devam etmediyse uzulme canim. vajinadaki kapilyar damarlardan da ola biliyor bazen. gebelikde bedendeki her şey degişiyor. mesela benim vajinamda sızı gibi bi agri var. bazen 3 4dakika arayla zonkluyor 2 3saniye devam edib kesiliyor, 3 4dakika sonra yine oluyor. ben bu hakda araştirirken okudum. gebelikde ola biliyormus. orda yazilmisdi hatta bazi durumlarda biraz kanama da gozukuyormuş. kan damarlarinda olan deyiwikliklden dolayi mumkunmus yani..devam etmiyorsa uzme tatli canini. bebekde uzulur. insallah bebe iyiKırmızı kandı bi parmak kadar vardı. Doktorumu aradım hemen agrın varmi dedi yok dedim. kanaman devam edip cogalirsa acile gel dedi.ondan sonra bi daha kan gelmedi ama psikolojim bozuldu eşimde yanım da deildi. Cok uzuldum inşallah bisey olmamıstır. Pazartesi gunu doktora gidicez inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10gun gecikme ve beta hcg 3.31
- Konu Sahibi shemss678
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
İnsallah iyidir bebisim dün kanı görünce kafamdan kaynar sular döküldü sanki. Onu kucağıma almayı dört gözle bekliyorum cünkü. Çok şükür tekrar kan gelmedi şiddetli bi ağrımda olmadı. Haftaici doktora gidicem icim rahat etmicek yoksadevam etmediyse uzulme canim. vajinadaki kapilyar damarlardan da ola biliyor bazen. gebelikde bedendeki her şey degişiyor. mesela benim vajinamda sızı gibi bi agri var. bazen 3 4dakika arayla zonkluyor 2 3saniye devam edib kesiliyor, 3 4dakika sonra yine oluyor. ben bu hakda araştirirken okudum. gebelikde ola biliyormus. orda yazilmisdi hatta bazi durumlarda biraz kanama da gozukuyormuş. kan damarlarinda olan deyiwikliklden dolayi mumkunmus yani..devam etmiyorsa uzme tatli canini. bebekde uzulur. insallah bebe iyi
canim gitdin mi doktora?İnsallah iyidir bebisim dün kanı görünce kafamdan kaynar sular döküldü sanki. Onu kucağıma almayı dört gözle bekliyorum cünkü. Çok şükür tekrar kan gelmedi şiddetli bi ağrımda olmadı. Haftaici doktora gidicem icim rahat etmicek yoksa
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Bugun gidicez eşim işten cıkınca inşallahcanim gitdin mi doktora?
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
cok sukur. kac haftalikdi minik?Bi sıkıntı cıkmadı cok şükür. Bebişin durumu gelisimi gayet iyi. Kanama alanı da görmüyorum dedi doktor. Yine de önlem almak için progestan fitil verdi
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
9+5 bugüncok sukur. kac haftalikdi minik?
5+6da vajinal ultrasonlaKalp atışını kaçıncı haftada duydunuz kızlar
- 16 Ekim 2019
- 28
- 23
- 38
- 33
Kızlar merhaba konuyu görünce anlatmak istedim bende pko var eylülde rahim filmi çekildim 2.5 ay real olmadım kan ve idtar negatifti doktorum tarlusal verdi onu kullandım adet olmayı bekliyordum ilacın biteli 3 gün oldu bugün sabah işe giderken acillik oldum kusmaktan maf oldum kan testi 3.10 çıktı doktor cuma günü tekrar kan testi yapalım dedi 2,5 yıldır bebek istiyoruz umut oldunuz bana
merhaba canim. 3.10 iyi bir rakam. kusmayla alakasi oldugunu sanmiyorum cunki bu rakamla hamilelik belirtisi daha erken. kendini soguk alginligi qripden falan koru. konu benim konum, 1hafta sonra 3.31 olan degerim 590lardaydi. insallah senin icin de aynisi olsun. hakkinda hayirlisi insallahKızlar merhaba konuyu görünce anlatmak istedim bende pko var eylülde rahim filmi çekildim 2.5 ay real olmadım kan ve idtar negatifti doktorum tarlusal verdi onu kullandım adet olmayı bekliyordum ilacın biteli 3 gün oldu bugün sabah işe giderken acillik oldum kusmaktan maf oldum kan testi 3.10 çıktı doktor cuma günü tekrar kan testi yapalım dedi 2,5 yıldır bebek istiyoruz umut oldunuz bana
- 16 Ekim 2019
- 28
- 23
- 38
- 33
İnşallah canım pek umut etmek istemiyorum ama ne bileyim ,merhaba canim. 3.10 iyi bir rakam. kusmayla alakasi oldugunu sanmiyorum cunki bu rakamla hamilelik belirtisi daha erken. kendini soguk alginligi qripden falan koru. konu benim konum, 1hafta sonra 3.31 olan degerim 590lardaydi. insallah senin icin de aynisi olsun. hakkinda hayirlisi insallah
inşallah canım pazar günü idrar testi yaparım evde cuma günü kan versem mi acaba ara ara hafif kahverengili akıntım var yorgunluk hat safhadamerhaba canim. 3.10 iyi bir rakam. kusmayla alakasi oldugunu sanmiyorum cunki bu rakamla hamilelik belirtisi daha erken. kendini soguk alginligi qripden falan koru. konu benim konum, 1hafta sonra 3.31 olan degerim 590lardaydi. insallah senin icin de aynisi olsun. hakkinda hayirlisi insallah
hafifse ve 3 4 damla weklindeyse yerlesme kanamasi ola bilir. cuma kan ver istersen, sonucu ogrenip rahatlarsin en azindanİnşallah canım pek umut etmek istemiyorum ama ne bileyim ,
inşallah canım pazar günü idrar testi yaparım evde cuma günü kan versem mi acaba ara ara hafif kahverengili akıntım var yorgunluk hat safhada
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
6 haftada duyduk canımKalp atışını kaçıncı haftada duydunuz kızlar
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Ihlamur canısıı teK bildiğim o inşallah çabuk iyileşirsin.. benimde dişim apse yaptıı şiiş bu akşam diş hastanesine gittik ilaç verdi yarın doktoruma sorucam izin verirse kullanacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaahKızlarr bu seferde grip ve öksürüğe yakalandım. Öksürdükce kasıklarım agrıyo artık önerileriniz varsa alabilirim
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Aminn sen de cabucak şifa bulursun inşallah.tereyağ pekmez karısımı yaptım az bisey iyi geldi. Bide 10 hafta doldu sabah ilk kez yediklerimi çıkardım hastalıktan dolayı heraldeIhlamur canısıı teK bildiğim o inşallah çabuk iyileşirsin.. benimde dişim apse yaptıı şiiş bu akşam diş hastanesine gittik ilaç verdi yarın doktoruma sorucam izin verirse kullanacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaah
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Ah canım 8 haftadan beri hala bizde devam bulantılar kusmalaar sabah kalkıyorum tutuna tutuna duvarlara mutfağa gidiyorum hepimiz tez zamanda şifa bulalım inşallahAminn sen de cabucak şifa bulursun inşallah.tereyağ pekmez karısımı yaptım az bisey iyi geldi. Bide 10 hafta doldu sabah ilk kez yediklerimi çıkardım hastalıktan dolayı heralde
- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Benim bulantim cok olmadı ama boyle hastalıktan yana cekiyorum işte. Ne kadar zamanda bi kontrole gidiyosun merak ettim :)Ah canım 8 haftadan beri hala bizde devam bulantılar kusmalaar sabah kalkıyorum tutuna tutuna duvarlara mutfağa gidiyorum hepimiz tez zamanda şifa bulalım inşallah
- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
Canım ayda 1 e düştü bizim aralığın 10unda gidicem hem ikili testimiz yapılacak ense kalınlığı falan hem de cinsiyetimizee gerçii ben öğrenmeyeceğiim arkadaşlarım öğrenecekBenim bulantim cok olmadı ama boyle hastalıktan yana cekiyorum işte. Ne kadar zamanda bi kontrole gidiyosun merak ettim :)