- 7 Ocak 2015
- 585
- 663
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor olmuyor değil ama fiyatı takip edip bilmek lazımarkadaşmlar yalan yok 11.11 indirimi ilk n11.com da çıktı yani ben öyle duydum bildim.bakın ben 2015 te Philips FC9928/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Elektrik Süpürgeyi o zamanki fiyatı 1250 tl di hiç unutmam,almak istiyordum pahalı geliyordu,neyse 11.11 indiriminde bi kupon tanımladı bana n11 sadece o güne özel ben süpürgeyi 799 tl ye aldım o günden sonrada asla düşmedi şu an 1800 tl di fiyatı,yani demem o ki ilk duyurulduğunda,ok evet ciddi indirimler vardı,ama şimdi ben inanmıyorum.Ha gene az buçuk yapıyorlar ama fiyatlar iyice şişirildikten sonra
Bende inanmiyoruz cok az bir indirim varBen indirimlere inanmıyorum.Çarşı pazarda indirimsiz ürün kaldımı?
Bazende gerçekden indirim oluyor ama dedikleri kadar değil.100 liralık malı önce 150 ye çıkarıyor,sonra % 50 indirim diye 75e indiriyor.Halbuki %50 indirim değil işde.Bende inanmiyoruz cok az bir indirim var