- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Yeni kişiye neden gecmedikDua sırasıGoldenpanthera da. Duası : Allah'ım 2019 yılının temmuz ayında yapılan ve yapılacak olan kpss ile kardeşim de ben de atanayım. Abime de hayırlı bir iş kapısı aç. Benimle birlikte dua eden, duama ortak olan kullarını da razı et. Hepimize sağlık mutluluk ve rızık ver ki nefsimizi Seni zikretmekten alıkoymasın ihtiyaçlarımız, amin.
Hanımlar yeni duamız:
Ve huvel kaviyyul azîz
Herkes 100 tane okuyacak
Gece 23.00 a kadar herkes tamamlasın
1.Goldenpanthera
2.Minnoskafa
3.Sealand
4. F FairyTale89
5.-Adel-
6.Aomine Daiki
7.little bird
8. @Ilaymilya
9. @MaviKuplik
10.lucina06
Allah kabul etsin inşallah❤❤ ❤
Ben niyetimi özelden yazdım ama arkadaş siteye girmediYeni kişiye neden gecmedik
O zmaan bugün san okuruz sen buraya yaz istersen duanı okuyalım zaten okuma sayısı belliBen niyetimi özelden yazdım ama arkadaş siteye girmedi
Onun duası bitti mi herkes okudu mu canımO zmaan bugün san okuruz sen buraya yaz istersen duanı okuyalım zaten okuma sayısı belli
Sanırım bitmiş. Bugün ben paylaşayım o zaman canımO zmaan bugün san okuruz sen buraya yaz istersen duanı okuyalım zaten okuma sayısı belli
Okudum Allah kabul etsin inşaallahDua sırasıMinnoskafa da.
İsmim Gamze. Duam sağlıkla sıhhatle evladımızı kucağımıza alıp büyütüp hayırlı evlat olarak yetiştirmek ve evlat hasreti çeken herkesin hayırlı sağlıklı evlatlarının olması
Hanımlar yeni duamız:
Ve huvel kaviyyul azîz
Herkes 100 tane okuyacak
Gece 23.00 a kadar herkes tamamlasın
1.Goldenpanthera
2.Minnoskafa
3.Sealand
4. F FairyTale89
5.-Adel-
6.Aomine Daiki
7.little bird
8. @Ilaymilya
9. @MaviKuplik
10.lucina06
Allah kabul etsin inşallah❤❤ ❤
Allah razı olsun canımOkudum Allah kabul etsin inşaallah
Amin yüreğine sağlık canımMinnoskafa için okudum Allah gönlüne göre versin canım
Amin canım Allah razı olsun ❤Minnoskafa okudum Allah kabul etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?