pardon 3.90 değil, 3.31evet dogru. ama 2,5i gecince bir umut var demekdir. normalda 0.1, 0.01, 1, 1.20 falan cikar. 2.5in uzeri bişeyler olduguna işaret. ama tabi her zaman oyle olmuyor. ya da kimyasal gebelik ola biliyor. mesela ben 3defa kan verdim bugune kadar. ilki gecen yildi, 0.1 cikmisti. 2cisi bu konuyu acdigimda, yani gecdigimiz ay. 3.90 cikti. bi acaba dedim yani. niye 0, 1 hatta 2 bile degil de, 3.90. tabi sezgilerimde yanilmamişim. 3cu kan tahlili 1hafta sonra 590di
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10gun gecikme ve beta hcg 3.31
- Konu Sahibi shemss678
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2019
- 243
- 340
- 23
- 35
Merakla bekliyoruz canım inş artış olur haberdar et biziAyy çok mutlu oldum inşallah iki gün sonra da artış güzel olur da sevincim boğazımda kalmaz allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
S shemss678 canm nasılsın nasıl gidiyo hamilelik? Ben bu gunlerde fazla pimpirikliyim. 2 haftayi gecti kontrole gitmeyeli. Bu cuma gidicem insallah. Ama Allah korusun kalp atisi durmus mudur filan diye endiseleniyorum ☹ Gogus hassasiyetim mide bulantim filan arada devam ediyo. Oyle bisey olmus olsa belirtiler devam edermiydi?
canim heyecan yapma..bende boyleyim. gecen cuma gittim, ama 9gun gecti, acaba şimdi de iyi midir diye kendimi kasıyorum bazen. oluyor oyle. her hamile yaşarmiş. insan normal oldugunu, her kesin boyle tatli heyecanlar yaşadigini duyunca, işitince kendini qaribsemiyor, biraz rahatliyor. tam "acaba bir şey mi oldu?" diye gune başliyorum, ya erken acikma, ya sık tualete gitme, ya gece cok susama, ya erken mide kazintisina ayilma, ya da akşam 7den sonra uyku basdirmasi "ben burdayim annem" diyor bana rahatliyorum o zaman. evet bence belirtilerin azalrdi. tam kesilmesede hamile gibi hissedememe durumu olurdu..eskiden olan acikma, yada bulanti, ya da susama ve ya uyku falan. azalir, kendini belli eder..en azindan ben oyle duşunub rahatlata biliyorum. sende oyle duşun. eger yolunda gitmeyen bir şey olsa, annesin sen, sezerdin bir şekilde, doktora koşardin coktan. pimpiriklenme her hamilenin endişesi. inşallah bebeler bizimleS shemss678 canm nasılsın nasıl gidiyo hamilelik? Ben bu gunlerde fazla pimpirikliyim. 2 haftayi gecti kontrole gitmeyeli. Bu cuma gidicem insallah. Ama Allah korusun kalp atisi durmus mudur filan diye endiseleniyorum ☹ Gogus hassasiyetim mide bulantim filan arada devam ediyo. Oyle bisey olmus olsa belirtiler devam edermiydi?
Dün tekrar ölçtürdüm 566 çıktı bi kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim umarım kese görünürMerakla bekliyoruz canım inş artış olur haberdar et bizi
hayirlisi olsun canim gozun aydinDün tekrar ölçtürdüm 566 çıktı bi kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim umarım kese görünür
- 10 Kasım 2019
- 243
- 340
- 23
- 35
Hayırlı olsun canım benım cok sevindim darısı bizlereDün tekrar ölçtürdüm 566 çıktı bi kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim umarım kese görünür
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Haklısın canım bu endiseler hic bi zaman bitmicek sanırım :)canim heyecan yapma..bende boyleyim. gecen cuma gittim, ama 9gun gecti, acaba şimdi de iyi midir diye kendimi kasıyorum bazen. oluyor oyle. her hamile yaşarmiş. insan normal oldugunu, her kesin boyle tatli heyecanlar yaşadigini duyunca, işitince kendini qaribsemiyor, biraz rahatliyor. tam "acaba bir şey mi oldu?" diye gune başliyorum, ya erken acikma, ya sık tualete gitme, ya gece cok susama, ya erken mide kazintisina ayilma, ya da akşam 7den sonra uyku basdirmasi "ben burdayim annem" diyor bana rahatliyorum o zaman. evet bence belirtilerin azalrdi. tam kesilmesede hamile gibi hissedememe durumu olurdu..eskiden olan acikma, yada bulanti, ya da susama ve ya uyku falan. azalir, kendini belli eder..en azindan ben oyle duşunub rahatlata biliyorum. sende oyle duşun. eger yolunda gitmeyen bir şey olsa, annesin sen, sezerdin bir şekilde, doktora koşardin coktan. pimpiriklenme her hamilenin endişesi. inşallah bebeler bizimle
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Cinsiyet belli oluyomu 4 ay olmadan? Ben de 9+1 oldum benim de kasığımdda karnımda ağrı var normalmi bilemiyorum beni endiselendiriyo. Onun dısında ara ara midem bulaniyo benimde ve halsizlik yorgunluk ve kalça agrısı var. Heleki biraz yürüdüysem kalçam cıkmıs gibi icinde ki kemik acıyo. 2 li testi yaptırmayı düsünmüyorum10+2 'den bildiriyoruuum kızlaar sabah bulantılarına devam ediyoruuz 3 hafta sonra 2li test için gideceğiz ve cinsiyet sizde neler var yok iyisinizdir inşallah
kontrolun en son ne zamandi canim? biz 9+5olduk bugun. daha var kontol, gelecek cumaya. ekmek almak adiyla cikip da doktora gidesim var şu anda10+2 'den bildiriyoruuum kızlaar sabah bulantılarına devam ediyoruuz 3 hafta sonra 2li test için gideceğiz ve cinsiyet sizde neler var yok iyisinizdir inşallah
12haftadan sonra bazi gebeliklerde cinsiyeti gormek mumkun..bazilari tahmin vere biliyor, git 2hafta sonra gel, kesin belirleriz falan diyorlar mesela. 2li taramayi niye duwunmuyorsun? kasik agrisi bendede oluyor. ama surekli degil. mesela gun icinde 2defa 10 15saniyelik yokluyor. leke falan gelmiyorsa ve devamli agrilarin yoksa endişelenme, sakin kalmaya caliş. bazen banada huzursuzluk cokuyor, kafami dagitmaya calişiyorum. iyi duşunelim, iyi olsunCinsiyet belli oluyomu 4 ay olmadan? Ben de 9+1 oldum benim de kasığımdda karnımda ağrı var normalmi bilemiyorum beni endiselendiriyo. Onun dısında ara ara midem bulaniyo benimde ve halsizlik yorgunluk ve kalça agrısı var. Heleki biraz yürüdüysem kalçam cıkmıs gibi icinde ki kemik acıyo. 2 li testi yaptırmayı düsünmüyorum
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
2 li tarama kesin sonuc vermiyo bildigim kadarıyla. Saglıklı gebeliklerde bile şüpheli denebiliyo ve anne hep olumsuz dusunceyle endiselerle geciriyo hamilelegini. Ben nasıl olsa bebeğimi aldırmayı düsünmüyorum insallah saglıklıdır diyorum onun icin yaptirmak istemiyoruz. Leke gelmiyoda gecenlerde cook acık kahve tonunda su gibi akıntı gelmis birazda adet sancisi gibi sanci olmustu. Hemen doktora koştum bi sıkıntı yok dedi cok şükür. Kasık agrım hafif oluyo bazen uzun surebiliyo ama rahim genisliyo diyorum kendi kendime :)12haftadan sonra bazi gebeliklerde cinsiyeti gormek mumkun..bazilari tahmin vere biliyor, git 2hafta sonra gel, kesin belirleriz falan diyorlar mesela. 2li taramayi niye duwunmuyorsun? kasik agrisi bendede oluyor. ama surekli degil. mesela gun icinde 2defa 10 15saniyelik yokluyor. leke falan gelmiyorsa ve devamli agrilarin yoksa endişelenme, sakin kalmaya caliş. bazen banada huzursuzluk cokuyor, kafami dagitmaya calişiyorum. iyi duşunelim, iyi olsun
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Kalça ağrısı var canım bende de 2 3 günde bir oluyor duruyor yine başlıyor benim geçti bu hafta kasık ağrılarım canıım ondan uyuyabiliyorum artık şükür ben yaptırııcam canım gerek olmasa doktorlar istemez hem ense kalınlığı vs. herşey önemlii ama size kalmış tabi ki ağrılarından dolayı da endişelenme canıım çok normalCinsiyet belli oluyomu 4 ay olmadan? Ben de 9+1 oldum benim de kasığımdda karnımda ağrı var normalmi bilemiyorum beni endiselendiriyo. Onun dısında ara ara midem bulaniyo benimde ve halsizlik yorgunluk ve kalça agrısı var. Heleki biraz yürüdüysem kalçam cıkmıs gibi icinde ki kemik acıyo. 2 li testi yaptırmayı düsünmüyorum
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Pazartesiydi canım o gün 9+6 ydık bugün itibariyle 10+2 olduk şükürler olsun ki bizim de 3 hafta işte canım aralığın 10unda gidicez 13 haftalık olmuş olucaz zatenkontrolun en son ne zamandi canim? biz 9+5olduk bugun. daha var kontol, gelecek cumaya. ekmek almak adiyla cikip da doktora gidesim var şu anda
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Senin kalca agrın nasıldı? Benimki baya can yakıcı. Hareketlerim kısıtlanıyo bazen. Yurumekte zorlaniyorum. Kalcamin icindeki kemik batiyo gibi oluyo baya bi acitiyo canımıKalça ağrısı var canım bende de 2 3 günde bir oluyor duruyor yine başlıyor benim geçti bu hafta kasık ağrılarım canıım ondan uyuyabiliyorum artık şükür ben yaptırııcam canım gerek olmasa doktorlar istemez hem ense kalınlığı vs. herşey önemlii ama size kalmış tabi ki ağrılarından dolayı da endişelenme canıım çok normal
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Canım sol kalçaam ağrıyordu oturup kalkarken yürürken zorluyordu ama geçti şükür ki doktorum da fitil verdi çok ağrın olursa kullan dediSenin kalca agrın nasıldı? Benimki baya can yakıcı. Hareketlerim kısıtlanıyo bazen. Yurumekte zorlaniyorum. Kalcamin icindeki kemik batiyo gibi oluyo baya bi acitiyo canımı
Allah korusun canim. durum nasil? doktora gittin mi? kan derken, nasil kan. kahverengi pembe falan miydi, yoksa bildigimiz bariz kirmizi kan mi? dualarim seninle. Rabbim bebegini korusunKizlar bikac damla kan geldi nolur bana dua edin
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Kırmızı kandı bi parmak kadar vardı. Doktorumu aradım hemen agrın varmi dedi yok dedim. kanaman devam edip cogalirsa acile gel dedi.ondan sonra bi daha kan gelmedi ama psikolojim bozuldu eşimde yanım da deildi. Cok uzuldum inşallah bisey olmamıstır. Pazartesi gunu doktora gidicez inşallahAllah korusun canim. durum nasil? doktora gittin mi? kan derken, nasil kan. kahverengi pembe falan miydi, yoksa bildigimiz bariz kirmizi kan mi? dualarim seninle. Rabbim bebegini korusun