- 8 Eylül 2024
- 27
- -3
- 25
- Konu Sahibi whoareyou01
Kaşımla saçımı mı boyasam,dil piercingi mi yaptırsam yoksa maske makyaj malzemesi mi alsam? Kıyafetle makyaj malzemem baya var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaşımla saçımı mı boyasam,dil piercingi mi yaptırsam yoksa maske makyaj malzemesi mi alsam? Kıyafetle makyaj malzemem baya var.
Kitap(Roman) alabilirsinKaşımla saçımı mı boyasam,dil piercingi mi yaptırsam yoksa maske makyaj malzemesi mi alsam? Kıyafetle makyaj malzemem baya var.
Maddi durumun iyisi hangisi sana iyi gelecekse onu yap ama çok iyi değilse önümüz kriz bence köşeye at valla ben 1 kuruş artık olmadiig için 1 TL artık 1 kuruş gibi zaten köşeye atıyorum çünkü önümüz sıkıntı ne olacağımız belli değil ama maddi durumun binsikinti yoksa ben olsam saç yapardım ki saç boyama da 1000 TL den fazladır piercing felan geçti bence artık klasiklesti bence ona gerek yok ama tabiki yine de tercih seninKaşımla saçımı mı boyasam,dil piercingi mi yaptırsam yoksa maske makyaj malzemesi mi alsam? Kıyafetle makyaj malzemem baya var.
Site kurallarına uyup konuları doğru bölümlere açın kafi.Kaşımla saçımı mı boyasam,dil piercingi mi yaptırsam yoksa maske makyaj malzemesi mi alsam? Kıyafetle makyaj malzemem baya var.
Gecen sene mahalle arası kısa sac boyama parası 1500 den başlıyordu saçlarını kestirsen onada 250 TL istedi yanı oda olmaz 5 ay önce carşı ici sıradan kuaför omuzlara olan saça 5000 istedi usulca uzaklaştımHangisi sizi daha cok mutlu edecekse yani ben sac boyama derdim ama bin liraya mahalle arasi kuaforler bile boyamiyolardir artik.
Bin tl sac boyası yok ki kestirme bile 500Kaşımla saçımı mı boyasam,dil piercingi mi yaptırsam yoksa maske makyaj malzemesi mi alsam? Kıyafetle makyaj malzemem baya var.