107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Günaydın kızlar
Geçen hafta 97.3
Bu hafta 96.2
-1.1
Aslında daha çok olabilirdi ama cuma ve cumartesi kaçamaklı geçti dün ancak onu toparladım
Bende aynı şekilde cuma cmtsi biraz fazla kaçırdım neyseki artı olmadı ama bugün 3.gün hala eksi yok aynı kaldı

Gunaydin kizlar ben gec tartiliyorum gece su içiyorum,sabahda erken kalktigimda icip yatiyorum onun icin gec tartiliyorum bu hafta hedefi tutturamadim 3-4 gun kacamakli moral bozuklugundan kaynakli yedim birseyler oyle tika basa degil,ve bu yedikleriminde odemi olduğu nu dusunuyorum..
Gecen hafta 83,3
Bu hafta 82,3
Fark 1kg
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim hasibecim cok guzel kilo vermişsin canim ins hep devami gelir :))
Maşallah güzel kilo vermişsin :KK9:

Mrb kızlar
geçen hafta 81.9
bugün 81.0
Fark - 900 son 3 gündür 81.0 de takıldım inşallah düşücek önümüzdeki hafta 70li rakamları görmek istiyorum
900 gr gayet güzel 70 ' e az kalmış.

Günaydın kızlar
Geçen hafta 97.3
Bu hafta 96.2
-1.1
Aslında daha çok olabilirdi ama cuma ve cumartesi kaçamaklı geçti dün ancak onu toparladım
Kaçamaklı olmasına rağmen mükemmel.

Kızlar sabıt

Eklentiler

• Screenshot_20190325-115924.png
    Screenshot_20190325-115924.png
    149,5 KB · Görüntüleme: 32
Gunaydin kizlar

Gecen hafta 97.9
Bugun 95.7
Fark 2.2

Bu hafta direncim kirildigi icin biraz fazla gitti ilerleyen haftalarda daha az gidecegini dusunuyorum.

Sabah biraz kahverengi geldi benim ama bakalim ne zaman sokulecek. Kasiklarimda ara ara agri oluyor.

Ne guzel cnm sevindim adina. Sabah bildirim yapmayi unutma

Olsun cnm onemli olan eksi gelmek bir ileri iki geri boyle boyle gidecek kilolar onemli olan kalici verebilmek gun gelecek sabit olmamiz bile cok memnun edecek bizi. Simdi listeye bakinca fark ettim bugun aylik sonucta yazicam 1 ay olmus burada baslayali. Bak sana 1 ileri 2 geri benim kilolari yazayim. 99.4-97.4-98.1-97.9-95.7 bu hesaba gire benim haftaya 96larda ya da sabit gelmem gerekir :KK48: bak ne kadar dalgaliyim. Bir de seni gorelim 99.3-98.2-97.4-96.0-95.7 farkindaysan surekli eksili gitmissin miralini bozma bu isi basaricaz sadece yolumuz uzun oldugu icin birazcik vakit alacak :KK66:
Maşallah size yaa... iyi gidiyorsunuz.Benide alın aranıza :) Bende bi ara iyi gidiyordum ama bu ara takılıp kaldım. Ben 95 ile başladım iki senede anca 67 oldum hedefim 58 olmak . Bu gün yine başladım yumurta diyetine işi sıkı tutup ramazana kadar vermek istiyorum.

Maşallah size yaa... iyi gidiyorsunuz.Benide alın aranıza :) Bende bi ara iyi gidiyordum ama bu ara takılıp kaldım. Ben 95 ile başladım iki senede anca 67 oldum hedefim 58 olmak . Bu gün yine başladım yumurta diyetine işi sıkı tutup ramazana kadar vermek istiyorum.
Hoşgeldin ne güzel zayıflamışsın inşallah tekrar başarır ve istediğin kiloya ulaşırsın

Offfff 60 lı kilolardayken bile kiloluydum çünkü alt karnımda çok yağ var şimdi o kilolara dönmek için çabalıyorum ama şöyle bişey var 82 kiloyken de 42 beden giyiyorum o zaman da 42 giyiyordum çünkü karnım geniş oluyordu. Şimdi sporla inşallah o yağları yakıcam ve 60 lı kiloma dönünce daha zayıf görünücem

Offfff 60 lı kilolardayken bile kiloluydum çünkü alt karnımda çok yağ var şimdi o kilolara dönmek için çabalıyorum ama şöyle bişey var 82 kiloyken de 42 beden giyiyorum o zaman da 42 giyiyordum çünkü karnım geniş oluyordu. Şimdi sporla inşallah o yağları yakıcam ve 60 lı kiloma dönünce daha zayıf görünücem
Hepimizin derdi o yağlar ;) gitmiyor gitmiyor..Evde mi spor yapıyorsun salonda mı?

Canım benimde sıkıntım aynı bacaklar 36 beden üst taraf 42 yani öyle dysun basen yok
Kalça 93
Ama gobek 98 bilmiyorum nasıl gıdecek

Hepimizin derdi o yağlar ;) gitmiyor gitmiyor..Evde mi spor yapıyorsun salonda mı?
Evde kendim spor yapıyorum 11 aylık bir bebeğin var çünkü bırakıcam kimse yok
Evde eliptik bisiklet ve leslie yapıyorum arada yürüyüş yapıyorum bebekle şimdilik biraz kilo vereyim sonra bölgesel hareket filan başlıcam bakalım
Eliptik bisikleti de 10 gündür filan yapıyorum başlangıçta 10 dk zor yapıyordum şimdi yarım saat iyi geliyor çocuk dursa daha da arttırıcam ama o da Bi süreden sonra başlıyor ağlamaya

Canım maşallahhhh gitsin kilolarrrrrrr :KK49:

teşekkür ederim cnm. senin mezuniyetinde ilan edildi tekrar tebrik ederim. :KK9:

Günaydın kızlar.
Geçen hafta 70
Bu hafta 70

Hafta ici + 300 u görmüştüm. Geçen haftayla bu hafta arasında fark yok ama en azından bugün + görmedim buna da şükür.

sabit gelemek eksi gelmekten iyidir cnm :KK66:

Beni de listeye ekler misiniz baslangic 89 :olamaz:

bugünkü kilonuda 89 olarak mı alayım cnm

Gunaydin kizlar ben gec tartiliyorum gece su içiyorum,sabahda erken kalktigimda icip yatiyorum onun icin gec tartiliyorum bu hafta hedefi tutturamadim 3-4 gun kacamakli moral bozuklugundan kaynakli yedim birseyler oyle tika basa degil,ve bu yedikleriminde odemi olduğu nu dusunuyorum..
Gecen hafta 83,3
Bu hafta 82,3
Fark 1kg
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim hasibecim cok guzel kilo vermişsin canim ins hep devami gelir :))

öyle bir yazmışsınki sanırsın fark -1 değil +1. yanlış mı okudum acaba diye 3 kere okudum :KK48:

günaydın ben çok yazamıyorum kızlar ama takipteyim bu haftada aynı 70 artık veremicem sanırım ama bari almıyayım diye uğraşıyorum bu gün yiyecek bişey hazırlayamadım kendime okulda çocuklara çıkandan yedim reçelli ekmek ve süt öğlen pırasa yicem ilkindi için çantama bi elma atmıştım onu yicem bu arada kızlar gırtlağımın olduğu yerde garip bir şişkinlik var ne olabilirki acaba tam adem elması denilen yerde

şişliği dışarıdan eline geliyor mu yoksa içeriden mi hissediyorsun yutkundukça. geçmiş olsun cnm

Mrb kızlar
geçen hafta 81.9
bugün 81.0
Fark - 900 son 3 gündür 81.0 de takıldım inşallah düşücek önümüzdeki hafta 70li rakamları görmek istiyorum

hadi inşallah cnm 7ler kapının arasından göründü :KK9:

Günaydın kızlar
Geçen hafta 97.3
Bu hafta 96.2
-1.1

-1.1 daha ne olsun :KK57:

Kilom 74
Hafta sonu kaçamaksiz geçti ama eksi göremedim henüz..

burdaki listeyede alayım mı cnm seni gelmek ister misin

sabit gelmek artı gelmekten iyidir cnm :KK66:

başlangıç kilonu ve bugünkü kilonu yazarsan listeye eklerim cnm senide. hoşgeldin aramıza.

Ben yeniyim de bilmiyorum :110: yedigimizi ictigimizi buraya yaziyormuyuz?

günlük menülerimizi yazıyoruz. doğrularımız ve yanlışlarımız üzerine sohbet ediyoruz. beraberce kilo vermeye çalışıyoruz :KK66:

Bende daha ölçmedim kendimi evde mezura yoktu onu da aldım ama fırsatını bulup ölçemedim

bende 23nde başladım spora evde kendim yapıyorum. ne kadar girintim çıkıntım varsa detaylıca ölçüp not ettim :KK48:

teşekkür ederim cnm. senin mezuniyetinde ilan edildi tekrar tebrik ederim. :KK9:

sabit gelemek eksi gelmekten iyidir cnm :KK66:

bugünkü kilonuda 89 olarak mı alayım cnm

öyle bir yazmışsınki sanırsın fark -1 değil +1. yanlış mı okudum acaba diye 3 kere okudum :KK48:

şişliği dışarıdan eline geliyor mu yoksa içeriden mi hissediyorsun yutkundukça. geçmiş olsun cnm

hadi inşallah cnm 7ler kapının arasından göründü :KK9:

-1.1 daha ne olsun :KK57:

burdaki listeyede alayım mı cnm seni gelmek ister misin

sabit gelmek artı gelmekten iyidir cnm :KK66:

başlangıç kilonu ve bugünkü kilonu yazarsan listeye eklerim cnm senide. hoşgeldin aramıza.

günlük menülerimizi yazıyoruz. doğrularımız ve yanlışlarımız üzerine sohbet ediyoruz. beraberce kilo vermeye çalışıyoruz :KK66:

bende 23nde başladım spora evde kendim yapıyorum. ne kadar girintim çıkıntım varsa detaylıca ölçüp not ettim :KK48:
Hoş buldum. Başlangıç 95 bugün ise 67 ama ben iki yıldır veriyorum bu gun yeniden başladım diyete sabah iki haşlanmış yumurta ve bir portakal yedim öğle ise bi parça yağsız haslama tavuk ve kocaman bi tabak salata yedim :kk77:

üyeler
başlangıç
04.03.2019
11.03.2019
18.03.2019
25.03.2019
haftalık fark
aylık fark
Y Yeni ben lazim
71.9
66.0​
65.3​
64.8​
64.8​
0
-2.2
N nmgy
73.5
71.7​
71.0​
70.0​
70.0​
0
-3.0
M melikee77
76.5
72.0​
71.0​
70.0​
70.0​
0
-2.0
Umutdeniz4 Umutdeniz4
99.3
98.2​
97.4​
96.0​
95.7​
-0.3
-3.6
Bulamiyorum Bulamiyorum
107
97.4​
98.1​
97.9​
95.7​
-2.2
-3.7
elifimm39 elifimm39
103.5
99.4​
98.2​
97.3​
96.2​
-1.1
-3.5
S sdctnsn
84.0
81.9​
81.0​
-0.9
-0.9
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
83.9
83.3​
82.3​
-1.0
-1.0
Humpty dumpty Humpty dumpty
89.0
89.0​
-
-
E Elizabeth
95.0
67.0​
-
-
Tgcervanne0133 Tgcervanne0133 101.0
74.0​
-
-

en çok kilo veren Bulamiyorum Bulamiyorum tebrik ederim cnm :KK9::sampiyon: başarının sırrını alalım

en az kilo veren S sdctnsn

çok şükür bu hafta kilo alanımız yok. bu hafta en az kilo verenden değil sabit gelen arkadaşlarımızdan sebeplerini alalım Y Yeni ben lazim N nmgy M melikee77 gerçi bildirim yaparken nedenlerini aldık ama yine alalım ki bir dahaki sefere aynı hataları yapmayalım :KK66:

aylık sonuçları 4 marttan hesaplamadım 25 şubattan hesapladım o zaman başladığımız için. bir sonraki ay aylık sonucumuzu o ayın ilk bildirimiyle hesaplıcam

Back