How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama %100 küllü kumral formülü(kuaförlere inat)

Arkadaşlar ben aylardır cebimde her ay 100-150 lira kuaför kuaför dolaşıp küllü kumral saç isteyen biriydim:) bu iş için 500 e yakın para harcadım.Buradan "sadece" çok bilmiş ama küllü kumral tutturamamış olan kuaförlere sesleniyorum,lütfen mesleğinde profesyonelliği elden bırakmayanlar üzerine alınmasın.Başlıyorum:

1)Okulda dersler verilirken mix ana tonların nasıl kullanıldığı ile ilgili derste uyuyormuydunuz?yada yanınızdaki arkadaşınızla sos vs mi oynuyodunuz?

2)Size katalogtan bir renk gösterdiğimizde aynen o renk çıksın istiyoruz,o rengi elde etmek için kaç boyayla karıştırmanız gerektiği size öğretilmedi mi?

3)Neden çoğunuz direkt katalogtan seçtiğimiz rengi direkt saça uyguluyor?taban rengimizin bi önemi yok mu?

4)Müşteri "küllü kumral" istiyorsa küllü kumral istiyodur zorla karamel yada turuncu ağırlıklı bir kumral yaptırıp kakalamaya çalışmak biraz ayıp olmuyomu?

5)Küllü kumral seni yaşlı gösterir gel biz şöyle yapalım derken müşteri diretiyorsa ve parasını eksiksiz veriyosa neden hala kendi seçtiğiniz renkleri uyguluyosunuz? Size mi kaldı beni gençleştirmek? hem nası bilmezsiniz Türk kadının doğal saçında küllülük ağır basar!

6)Ve son gittiğim sarışın tombul kuaför teyze,saçımı mahvedip bana "ben de insanım hata yaparım paranı vereyim git başka yerde yaptır dedin" ozaman o tabelanı indir de seni kuaför sanmasınlar birdaha!!! Sen o tabelanı asıyosan o rengi tutturucaksın.Tutturamıyosan kullandığın markaları gözden geçireceksin! elinde sigaranla karşımda oturup kül rengi diye turuncu yapamazsın sen! Önündeki kül tablasına baksana tıkındığın sigaradan çıkan kül bile GRİ.Turuncu kül mü olur tombul teyze.Benim yıllardır özenle uzattığım pırıl pırıl saçlarımı mahvetmenin karşılığı 100 lira olamaz verdiğim parayı geri verme al paranı kendine korse falan al tombul teyze.bide dükkanı kapa.acil!!!!

7)Çoğunuzun tabelasında kocaman harflerle igora royal yazar içeride nevacolor lilafixlerle boya hazırlanır,çok etiksiniz çooook.ayrıca doreyle turuncuyu ayırt edemeyecek kadar şuursuzlarınız var,bravo size.....

Şimdi konumuza dönelim nasıl mı küllü kumral oldum(daha önce muhakkak verilmiştir konularda)
arkadaşlar çok basit ve öyle çok da pahalı bir işlem değil saçınıza aldığınız kumral tonlarında boyaya
4-5 cm mavi renk boya karıştırıyosunuz tabi saçınızın tabanı çok koyu olmamalı.koyu ise oksidan kremin volümünü arttırmalısınız.benim saçım küllü kumral özürlü izmir kuaförleri yüzünden turunculaşmıştı doreleşmişti karmakarışık olmuştu.colormax yoğun açık kumral (8.0) dan 1ölçek koyu küllü kumraldan (6.1 )1/4 ölçek ,008 yoğun mavi düzelticiden 5-6 cm
kadar ve oksidanı 2ölçekten biraz daha az ekleyerek karıştırdım ve 25 dk bekledim.sonunda saçlarım küllü kumral oldu

helal sana.bülent ersoy duysa alnından öperdi seni.senelerdir o kuaför bu kuaför derken saç hiç uzamadı hep omuzlarda.hayır istediğimde bi halt olsa bari.alt tarafı küllü sarı istiyorum.dipler biraz koyu,uçlarda krepeli geçişli balyaj.bu yani.hepsinde bir turunculuk çikolatacılık bu neyaaa.ama en sonunda ben kendim yaptım.saçlarım seneler sonra aynı hadiseninki gibi.sadece diplerim daha koyu küllü.ağzına sağlık.bu yazıyı ışıklı tabela yaptırıp boynumda taşıycam:)alem saç görsün

konu sahibinin yazdiklarina katiliyorum. aynilari ben de yasadim fakat Izmir'de degil yurt disinda...
Izmirliyim, cok iyi kuaforlerimiz var lutfen kuaforlerimizi lekelemeyin, her kuafor iyi olmayabiliyor...
benim de rofle diye gittigim yabanci bir kuaforde sacim yesil oldu, bir keresinde de igrenc bir rofle yapildi cizgi cizgi, simdi ise Turk kuaforu buldum Istanbullu...bu da rezalet...son roflemde sacima ne surduyse sacima sanki bal surulmus gibi yapis yapis oldu yandi mi ne bilmiyorum artik...ve bu yapisiklik 2-3 gun yikanmaya ragmen anca gecti...sacimin rengi suan acayip degisti...
sehirle ne alakasi var onemli olan durust kuafor bulabilmek...ben Izmir'deki kuaforlerimi mumla ariyorum 3-4 yer var bildigim ve Turkiye'ye geldigimde herhangi birine gittigim hepsi cok iyi isler cikariyor...

Bende birkaç saat evvel bi kuaförle konuştum. Küllü sarı için. Saçımın birkaç işlemden geçeceğini söyledi aklım karıştı. Saç taban rengi falan demedi, dibini açacaklarmış aşağılar turuncumsu bi renk. Yüzde doksan yanar dediler :( Bi de çok para istediler. Nasılsa yanacak saçlarım ben bu formülü deneyeyim yanacaksa da evde kendim yakmış olurum. O kadar da para vermemiş olurum :9:

canım saçının taban rengini bilmiyorum ama yavaş yavaş açarsan saçını daha iyi olur.direk küllü sarı için açman lazım.saçlarını önce 8.1 le boya bu formülle 15 gün arayla üstüste.sonraki ay 9.1 e geçersin.küllü renkler üstüste boyadığında tam sonuç veriyor.

bu küllü kumral kızıla olurmu acabaaa kızlar

sanırım olur cnm oyle dıyorlar . kullu boyalar kızıllıgı alırmıs , 2-3
yboyamadan sonra oturur dıyorlar.. bende karamele takmıstım ama bunuda deneyebılırım aslında... kafam yatıyor gıbı.. yanlız su olcek ıslerınde bızı aydınlatırsa konu sahıbı yapabılırım evett...

Son düzenleme:
açık küllü kumrala mavi karıştırayım ben de o zaman.şu anki rengim dore kumral.ancak kapatır doreyi.teşekkürler.....

kızlar bende kadınlar klübünden öğrendiklerimden karamel soğan kabuğu rengi gibi saçlarımı igora kumral sandre 7.1 ve vital koyu kumralı karıştırıp boyadım renk farklılıkları vardı saçımda hem onlar gtsin tek renk olsun kızıllar doreler gtiisn grismsi küllü bi renk olsun diye. diplerim çıkmamasına rağmen tam tutmadı diplerim 4 cm kadarı.altları koyu bi renk oldu nerdeyse siyaha yakın şimdi açılmasını bekliyorum kızıllk kalmadı nerdeyse bidaha ki boyamamda mavi boya karıştırsam küllü gri renk olur mu biraz mavi görünmsinide istiyorum mavi boyadan fazla koysam nasıl olur sizce teşekkür ederim şimdiden

$Goruntu(506).jpg $418014_10150578084619326_683589811_n.jpg

açık olan renk boyamadan önce ki rengim açtıktan sonra boyadığım koyu kumral, koyu olan renk yeni boyadığım kumral sandre ve koyu kumralı karıştırıp olur mu acaba istediğim renk yardımcı olur musnuz :20:

Son düzenleme:
kızlarbanada yardım edın yahuu
bende bı ay once gttm kuafore kahve rengıydısacım koyu karamel yapalım dedi tamm dedım zaten karamel tonları ıstıyodum kızıl atma boyanın ıcıne dedım
kızıl atmayı bırakyıkarken dıplerıne falan kızıl surmuş neymış efendım parlıcakmışşş
yyaa saçlarım kahve rengı kızılyansımalı oldu ben napıcam sımdı
kuafore gtmıcem kendım nasıl boyayabılırım
isstedıgım rengı alıp boyasam tutarmı yoksa kızıl yansımalar var dıye tutmazmı
mesela bal köpugu ıstıyorum ne yapıcam
bırı anlatsın lutfenn

[COLOR="#FF0000" .!.:
Şimdi konumuza dönelim nasıl mı küllü kumral oldum(daha önce muhakkak verilmiştir konularda)
arkadaşlar çok basit ve öyle çok da pahalı bir işlem değil saçınıza aldığınız kumral tonlarında boyaya
4-5 cm mavi renk boya karıştırıyosunuz tabi saçınızın tabanı çok koyu olmamalı.koyu ise oksidan kremin volümünü arttırmalısınız.benim saçım küllü kumral özürlü izmir kuaförleri yüzünden turunculaşmıştı doreleşmişti karmakarışık olmuştu.colormax yoğun açık kumral (8.0) dan 1ölçek koyu küllü kumraldan (6.1 )1/4 ölçek ,008 yoğun mavi düzelticiden 5-6 cm
kadar ve oksidanı 2ölçekten biraz daha az ekleyerek karıştırdım ve 25 dk bekledim.sonunda saçlarım küllü kumral oldu[/COLOR]

bi foto koymamışsın yani, aşkolsun sana:19:

nasıl kendimi buldum okurken yazını :D 2 ay önce sadece diplerim çıktığı için hep boyattığım renk olan yoğun bakıra boyatmaya gittim kuaföre. amacım diplerim boyansın hemde saçlarımın rengi biraz daha canlanmasıydı. ve boyama sonucu ortaya çıkan saç rengimi resimde görebilirsiniz.istediğim renk yoğun bakır yaptığı renk kırmızı!

$123.png

Son düzenleme:
ben de kendimi buldum resmen yazdıklarında. kuaforler küllünün ne demek oldugunu gercekten bilmiyorlar! Benim de karamel-bakir saclarim 2 renk oldu, ceyregi koyu kahve kızıllı,geri kalan doreli bakir.. 1 ay sonra 8.1 ile boyayacagim insAllah kotu olmaz!

selam arkadaşlar benmde şuan saçım kahve tonlarında uc ay önce bakır üzerine kakao kahve boyamıştım hafifte kızıllıklar var dipten 4 cm kadar bende küllü kumral istiyorum saçımda açıcımı kullanmam lazım yoksa bi kaç boyamayla elde edebilirmiyim rengi??

su ölcegin anlamını bnde merak ediyorumm

Eğer küllü boyadım turuncularım kapanmadı yada yeterince küllü degil diyosanız,oksidan koymadan küllü kumral boyayı suyla hazırlayın sürün.Pırıl pırıl küllü saçlar.Yanlız bir durum var saçınız kumral tonlarını tutacak kadar açık olmalı...

Son düzenleme:
Back