10gun gecikme ve beta hcg 3.31

Sende bendensin canıım bende 11. Gün sonra öğrwnmiştim :) perşembe günü keseye gideceğiz bakalım bizde inşallah ikimizde hayırlısıyla görürüz miniklerimizi

Sende bendensin canıım bende 11. Gün sonra öğrwnmiştim :) perşembe günü keseye gideceğiz bakalım bizde inşallah ikimizde hayırlısıyla görürüz miniklerimizi
inşallah canim. cok kaygilaniyorum. ya bi sorun olursa, ya keseyi goremezsem, ya kalp atislarini duyamazsam falan. seninde sag ya da sol kasiginin altina bacagin basladigi o uçkene 2 3saniyelik giren kramplar oluyor mu? bedenen rahatsiz etmiyor ama fikir olarak korkuyorum ya dış gebelik olursa diye. hormonlar 4 5haftaya uyqun artiş yapmiş ama ne bileyim işte

benim sol kasigimda batmalar oluyor. hamilelikde ola biliyormuş ama sol bacak ucgenime, ordan da sol bacagima vuruyor agrisi. bende genelde de sinir agrisi olurdu sol bacakda. bilemiyorum kasik agrisindan mi, yoksa genel olandan mi. doktoru aradim bacak agrimi soylemedim alakasi olmaz diye ama sol kasigim arada bi batiyor fiziksel rahatsizligi pek yok ama ruhsal anlamda endişe veriyor dedim. oyle şiddetli olmamasi lazim, eger oyleyse endişelenme, ola bilir dedi

karin derken ? normal karin agrisi mi? kasik agrisi mi? şiddetli miydi? lekelenme falan? Allah korusun
Rahim tarafı. Arada kasık agrısı da vardi tabi de rahmim agrıdı daha cok. Asırı siddetli olmasada rahatsız ediciydi uykumdan uyandım. Ama leke filan yok suan iyiyim cok sukur

Rahim tarafı. Arada kasık agrısı da vardi tabi de rahmim agrıdı daha cok. Asırı siddetli olmasada rahatsız ediciydi uykumdan uyandım. Ama leke filan yok suan iyiyim cok sukur
iyne batar gibi rahim agrisi mi? eger ogleyse endişelenme bendede oluyor. sanki rahim ortasindan vajinaya dogru sızı şeklinde. inşallah saglikli gebelikdir ikimizdede

kizlar beta hcg degerim 590.08buda sabah idrariyla idrar testim. yukaridaki dun akşam yaptigim

Hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşALLAH bak dediğim gibi çıktı gördün mü hamileymişsin .. 5 haftalık hamilesin haftaya duyarsın inşALLAH kalp atışlarını.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

ay baslangicta yazdigin cümleleri okuyup , ben bu konuyu ne zaman acmisim dedim:)
ayni beni anlatmissin:)

ben ogluma tam 27. günü gebe kalmisim., 36. gün kanda 0.1 cikmisti. 42. gün idrarda ögrenmistim.

sagol canim Allah sana da yeniden kismet etsin sag salim gebelik yaşatsin. evet doktor cuma gel ultrasonda bakalim dedi. inşallah gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…