Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi sitelerden aldınız?40 li fairy platinium plus 20 tl ye aldim 2 pk siniri getirmisler
Bir kac sey daha yakaladim
Ztn listem vardi takipteydim
49.9 tl ye tefal tava aldim hediyelik
English home havlu aldim 16 tl / 7 tl buda tahmini 1 sene yetecek hediyelik ve kullanacagim kadar
Siveno urunlerinden aldim oda yari fiyatina
hangi sitelerden aldınız?
Hangi marka ve model aldı kaça aldı acaba?Eşim akıllı bileklik aldı uzun süredir bakıyordu
xiaomi mi band 4 aldı sanıyorum 150 küsüre fln gelmiş ama uygun aldım gönderirler inşallah diyorduHangi marka ve model aldı kaça aldı acaba?
evet uygunmuş.xiaomi mi band 4 aldı sanıyorum 150 küsüre fln gelmiş ama uygun aldım gönderirler inşallah diyordu
size fatura kesilmesi demek satıcıya para aktarılıyor anlamına gelmez ki . siz ödemeyi onaylayınca ödeme satıcıya aktarılıyorTrendyol hiç akıl karı bir site değil. Bana kullanılmış parfüm gönderdiler. Bir de yorgan sipariş etmiştim kaç gündür tedarik sürecinde. Kesinlikle fiyatları yüksek ve şikayetinizi kullanıcı yorumu olarak yazdığınızda onaylamıyorlar. Böylece tüm satıcılar müthişmiş gibi algılayıp yanılıyorsunuz. Çünkü olumsuz yorumlar yasaklanıyor. Diğer sitelerde ürünü aldıktan sonra parayı aktarıyorlar, burada daha ürünü almadan fatura kestikleri için hiçbir güvenceniz de yok.
Elime hala ürün geçmedi, ürünle birlikte fatura gönderilmeli.size fatura kesilmesi demek satıcıya para aktarılıyor anlamına gelmez ki . siz ödemeyi onaylayınca ödeme satıcıya aktarılıyor