- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Bence sizde bi an önce kan vermelisiniiizValla bende aynı cümleleri tekrar edip duruyorum içimdenbu hiç birşeye benzemiyormus. Ne okul ne meslek ne eş seçimi herşeyin üstünde bı his. Sanki başına ne kadar iyi şey gelirse gelsin sadece anne olunca tamamlanacakmissin gibi. Bizde bırakmıştık aslında bu ay bebek işini. Âdete yakın tek ilişki oldu sadece. Birçok kez iğne ilaç kullandım. İki defa aşılama oldum. Hiç biri tutmamışti. Tüp bebek raporumuz onaylandı Marta gün vermişlerdi. Doktor adetin 3.gunu istenen tahlilleri yenilet demişti onu bekliyordum ki 12 gün geçti şaka gibi benim için olursa büyük sürpriz olacak
Bebis kilo aldırır bbiraz sana iyi olur :)40 kiloyuuum canıım
Allah'ın hikmeti işte
Çok alır mıyıım veya sonra kalır mı sanmıyorum :) hırsi bizde zayıflıık :)))Bebis kilo aldırır bbiraz sana iyi olur :)
Olursa neguzel olur :) bizde bu ay yumurta gelistirici tedaviye baslıcaktıkValla bende aynı cümleleri tekrar edip duruyorum içimdenbu hiç birşeye benzemiyormus. Ne okul ne meslek ne eş seçimi herşeyin üstünde bı his. Sanki başına ne kadar iyi şey gelirse gelsin sadece anne olunca tamamlanacakmissin gibi. Bizde bırakmıştık aslında bu ay bebek işini. Âdete yakın tek ilişki oldu sadece. Birçok kez iğne ilaç kullandım. İki defa aşılama oldum. Hiç biri tutmamışti. Tüp bebek raporumuz onaylandı Marta gün vermişlerdi. Doktor adetin 3.gunu istenen tahlilleri yenilet demişti onu bekliyordum ki 12 gün geçti şaka gibi benim için olursa büyük sürpriz olacak
Olsun saglıklı olalımda en onemlisi oÇok alır mıyıım veya sonra kalır mı sanmıyorum :) hırsi bizde zayıflıık :)))
Aynen öyle canım. Vaktinden önce çiçek açmıyor. İstiyoruzki hemen olsun. Bizimle evlenen herkesin oldu bı biz kaldıkcok iyi anliyorum. hele ki o yolu milim milim ayni yuruduysem seninle..saniyorsun ki sen gormuyeceksin cift cizgiyi. anne olamiyicaksin. hep boyle belirsizlik olucak sanki gibisinden hiss ediyorsun. etrafta her kes olucak diyor, bu kadar karamsar olma diyor, ama elinde degil. biri şu ayda, şu yilda, şu tarihde olucak dese rahatliycan aslinda, gunlerinin tadini çıkarıcan, geceler bol bol uyuyucan bebek olunca uyutmadiği gecelerin borcunu silsin diye. ama yok, kimse oyle bişey soylemiyor, bilemiyorsun. belirsizlik öldurüyor insani
Tabi canıım kilo hiç mühiim değilOlsun saglıklı olalımda en onemlisi o
Valla bende aynı cümleleri tekrar edip duruyorum içimdenbu hiç birşeye benzemiyormus. Ne okul ne meslek ne eş seçimi herşeyin üstünde bı his. Sanki başına ne kadar iyi şey gelirse gelsin sadece anne olunca tamamlanacakmissin gibi. Bizde bırakmıştık aslında bu ay bebek işini. Âdete yakın tek ilişki oldu sadece. Birçok kez iğne ilaç kullandım. İki defa aşılama oldum. Hiç biri tutmamışti. Tüp bebek raporumuz onaylandı Marta gün vermişlerdi. Doktor adetin 3.gunu istenen tahlilleri yenilet demişti onu bekliyordum ki 12 gün geçti şaka gibi benim için olursa büyük sürpriz olacak
Ayy hadi inşallah canım yaaBence sizde bi an önce kan vermelisiniiiz
Bende geçen ay çatlatma iğnesi gitmiştim.
Rahim filmi istemişti doktorum ama çekilmemiştim. Çekilmeden iğne olsun demişti. Hastalan 3. Günü gel demiştii ama hastalanamadıım sonuuç bi miniik
Bende persembe gidicem doktora ama kese gorunurmu ki gorunmez heralde benimTabi canıım kilo hiç mühiim değilyeter ki evlatlarımız sağlıklı olsın
Şimdi hedef perşembe günü kesemiiiz
Canm değerin 1000 olursa gözükür :) bende bilmiyorum benimde bulur ama 44ten 2 günde 205 çıktı doktorumda yükseleceğini düşündü herhalde ki perşembe günü çağırdıBende persembe gidicem doktora ama kese gorunurmu ki gorunmez heralde benim
İnşallah canım ver tabii ki bizi de haberdar etAyy hadi inşallah canım yaa ❤ yarın vericem bakalım
Hmm benim bu hafta gorunmez o zaman ama yinede bi gitmekte fayda varCanm değerin 1000 olursa gözükür :) bende bilmiyorum benimde bulur ama 44ten 2 günde 205 çıktı doktorumda yükseleceğini düşündü herhalde ki perşembe günü çağırdı❤
Tabi ki canım bi an önce folik asit kullanmaya başlaman gerekirHmm benim bu hafta gorunmez o zaman ama yinede bi gitmekte fayda var
Hadi hayırlısıı olsuun canıım Allah kucağına almayı nasip etsin :)kizlar beta hcg degerim 590.08buda sabah idrariyla idrar testim. yukaridaki dun akşam yaptigim
insallah kuzum isteyen her kese kismet. keseyi gorunceye kadar kalp atişlarini duyuncaya kadar insanin içi yinede rahat edemiyormuş. 46ci gunde oyrendim. geç dollenme olmuştu. 1hafta once kan 5in alti, idrar neqativ cikmişti. 26 eylul sonrasi olmuş yumurtlamaHadi hayırlısıı olsuun canıım Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Ne kadar geçmiştii senin bat :)
oooo maşallah coook sevindim dua et benimde artmıs olsun sabırsızlıkla yarın olmasını bekliyorummkizlar beta hcg degerim 590.08buda sabah idrariyla idrar testim. yukaridaki dun akşam yaptigim
inşallah 2katina yukselir iyi haberlerini aliriz yarin. dua edicem sanaOo
oooo maşallah coook sevindim dua et benimde artmıs olsun sabırsızlıkla yarın olmasını bekliyorumm
Tesekkur ederimm sen onceki kanı kacgun once vermistininşallah 2katina yukselir iyi haberlerini aliriz yarin. dua edicem sana
Dimi yaa bide kese goruncekmi kalbi aticakmi telası var :)insallah kuzum isteyen her kese kismet. keseyi gorunceye kadar kalp atişlarini duyuncaya kadar insanin içi yinede rahat edemiyormuş. 46ci gunde oyrendim. geç dollenme olmuştu. 1hafta once kan 5in alti, idrar neqativ cikmişti. 26 eylul sonrasi olmuş yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?