• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10gun gecikme ve beta hcg 3.31

kanin pihtilaşmasina bakiyorlar. doktordan istersen gonderir ya da kendin de yaptira bilirsin. bende ilk bebek 10haftasinda kalbi durdu sebebini bilemedik. o yuzden işimi şansa birakmadim yaptirdim
Anti rubella toksplazma gibi falan bi test mıi acaba

Anti rubella toksplazma gibi falan bi test mıi acaba
onlari verince verdim onu da evet. Turkiyede tahlilin ismi nasil geciyor bilmiyorum. yani hani kan sulandirici falan kullaniliyor ya gerektiğinde. bebegin kalbine giden yolda pıhtı tromp yaranmasin, kalbi durmasin diye,.. o testler işte..bilemiyorum anlata bildim mi

onlari verince verdim onu da evet. Turkiyede tahlilin ismi nasil geciyor bilmiyorum. yani hani kan sulandirici falan kullaniliyor ya gerektiğinde. bebegin kalbine giden yolda pıhtı tromp yaranmasin, kalbi durmasin diye,.. o testler işte..bilemiyorum anlata bildim mi
Sorayım canım doktoruma bakalım. Teşekkür ederim

Sorayım canım doktoruma bakalım. Teşekkür ederim

Turkiyede yapılmıyor malasef 2 3 düşükten önce bakmıyor doktorlar özel klinikte kendin yaptırırsan anca öğrenirsin onunda fiyatı 1000 tl civarıymış bende çok araştırdım çünkü

Turkiyede yapılmıyor malasef 2 3 düşükten önce bakmıyor doktorlar özel klinikte kendin yaptırırsan anca öğrenirsin onunda fiyatı 1000 tl civarıymış bende çok araştırdım çünkü
yok senin soyledigin genetik faktor. ben normal kanda pihtilaşma var mi yok mu, onu araştirdim. ilk gebeligimde bebegin kalbi durdu kurtajdan once baska bir doktora neden kalbi durdu ki diye sordum, pihtilaşmadan ola bilir dedi. yani bu pihtilaşma tahlilini hamile olmasaniz da yaptira bilirsiniz. bizim Azeri turkcesinde laxtalanma derler. eger laxtalanma degerleri yuksekse o zaman kansulandirici kullanilir. genetik faktor bizdede var. ve evet cok pahali. o yuzden 2 3duşuk yoksa doktorlar yonlendirmez. normal laxtalanma tahlili yapilir, eger deger normalin ustuyse yonlendirilir

yok senin soyledigin genetik faktor. ben normal kanda pihtilaşma var mi yok mu, onu araştirdim. ilk gebeligimde bebegin kalbi durdu kurtajdan once baska bir doktora neden kalbi durdu ki diye sordum, pihtilaşmadan ola bilir dedi. yani bu pihtilaşma tahlilini hamile olmasaniz da yaptira bilirsiniz. bizim Azeri turkcesinde laxtalanma derler. eger laxtalanma degerleri yuksekse o zaman kansulandirici kullanilir. genetik faktor bizdede var. ve evet cok pahali. o yuzden 2 3duşuk yoksa doktorlar yonlendirmez. normal laxtalanma tahlili yapilir, eger deger normalin ustuyse yonlendirilir

Bilmiyorum doktoruma özellikle sordum öyle bir testin yapılmayacağını söyledi iki hafta sonrası kürtaj oldum zaten tekrar hamile kalırsam sorucam ama belki turkiyede de vardır ama olsa söylerdi doktor heralde bizde direk sanırsam tam kapsamlı yapılıyor netten baktım direk azarbeycan çıkıyor zaten 🤗

Kızllaaar biz kalp atışımızı duyduuuk sizler ne alemdesiiniiiiz 🙏🏻
gozun aydin canim, rahatlamişsindir🥰😀 bizde durumlar ayni. 2gundur goğus şişkinliyim azaldi, biraz tedirgin ediyordu o beni, acaba bebege bisey mi oldu ki belirtim azaldi diye. dunden beri arastiriyorum, ola biliyormuş boyle. şimdi biraz iyiyim ama tedirginliğim gecmezse cmtesi tekrar doktora gidicem. inşallah bebem iyidir

gozun aydin canim, rahatlamişsindir🥰😀 bizde durumlar ayni. 2gundur goğus şişkinliyim azaldi, biraz tedirgin ediyordu o beni, acaba bebege bisey mi oldu ki belirtim azaldi diye. dunden beri arastiriyorum, ola biliyormuş boyle. şimdi biraz iyiyim ama tedirginliğim gecmezse cmtesi tekrar doktora gidicem. inşallah bebem iyidir
Canıım çok normal vücut alışmaya başladıkça ağrılar azalıyor 🙏🏻 kötü düşünmek yok iyi düşüneliim iyi olsun dimii miniklerimiiz 🙏🏻

Bana da dua edin bugun kalp atısını duymak icin hastaneye gittim ama doktorum acil ameliyata girmis. O yuzden sabah gidicez tekrar. Insallah duyarım. Suan hamileligimi tam gunu gunune bilmiyorum ama 6 haftayı doldurdum bu kesin. Insallah duyulur

Canıım çok normal vücut alışmaya başladıkça ağrılar azalıyor 🙏🏻 kötü düşünmek yok iyi düşüneliim iyi olsun dimii miniklerimiiz 🙏🏻
evet burda cok hamilenin basina gelmis 6 7ci haftalarda. hatta belirtisi azaldigi icin aglaya aglaya doktora koşup bebegim öldu deyenler bile varmiş😀 cok sukur iyiymis bebekleri. ama ne bileyim tedirginim yinede. kalbi durdugunda da belirtisi azalanlar varmiş, ilk oyle fark etmişler. son 3gundur olumlu duşunemiyorum. hatta artik kendimi hamile bile hiss etmiyorum. dun adet sancisi cekdim 1saat. o beni biraz da tedirgin etdi. ne bileyim işte. umarim bebe iyidir

Bana da dua edin bugun kalp atısını duymak icin hastaneye gittim ama doktorum acil ameliyata girmis. O yuzden sabah gidicez tekrar. Insallah duyarım. Suan hamileligimi tam gunu gunune bilmiyorum ama 6 haftayı doldurdum bu kesin. Insallah duyulur
inşallah duyucaksik canim. az daha sabır🙆‍♀️ iyi haberlerini ver yarin🙏😘

Bebisi gordük cok sukur, kalp atısını da gorduk. 2-3 hafta sonraya cagırdı. Idrar tahlilleri istedi bide benim tiroitim yuksek cıktıgı icin dahiliyeye yönlendirdi.
gozun aydin canim, hayirlisiyla takvimini aca bilirsin artik :halay: :KK71: benimde vardi haşimato tiroid, ilacimin dozunu artirdi endokrinoloji doktorum. ilacini al bisey olmaz

Back