da doktor randevusu almamı söyledi şüküürYarın tekrar arayın ya ben bile merak ettim
Çook güzel tutunm annesi siz progesteron kuşlanıyor musunuz hangi ilaçları verdi dr kaç transfer oldnzPazartesi günü tekrar kan vermemi, 2 hafta sonrasına da doktor randevusu almamı söyledi şüküür
Sabah akşam Progestan iğne kullanıyorum, estrofem, Corasprin ve Duphaston kullanıyorum. 4bc kalite 5. Gün tek embriyo transferiydi çok teşekkür ederim annesi denince bile gözlerim doluyor Allah isteyen herkese hemen nasip etsinÇook güzel tutunm annesi siz progesteron kuşlanıyor musunuz hangi ilaçları verdi dr kaç transfer oldnz
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu ve sen sürekli test yapmıştın galiba testlerin duruyorsa atar mısınMerhaba canım evet 51-181 şeklinde artarak devam etti çok şükür
Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de tek embriyoum kalmıştı beşinci güne onu transfer oldum üç gün önce biraz korkuyorum ama sizi görünce umut oluyorSabah akşam Progestan iğne kullanıyorum, estrofem, Corasprin ve Duphaston kullanıyorum. 4bc kalite 5. Gün tek embriyo transferiydi çok teşekkür ederim annesi denince bile gözlerim doluyor Allah isteyen herkese hemen nasip etsin
Allahım sizi de sevindirsin haftaya inşallah dua edeceğim size de ben de çok korkuyordum zaman geçmek bilmiyor hala inşallah güzel haberlerinizi alırızMaşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de tek embriyoum kalmıştı beşinci güne onu transfer oldum üç gün önce biraz korkuyorum ama sizi görünce umut oluyor
Kuzum 5. Gün embriyosuydu. Transfer hariç 4. Gün akşam (pembe olan) ve transfer hariç 5. Gün sabah ilk idrarla (turuncu olan) iki test yaptım.Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu ve sen sürekli test yapmıştın galiba testlerin duruyorsa atar mısın
Âmin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllahım sizi de sevindirsin haftaya inşallah dua edeceğim size de ben de çok korkuyordum zaman geçmek bilmiyor hala inşallah güzel haberlerinizi alırız
Çok güzel çıkmış maşallah bende pazartesi sabah 5. Gün oluyor yapsam mı yaaaKuzum 5. Gün embriyosuydu. Transfer hariç 4. Gün akşam (pembe olan) ve transfer hariç 5. Gün sabah ilk idrarla (turuncu olan) iki test yaptım.
Senin de çıkacak böyle güzel güzel çizgiler inşallah canımÂmin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Ya çok tatlısın çok teşekkür ederim inşallah orada güzel bir çizgi görürüm böyle çok silik de görmem kör olana kadar bakıyorum yoksaSenin şey çıkacak böyle güzel güzel çizgiler inşallah canım
Silik olsun bizim olsun sen göremezsen bi foto çekip at buraya biz görürüzYa çok tatlısın çok teşekkür ederim inşallah orada güzel bir çizgi görürüm böyle çok silik de görmem kör olana kadar bakıyorum yoksa
Değil mi az bir silik de olsa olsa da işimizi görür ya atarım tabii ki atacağım transfer hariç beşinci günün pazartesi oluyor pazartesi ilk idrarla yapayım bakayımSilik olsun bizim olsun sen göremezsen bi foto çekip at buraya biz görürüz
Evettt sabah uyanır uyanmaz gece boyu içinde tuttuğun idrarla yap heyecanla bekliyoruummmmDeğil mi az bir silik de olsa olsa da işimizi görür ya atarım tabii ki atacağım transfer hariç beşinci günün pazartesi oluyor pazartesi ilk idrarla yapayım bakayım
Mutlaka haber verecemEvettt sabah uyanır uyanmaz gece boyu içinde tuttuğun idrarla yap heyecanla bekliyoruummmm