Saç Rengi ve Saç Boyama %100 küllü kumral formülü(kuaförlere inat)

Onatello saçlarına bayıldım, şahane ötesi güzel olmuşlar ve birkaç arkadaşında dediği gibi sende öylesin zaten.:) bu renk için koleston 8.1 yapmışsın orası ok, tüm yazışmaları okudum fakat sen bu boyayı kendi doğal saç rengin üzerine mi yaptın yoksa alttaki saçın boyamıydı birde röfle veya balyaj tarzında da bişey varmıydı altında? Çünkü çok ışıltılı direk tek renk boya ile böyle olurmu bilemedim. Ve de benim de koyu kahve ve dore yansımalar var. Direk tek renk boyayarak buna dönermi bilemedim. Boya mı bile aldım son bir bilgi almak istedim senden, biraz uzun oldu kusura bakma.

Ayrıca inst. bugün saçına bakmak için seni yukarıda belirttiğinden cesaret alarak ekledim. Umarım rahatsız etmemişimdir. Eğer sende saçıma oradan bakabilirsen ve ona göre de cevap verebilirsen yukardaki yazıma çok sevinirim. Şindiden teşekkürler

ecisss cim cok tesekkur ederim. simdi soyle anlatayim . benim sacim baya koyuydu siyaha yakin bir renk kullandim sonrasinda kahve oldu ve dedigim gibi koleston 8.1 aldim cunku kullu tonlari seviyorum. sacina baktim koyu olani dusunerek soyliyim 2 tane8.1 acik tup al bir oksedasynn 9% luk digeri 12 % lik olsun 50 mg lik sacina uygula missss:))

Çok teşekkür ederimmm hemen cevap vermişsin. Şimdi öyleyse yarın ilk iş eksikleri tamamlayıp deneyeceğim, sonra da resim eklerim buralara artık güzel olursa:) anladığım kadarıyla sen bu konularda baya bir tecrübelisin, ben öyle oksidasyon filan hiç anlamam hatta yine küçük bir şey anlayamadım 50 mg dediğin oksidasyon şişelerinin büyüklüğü mü acaba?:) tekrar teşekkürler ilgine

rica ederimmmm.evet standart siseler . acik renk yakismis sana mutlaka dene.

Tamamdır, teşekkürler deniyeceğim. Sadece öncekilerde hep bakırlık vardı, açıklık yine olsun ama onları istemiyorum. Küllü tonlarda açık renkler daha iyi olacağını düşünüyorum, eğer senin rengini tutturabilirsem çok iyi olur:) tekrar teşekkürler yardımlarına

süpersin ya denemem lazımm

canim 8.1 koleston ustte yanlis yazmis oldgunu simdi farkettm. sacim yesillenmedi. hatta rengi simdi otirdu diyebilirim
Merhaba canim peki karamel yansimalari olan acik kumral sacim var konu da actim yardim icin. 8.1 ile boyarsam yine karamelimsi turuncumsu yansimalar kalir mi. Birde cok koyulasir mi?

bir ay sonra mutlaka bakir yansimalarin ortaya cikacaktir ama bir ay sonra zaten tekrar boyarsin bi sefer 10.1 kullanirsin daha kullu bir ton olur bu ay sonnda farkli bir karisim yapacagim kullu ve sari karisimi onu da paylasicam fikir olur sen ve diger arkadaslara da umarim yardimci olabilmisimdir:)

Tamamdir senin boyamani bekleyecegim o zaman:) fikir olur bana da:)

eveeeet gelelim onatello iksirine :)))oncelikle karisimimda herzamn koleston 8.1 kullu acik kumral olur. o olmadan yola bile cikmam cimbiz gibi:)) koleston cepte.konuyu dagitmayalim.sonra nevacolor 9.0 ve 10.1 i aldim yine iki tup %9 luk oksedasyonaldim guzelce karistirdm uyguladim ve suan saclarimi cok seviyorum:))) bol sans herkese

son olarak foto paylasiyorum umarim yardimci olmusumdur. bilgi saklama yok:)

Eklentiler

• 2015-02-21 02.39.41.jpg
    221 KB · Görüntüleme: 4.265
Koleston ve nevacolorlari ayni kapta ksristirdiniz dimi. Bide boyalardan cikan oksidasyonlari da eklediniz mi 9luklarla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…