• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10gun gecikme ve beta hcg 3.31

Hepsini denedim canıım hiçbiri işe yaramıyor geceleri çok kötü oluyorum özellikle .. akşam mide bulantısından kusmadan acildeydiik serumu yedim geldiim .. Rabbim kuvvet ve direnç ver diyorum durmadan 🙏🏻 bizde 8+3 olduk canıım 2 hafta sonra kontrolümüz ayın 18inde tabii o zamana kadar tekrar gidicem gibi duruyor çünkü cidden çok kötüyüm canıım 🙁 S shemss678 benim bebiiş daha şimdideen kuduruyoor yani içerde 💁🏻‍♀️

canim ben gec yumurtlama yawadim, yani eylulun 26sindan sonraki son gunleri, ultarsona gore 28inde olmuş. ben 7eylulde kan verdim 5in altiydi. yani 10 gun sonra. 1hafta bekledim 17ci gunde verdigimde artik 590.08di. yani ayin 7si degil 9u 10u falan versem duşukde olsa bir rakam cikardi. oyle yukseldigine gore. yani en fazla yumurtlamadan 12gun sonra kanda gosderirdi. eger hamile degilsen karnina masaj yap, sıcak suyla yıkan ve kafadan cikar. regl gelr o zaman. 8gun biteli adet olmadiysan da doktoru ara sor. hakkinda hayirlisi olsun
Canım rabbim bebeğini kucağına almayida nasip etsin inşallah🤲bende 24 ekim de aşılama yaptırdım 7 kasımda beta hcg 4.54 çıktı doktorum negatif dedi aşırı derecede regl sancim var 9 kasım regli günüm senin yazını okuyunca banada umut oldun 😘

Hepsini denedim canıım hiçbiri işe yaramıyor geceleri çok kötü oluyorum özellikle .. akşam mide bulantısından kusmadan acildeydiik serumu yedim geldiim .. Rabbim kuvvet ve direnç ver diyorum durmadan 🙏🏻 bizde 8+3 olduk canıım 2 hafta sonra kontrolümüz ayın 18inde tabii o zamana kadar tekrar gidicem gibi duruyor çünkü cidden çok kötüyüm canıım 🙁 S shemss678 benim bebiiş daha şimdideen kuduruyoor yani içerde 💁🏻‍♀️
canim senin bebenin dogum tarihi benimkinden 1gun erken. yani sende 19.06da, bende 20.06. menst tarihine gore ben bugun 8haftami doldurduysam, sende 8+1olmalisin. bebegin gelişimi mi önde? neye gore 8+3 hesabladin? insallah gecer, hiç ihtiyac kalmaz kuzum. benim 1 hafta oncesinde hafif bulantigibisinden oldu ama şimdi şukur oyle sorunumuz yok. bi tek cok fena iştahsizim. bulantim yok ama canim hiç bişey istemiyor, mecburiyetden yiyorum. Allah kolaylik versin hepimize

Canım rabbim bebeğini kucağına almayida nasip etsin inşallah🤲bende 24 ekim de aşılama yaptırdım 7 kasımda beta hcg 4.54 çıktı doktorum negatif dedi aşırı derecede regl sancim var 9 kasım regli günüm senin yazını okuyunca banada umut oldun 😘
4,54 iyi bi rakam canim. bence bugun tekrar kan ver. belki katlanarak artmiştir. 5uzeri pozitiv. 5e bişey kalmamiş. insallah iyi haberlerini verirsin🙏 dualarin icin de teşekkur ederim kuzum. Allah bu hissi herkese tattirsin, kimseyi evlatla imtihana cekmesin

Canıım bilmiyorum ki geçen hafta pazartesi 7 haftalık işte bu pazartesi 8 olduk bende senim gibi geç döllenmeyim ya ondan oymayabilir 1 2 gün belki 🙏🏻 Allah yaşatmasın canıım bulantıyı çok zor ben çok zayıf olduğum için çok hissettiriyor bebiş bugün gittim yine 2 serum 12. Haftaya kadar sıkıcam dişi artık yavrum için🙏🏻 Allah hepimize sağlık sıhhat versin 🙏🏻

Canıım bilmiyorum ki geçen hafta pazartesi 7 haftalık işte bu pazartesi 8 olduk bende senim gibi geç döllenmeyim ya ondan oymayabilir 1 2 gün belki 🙏🏻 Allah yaşatmasın canıım bulantıyı çok zor ben çok zayıf olduğum için çok hissettiriyor bebiş bugün gittim yine 2 serum 12. Haftaya kadar sıkıcam dişi artık yavrum için🙏🏻 Allah hepimize sağlık sıhhat versin 🙏🏻
yok canim o zayiflikla degil. ben iki yil once 41 42 kiloyken hamile kaldim, 10+5e kadar devam etti, ama o zaman da hic bulanti tiksinme falan olmamişti. malesef 9haftasinda kaybettim onu. Allah bidaha yasatmasin. 2yil icinde 48kilo oldum, şimdide ayni geciriyorum. bi arkadasim 6aylik hamile, 58kiloyla basladi ama gunu gecer gecmez ilk belirtisi bulantiydi. 6ci ayda, hala bulaniyor🤷‍♀️. bazi kadinlarin 1ci ve 2ci gebeligi bile farkli oluyor, ilki rahat, 2cisi bulantili kusmali falan. yani her gebelik kendine hasdır. ne zayiflikla, ne bunyeyle, nede yediklerimiz ictiklerimizle bağli degil. insallah ki gecer tez vakitlice🙏🥰

merhaba bende 1.5 senedir çocuk deniyorum.
önce aylarca klomen kullandım bu ay değişiklik yapıp doktorum femara verdison adet tarihim 12.10 ama ben dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım taglilde normal değerin 0-2.6 olduğu yazıyordu ama benim degerim 3.2 çıktı adet tarihimden önce yaptırdığım için böyle düşük çıkmış olabilir mi ilerleyen zamanlarda yükselir mi çok umutsuzum içimde tatli bi heyecan da var ne yapacağımı şaşırdım :(

merhaba bende 1.5 senedir çocuk deniyorum.
önce aylarca klomen kullandım bu ay değişiklik yapıp doktorum femara verdison adet tarihim 12.10 ama ben dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım taglilde normal değerin 0-2.6 olduğu yazıyordu ama benim degerim 3.2 çıktı adet tarihimden önce yaptırdığım için böyle düşük çıkmış olabilir mi ilerleyen zamanlarda yükselir mi çok umutsuzum içimde tatli bi heyecan da var ne yapacağımı şaşırdım :(
Canım benim de aşılamanın 14ncu günü beta hcg 4.45 çıktı dün reglim leke tarzında geldi bugünde aynı ve şiddetli kasık ağrılarım var yarın doktora gidecem inşallah kötü birşey yoktur😔

Canım benim de aşılamanın 14ncu günü beta hcg 4.45 çıktı dün reglim leke tarzında geldi bugünde aynı ve şiddetli kasık ağrılarım var yarın doktora gidecem inşallah kötü birşey yoktur😔
Bende yarın bi daha kan vermeyi düşünüyorum sende doktora gittikten snra haber ver bari canım bakalım inşallah geliyordur bebişlerimiz

yok canim o zayiflikla degil. ben iki yil once 41 42 kiloyken hamile kaldim, 10+5e kadar devam etti, ama o zaman da hic bulanti tiksinme falan olmamişti. malesef 9haftasinda kaybettim onu. Allah bidaha yasatmasin. 2yil icinde 48kilo oldum, şimdide ayni geciriyorum. bi arkadasim 6aylik hamile, 58kiloyla basladi ama gunu gecer gecmez ilk belirtisi bulantiydi. 6ci ayda, hala bulaniyor🤷‍♀️. bazi kadinlarin 1ci ve 2ci gebeligi bile farkli oluyor, ilki rahat, 2cisi bulantili kusmali falan. yani her gebelik kendine hasdır. ne zayiflikla, ne bunyeyle, nede yediklerimiz ictiklerimizle bağli degil. insallah ki gecer tez vakitlice🙏🥰
Canıım 40 kiloyla kaldım ben doktorum dediği zayıf olduğun için vücudu sarsıyor bebek dedii genellikle de zayıflar çekiyormuş bulantıyı kusmayı zaten malum bende rutin olarak 4 5 kete kusuyorum artıık .. vücut bebeğe alışmaya çalıştığı için bünyeyi sarsıyormuş 🤷🏻‍♀️ inşallah canıım inşallah geçeer 🙏🏻

Bugün tekrar baktırdım hcg ye 13.4 çıktı dün 3.2 bugün 13.4 bişey demek doğru ol az dedi doktorum ne demk bu şimdi

Bugün tekrar baktırdım hcg ye 13.4 çıktı dün 3.2 bugün 13.4 bişey demek doğru ol az dedi doktorum ne demk bu şimdi
hamilesin canim tebrik ederim. doktor oyle soyler, cunki 50nin alti değerler hala kimyasal gebelik riski taşir. 50yi gecince muhtemelen gebesin derler. ama senin değer guzel artmiw. insallah saglikla ilerler. 2gun sonra tekrar kan ver, daha sonra vermesen de olur. hatta daha iyi olur. 2gun sonra da deger 2kati ve fazlasi armişsa demek saglikli gebelik, 10gun sonra falan direk keseyi gormeye gidersin insallah. hakkinda hayirlisi

hamilesin canim tebrik ederim. doktor oyle soyler, cunki 50nin alti değerler hala kimyasal gebelik riski taşir. 50yi gecince muhtemelen gebesin derler. ama senin değer guzel artmiw. insallah saglikla ilerler. 2gun sonra tekrar kan ver, daha sonra vermesen de olur. hatta daha iyi olur. 2gun sonra da deger 2kati ve fazlasi armişsa demek saglikli gebelik, 10gun sonra falan direk keseyi gormeye gidersin insallah. hakkinda hayirlisi
Ayy çok mutlu oldum inşallah iki gün sonra da artış güzel olur da sevincim boğazımda kalmaz allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

kizlar benim menst duzensizdir 29-35 gun araliginda olur. pco yok, hormonlar normal, doktorlar bünyen boyle diyorlar. her ayin ortasinda farkli gunlerde yumurtlarim. bu ay artik menst.in 41ci gunu hala adet olmadim. 2gun once hcg testi yaptirdim 3.31 chikti. 5den aşagisi neqativ yaziyor. ben o zaman kist vardir dedim doktoruma gittim. ultrason temiz, ovulasyon sol tarafta olmuş, endometri 10mm dedi. yani anlaşilan geç yumurtlamişim, ne zaman orasini bilmiyorum. 3.31 icin hic umut vermedi. 5in altindaysa sıfıra eşit sayariz dedi. ama ovulasyon gec olmuş, bir ihtimal var, 1hafta da olmazsan idrar testi yap dedi. fakat geç dollenmeyse bizim tek ilişkimiz 26eylulde oldu, yani menst.in 27ci gununde. tutar mi bilmiyorum. belirtilere gelince, aşiri goğus ağrim var. yani boyle tek ağri da değil, hemde taşıyamıyorum gibi ağırlaşdı sanki. yuruyunce varliğini hiss ettiriyor, sağolsun. bide arada kasık ağrım olurdu ama 15 20dakika falan surer, sonra geçerdi. dunden beri hiç geçmedi. her an adet olucakmişim gibi. dunku ağridan sonra yarina kadar kesin olurum dedim, ama hala gelen giden yok. bıcak sokuyolar gibi bazen şiddetleniyor kıvrılıp kalıyorum 4 5saniye. 26 27eylul falan hesaplarsam 11 12ci gunum. acaba tutunuyor mu diye kafayi yedim, konu açayim belki cevap veren bulunur diye duşundum. bide aşırı acıkıyorum. ki ben cok iştahsız biriyimdir, 47 kiloya gelinceye kadar canım cıktı. yuzum berbat sivilcelendi, her dakika ayri yerde yeni suprizle karşilaşiyorum. kabızlık da cabasi. bilgisi olan varsa cevap yazsa sevinirim. hcg 3,31 ile ve bu belirtilerle geçdollenme varsayım olursa, hamile olma ihtimalim var mi? 3,31 umutsuz bir değer mi?
Ya ben 5den küçükse hamile olunmuyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum arkadaşlar ?

Ya ben 5den küçükse hamile olunmuyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum arkadaşlar ?
evet dogru. ama 2,5i gecince bir umut var demekdir. normalda 0.1, 0.01, 1, 1.20 falan cikar. 2.5in uzeri bişeyler olduguna işaret. ama tabi her zaman oyle olmuyor. ya da kimyasal gebelik ola biliyor. mesela ben 3defa kan verdim bugune kadar. ilki gecen yildi, 0.1 cikmisti. 2cisi bu konuyu acdigimda, yani gecdigimiz ay. 3.90 cikti. bi acaba dedim yani. niye 0, 1 hatta 2 bile degil de, 3.90. tabi sezgilerimde yanilmamişim. 3cu kan tahlili 1hafta sonra 590di

Back