- 8 Mart 2015
- 25.052
- 81.013
Ben ekledim, 2 gün beklettim sepetimin yarısı bitti.Sepete ekleyince alinmiyor mu? Yani baskasi sizden önce odemeyi yaparsa? Online hic yapmadim alisveris bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ekledim, 2 gün beklettim sepetimin yarısı bitti.Sepete ekleyince alinmiyor mu? Yani baskasi sizden önce odemeyi yaparsa? Online hic yapmadim alisveris bilmiyorum
fiyat takibi yapsaydınız şu an yanıldığınızı anlardınız,onlarca şey aldım 11.11'de üstelik kasım ayının başındaki fiyattan daha da ucuza.Birde birsürü kupon almıştım neredeyse bedavaya geldi.I Love n1111.11de fiyatları önce yükseltip sonra düşürdüler yine aynısı olacaksa sıkıntı
n11 de aşırı farkedilmiyor herkes diğerlerini söylemiş bakarsanız. 11.11 yazınca bir tek n11 mi anladınızfiyat takibi yapsaydınız şu an yanıldığınızı anlardınız,onlarca şey aldım 11.11'de üstelik kasım ayının başındaki fiyattan daha da ucuza.Birde birsürü kupon almıştım neredeyse bedavaya geldi.I Love n11
11.11 kampanyaları dediğimde n11 aklıma geliyor çünkü,n11 de aşırı farkedilmiyor herkes diğerlerini söylemiş bakarsanız. 11.11 yazınca bir tek n11 mi anladınız