- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Takvimi acamicam galiba tam gun belirleyemedi bidaha ki gidisimde gunu gunune soylucekmis :)gozun aydin canim, hayirlisiyla takvimini aca bilirsin artikbenimde vardi haşimato tiroid, ilacimin dozunu artirdi endokrinoloji doktorum. ilacini al bisey olmaz
Tatlıım 7+4olduk benim hala ağrılarım var çok normal ağrıların sen iyi düşüün herşey iyi olsunevet burda cok hamilenin basina gelmis 6 7ci haftalarda. hatta belirtisi azaldigi icin aglaya aglaya doktora koşup bebegim öldu deyenler bile varmişcok sukur iyiymis bebekleri. ama ne bileyim tedirginim yinede. kalbi durdugunda da belirtisi azalanlar varmiş, ilk oyle fark etmişler. son 3gundur olumlu duşunemiyorum. hatta artik kendimi hamile bile hiss etmiyorum. dun adet sancisi cekdim 1saat. o beni biraz da tedirgin etdi. ne bileyim işte. umarim bebe iyidir
destegin icin sagol canim. dun yememem gereken bisey yedim (caniniz cekmesin diye yemek isimleri kullanmiyorum), şimdi cok fena gazim var, boyle olunca da nerem agriyor bilemiyorumTatlıım 7+4olduk benim hala ağrılarım var çok normal ağrıların sen iyi düşüün herşey iyi olsununutma herşeyi hissediyorlar annesi ❤
ha bizim buralarda nar ve kuzu ciyeri soyleniyor. oda simdilerde degil. 5ci aydan sonra onlari yeyip nerene dokunursan bebekde izi kalirmis. bende inanmiyorum ama riske giremiyor insanAfiyet olsun canıım ❤
Ne yersen ye ellerini yıkamadan vücuduna dokunma haberin olsun ji batıl inanç olabilir ama çevremde yedikten sonra yıkamayıp nereye dokunursa lekeleri olanlar oldu haberin olsun ama korkulacak bişi değil küçük şeyler oluyor ❤ her zaman canım birbirimize destek olacağız tabi ki
Yeni uyandım desem :) cok şükür ya halsizlik var arada kasık karın agrısı oluyo fazla ayakta kalamıyorum. Dün aksam kalcam oturup kalktıktan sonra cok agrıdı. Onun dısında mide bulantısı arada geliyo ama tam bulantı gibi deil deisik bisey. Bide basım donuyomus gibi oluyo ve basım agrıyo. Iki gun sonra 7. Hafta dolmus olucak. Senin nasıl gidiyoD Deliidivane nerelerdesin kiz? nasil gidiyo hamislik?
bende yeni uyandim canim 1saat oldu. iyiyiz bizde cok sukur. aksam 10 olmadan uyku basdirmasi mi desem, goğus agrisi mi desem, yemeyince acikiyorum, az yedikden sonra patliycak gibi oluyorum mu desemYeni uyandım desem :) cok şükür ya halsizlik var arada kasık karın agrısı oluyo fazla ayakta kalamıyorum. Dün aksam kalcam oturup kalktıktan sonra cok agrıdı. Onun dısında mide bulantısı arada geliyo ama tam bulantı gibi deil deisik bisey. Bide basım donuyomus gibi oluyo ve basım agrıyo. Iki gun sonra 7. Hafta dolmus olucak. Senin nasıl gidiyo
Benimde goguslerim acıyo rahat yatamıyorum. Ben 9. Hafta dolunca gidicem inşallah bakalım. Saglik ocagında idrar testlerimi yaptırmam lazım bide tiroitime telrar baktırıcam. Simdiden cinsiyet merakı sardı beni ama :)bende yeni uyandim canim 1saat oldu. iyiyiz bizde cok sukur. aksam 10 olmadan uyku basdirmasi mi desem, goğus agrisi mi desem, yemeyince acikiyorum, az yedikden sonra patliycak gibi oluyorum mu desemmide bulantisi var ama benimkide senin gibi, bulaniyorum mu bulanmiyor mu tam kestiremiyorum. agzima bisey koymak istiyorum ama gozumun onune gelince mide bulantisindan canim cekmiyor. kuzum beni mi deniyor, bilemiyorum biz 7+3olduk cok sukur. cuma kontrolumuz var
ben kiz diye dusunuyorum nedenseBenimde goguslerim acıyo rahat yatamıyorum. Ben 9. Hafta dolunca gidicem inşallah bakalım. Saglik ocagında idrar testlerimi yaptırmam lazım bide tiroitime telrar baktırıcam. Simdiden cinsiyet merakı sardı beni ama :)
En onemlisi saglıklı olmaları tabi :) ben tam bisey hissedemiyorum ama hayalime erkek geliyo. Bakalım :)ben kiz diye dusunuyorum nedenseilk gunden oyle hiss ediyorum. saglikli dogulsunlar insallah
insallah gercek oldugu gunlerde gelicekRüyamda bebisimi emziriyodum o kadar güzeldikii...
Inşallah sabırsızlıkla bekliyorumminsallah gercek oldugu gunlerde gelicek
canim ben gec yumurtlama yawadim, yani eylulun 26sindan sonraki son gunleri, ultarsona gore 28inde olmuş. ben 7eylulde kan verdim 5in altiydi. yani 10 gun sonra. 1hafta bekledim 17ci gunde verdigimde artik 590.08di. yani ayin 7si degil 9u 10u falan versem duşukde olsa bir rakam cikardi. oyle yukseldigine gore. yani en fazla yumurtlamadan 12gun sonra kanda gosderirdi. eger hamile degilsen karnina masaj yap, sıcak suyla yıkan ve kafadan cikar. regl gelr o zaman. 8gun biteli adet olmadiysan da doktoru ara sor. hakkinda hayirlisi olsun
- Merhaba arkadaslar benim adetlerin 28 gunde bir duzenli olurdu fakat ilk defa gecikti son adet tarihim 17 eylül hala adet olmadim ekim 18 zinde kan tahlili yapildi sonuc negatif ama 18 zinde esimle birlikte olduk sonra 24 ekimde tekrar doktora gttim ultrosonla karnmdan bakti rahim duvarın kalınlaşmış dedi gebe olabilrsn kist yok ama bebek keseside gozukmuyor dedi kan testi yapti sonuc yine negatif tarlusal verdi gunde 3 tane iciceksin dedi ictim fakat içerken bulantı titreme gibi şeyler yasadim ama sonucta hamile değilim ve adet olup rahatlamak için ictim smdi ilac niteli 8 gun oldu fakat hala adet olma belirtim yok bgn yne kan testi verdim sonuc yine negatif psikolojik olarak galiba kendimi hamile gibi hissediyorum acaba 18 ekimde hamile kalmis olsam 18 gun icinde kanda gebelik testi negatif çıkmazdı heralde burda yazılanları okuyunca da cok kafam karisti bu durumu yasayanlar lutfen bana yardimci olabilirmi??
canim ben gec yumurtlama yawadim, yani eylulun 26sindan sonraki son gunleri, ultarsona gore 28inde olmuş. ben 7eylulde kan verdim 5in altiydi. yani 10 gun sonra. 1hafta bekledim 17ci gunde verdigimde artik 590.08di. yani ayin 7si degil 9u 10u falan versem duşukde olsa bir rakam cikardi. oyle yukseldigine gore. yani en fazla yumurtlamadan 12gun sonra kanda gosderirdi. eger hamile degilsen karnina masaj yap, sıcak suyla yıkan ve kafadan cikar. regl gelr o zaman. 8gun biteli adet olmadiysan da doktoru ara sor. hakkinda hayirlisi olsun
[/QUOT
canim bunlar gebeligin tadi tuzu, 3 4 haftaya gecer biraz sabr etBende durumlar çok kötü kızlar sabah akşam bulantı yaşıyorum geceleri gram uyku uyuyamıyorum bulantıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?