107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Iyi geceler kizlar

Utulerim vardi onlari hallettim yatmadan once dinlenirken size bakayim dedim.

Bugun mubarek bostanli pazarimizida dolastik

Aksam misafirimiz vardi yemege sohbet muhabbet derken zaman gecti gitti
Yarida nasip olursa sirinceye gitmeyi dusunuyoruz orda akrabamin lokantasi var kahvaltiyi orda yapariz dedik biraz dolasip selcuga ineriz. Selcukta dayimi annemin teyzelerini kisaca ziyaret edip biraz carsisinda dolasiriz sonrada aksam olur doneriz herhalde. Gezmemiz erken biterse belki kusadasi ya da efes turuda yapariz. Bakalim yrn bize ne gosterecek.

Atamasi olan diger arkadaslarimin sisteme dusmus. Benim ucretsiz izini yarida kesip baslangic yapmam lazimmis sisteme dusebilmesi icin. Yarin bakanligi aricam bakalim ne dicekler ne zamana kadar erteleyebilcez. Cunku izni yarida kesersem is basi yapmam gerekir yillik izinim yok. Insallah ucretsiz iznim bitesiye kadar tayin hakkim sakli kalir ve surem bitince is basi yaptigimda sisteme tayinin duser yani aralik 2020 de. Cok sey istiyorum yaa :KK70: neyse hakkimizda hayirlisi olsun baslamam gerekiyorsada baslarim napalim.

Kızlar merhaba, herkese zayıflama yolunda bolca sabır azim ve kolaylıklar diliyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum kurallarınız ya da şartlarınız var mı nasıl dahil olabilirim?
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. O halde bende dahil oluyorum. Şans bu ya, bende pazartesi tartılarak diyete başlama kararı aldım. 9 aylık bebeğim var emziriyorum. Pazartesi itibari ile kilom 78.2

Bugünkü menüm

Aç karna 500 ml su içine 1 yk elma sirkesi

09.30 KAHVALTI 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin söğüş 1 dilim tam buğday ekmeği

11.00 ARA 1 kuru incir, 1 kupa emziren anne çayı

13.00 ÖĞLE 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye 1 kase yoğurt

16.00 ARA 1 kupa emziren anne çayı 1 şeftali

18.00 AKŞAM 200 gram haşlanmış et, salata

3 litreye yakın su, 1 maden suyu, 1 sade türk kahvesi gün içinde içtim.

Akşam 9 da 40 dk tempolu açık hava yürüyüşü.

Hosgeldin cnm
Pazartesi gunu bildirim yaparken baslangic kilonuda yaz tatilde oldugum icin not defterim evde unuturum kilonu.
Birbirimize destek amacli menu paylasiminda bulunuyoruz. Djyetisyene giden arkadaslar aldiklari onerileri bizimle paylasiyor. Gunluk spor listesi yapiyoruz ama bu hafta spor yapan pek olmadi 1 veya 2 spor bildirimi okumustum. Spor listesini yarin vaya obur gun anca toplarim simdi gec oldu yaticam.
Her hangi bir kuralimiz yok sadece 3. Haftada mazeretsiz kilo bildirimi yapilmazsa o hafta listeden siliyorum.
Hayirli olsun diyelim.
Bu arada menn cok guzel tam dengeli olmus. Emzirdigin icin ara ogunlerine dikkat etmissin. Boe giderse hem sutunun kalitesi artar hem de kilo verirsin. Insallah booollll boooollllll sutun olur ammiinnnn. Listeni kendin mi olusturuyorsun diyetisyene mi gidiyorsun

Yazarım cumalari tartiliyorum canım.
bide tatildesin Eğlen sen beni sonra eve gelince eklersin canım benim.

iyi geceler

Sagol cnm.
Benim icin fark etmez. Tatilde otelde degilim baba evindeyim 😊 esim pazar gunu donecegi icin bu hafta sıkıstırılmıs gezi programi uyguluyoruz. O gittikten sonra biraz daha evde kalirim. Gerci bakalim yrn bakanliktakiler ne dicek tayin isi icin. En beteri ben de pazar gunu donerim:KK43:

Hosgeldin cnm
Pazartesi gunu bildirim yaparken baslangic kilonuda yaz tatilde oldugum icin not defterim evde unuturum kilonu.
Birbirimize destek amacli menu paylasiminda bulunuyoruz. Djyetisyene giden arkadaslar aldiklari onerileri bizimle paylasiyor. Gunluk spor listesi yapiyoruz ama bu hafta spor yapan pek olmadi 1 veya 2 spor bildirimi okumustum. Spor listesini yarin vaya obur gun anca toplarim simdi gec oldu yaticam.
Her hangi bir kuralimiz yok sadece 3. Haftada mazeretsiz kilo bildirimi yapilmazsa o hafta listeden siliyorum.
Hayirli olsun diyelim.
Bu arada menn cok guzel tam dengeli olmus. Emzirdigin icin ara ogunlerine dikkat etmissin. Boe giderse hem sutunun kalitesi artar hem de kilo verirsin. Insallah booollll boooollllll sutun olur ammiinnnn. Listeni kendin mi olusturuyorsun diyetisyene mi gidiyorsun
Merhaba canım, teşekkür ederim tatilde zaman ayırıp yazdın, iyi tatiller bu arada... diyetisyene gidiyorum canım bu hafta başladım pazartesi. Haftaya salı kontrolüm var. İki kilomu da haftaya bildiririm sana. Listem emziren anneler için çok uygun, ben hala sütümde azalma hissetmedim. Diyetisyenim listeye uyarsan 7 kilo falan verirsin dedi. Bakalım hep beraber inşallah

üyelerbaşlangıç01.07.201908.07.201915.07.201922.07.201929.07.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 Umutdeniz4 99.386,986,986,5-0,4
Bulamiyorum Bulamiyorum 10794,294.2izinli-
@elifimm39103.591,491,4bildirmedi
S sdctnsn 84.076,677,077,0sabit
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim 83.976,176,0bildirmedi
@aijoo101,888,187,286,6-0,6
Tombuldut Tombuldut 77,0-68,8bildirmedi
fantastikaaa fantastikaaa 99,5izinliizinliizinli-
@Yasamenerjisi74,96362,361,6-0,7

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim zaten 3 kişiler azminiz daim olsun kızlar ( S sdctnsn eminim haftaya sen de güzel bir eksi göreceksin)

yine de sıralama yapacak olursak

haftanın birincisi @Yasamenerjisi :KK9::KK9::KK9::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

haftanın ikincisi @aijoo :KK9::KK9::sampiyon::sampiyon:

haftanın üçüncüsü Umutdeniz4 Umutdeniz4 :KK9::sampiyon:

Bende ıkızlerden fırsat bulamıyorum :KK43: yazdım sanıyorum sanırım yazmamısımda. Kılom aynı ne alıyorum ne verıyorum... bu gıdısle alıcam dahada ;( aylardır veremıyorum tutamıyorumda. 14 kg verdım sanırım bıkkınlık var üstümde
Nasıl motive olacagım bılmıyorum da.

slm kızlar

şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.

şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle :KK48:

Bende ıkızlerden fırsat bulamıyorum :KK43: yazdım sanıyorum sanırım yazmamısımda. Kılom aynı ne alıyorum ne verıyorum... bu gıdısle alıcam dahada ;( aylardır veremıyorum tutamıyorumda. 14 kg verdım sanırım bıkkınlık var üstümde
Nasıl motive olacagım bılmıyorum da.

tamam cnm haftaya bildirim yaparken geçen hafta sabittim diye hatırlat düzeltirim listeyi. tatilden döneyim beraber gazlanırız inşallah :KK66:

Slm kizlar
Havuzu sisirdim kizlara bahcede havuz keyfi hazirladim. Havuz sonrasi banyo fasli derken yoruldum oturdum simdi.
Aksama emine icin dogum gunu pastasi hazirlicam burda hepberaberken kutlayalim dedik erkenden. Bir tanidigin ogluda olacak gecen bizde yemektelerdi benim dogum gunum su zaman vs diye konusup duruyordu emineden 1 yas buyuk. Yarin nasipse onlara yemege gitcez. Dedim tatliyi ben yapcam siz yapmayin. Ikisinede surpriz dogum gunu pastasi yapip goturcem haberleri yok. Zeynebede ufak bir sey yapcam simdi neden benim pastam yok diye aglar. Gidecegimiz yerede soylemedim sizde dogum gunu yapicaz diye bir de hediye telasina girmesin insalar pasta keseriz yeter.

Pazar gunu ben de donuyorum esimle beraber. Atamamin sisteme dusmesi icin baslangic yapmam lazimmis. Pazartesi is basi var yani. Insallah en kisa surede sisteme duser de obur tarafta baslangic yapip tekrar izine ayrilirim. Bir kez daha izmire gelmek nasip olur mu ayarlayabilir miyim bilmiyorum. Olmazsa anca seneye bir daha gelirim artik Allah omur verirse.

Pazar gunu ben de donuyorum esimle beraber. Atamamin sisteme dusmesi icin baslangic yapmam lazimmis. Pazartesi is basi var yani. Insallah en kisa surede sisteme duser de obur tarafta baslangic yapip tekrar izine ayrilirim. Bir kez daha izmire gelmek nasip olur mu ayarlayabilir miyim bilmiyorum. Olmazsa anca seneye bir daha gelirim artik Allah omur verirse.
Hayırlısı olsun canım, inşallah işlerinizi rahat bir şekilde yoluna koyarsınız.

Bugünkü menüm
11:00 Kahvaltı
5 zeytin,1 dilim t.buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, yoğurtlu kırmızıbiber sote ,2 ceviz,salatalık

15:00 Ara
yarım su bardağı süt,bir avuç içi leblebi

19:30 .Akşam
2 dilim tam buğday ekmeği ,1 kâse yoğurt

2 litre su

slm kızlar

şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.

şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle :KK48:

tamam cnm haftaya bildirim yaparken geçen hafta sabittim diye hatırlat düzeltirim listeyi. tatilden döneyim beraber gazlanırız inşallah :KK66:

Ben gene 68,8 im almamakta iyi en azından diyor kendımı teselli edıyorum

X