How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama %100 küllü kumral formülü(kuaförlere inat)

nasıl kendimi buldum okurken yazını :D 2 ay önce sadece diplerim çıktığı için hep boyattığım renk olan yoğun bakıra boyatmaya gittim kuaföre. amacım diplerim boyansın hemde saçlarımın rengi biraz daha canlanmasıydı. ve boyama sonucu ortaya çıkan saç rengimi resimde görebilirsiniz.istediğim renk yoğun bakır yaptığı renk kırmızı!

Eki Görüntüle 531363

bende aynı şeyı yaşadım senınle saçlarımı n rengi bakır aleviydi 3 kere kendım boyadım zaman aralıklarıyla ilk 1 ay kırmızı sonrasında turuncuya dönen bır saç rengıydı cok memnundum ıkı rengı elde edıyordum saclarım uzundu üşendım sonra kendım boyamaya kuaföre gittim inanırmısın bana yaptığı renk şarap kızılıydı şok oldum tepkımı belırtemedım bıldıgın pembeli bişi oldu ve aktıkça çok iğrenç bir renk oldu emolar gıbı :S aralarda pembeler turuncular para vererek rezıl olmustum sonra kızdım koyu kumrala boyattım saçımı :S

Şu yazdıklarınızda kendimi buldum gerçekten. Benim de kendi saçım kestane rengiydi. küllü kumral istediğim için ve kuaförlere güvenmediğim için evde kendim inoa 6.1 küllü kumral ile boyadım. ilk başta fena olmadı ama hafif bir pembelik vardı, yıkadıkça da o pembelik turuncuya döndü. sonra bu sitede arkadaşların yazdıklarını okudum, gittim majirelin 6.1 boyası ile 0.22 mavi düzelticisini aldım, karıştırdım boyadım, turunculuklar tam kapanmasa da fena olmadı ancak mavi boyadan dolayı sanırım, saçım fazla koyu oldu. sonra bir salaklık yapıp, kuaförün düzelteceği gibi saçma sapan bir düşünceye kapılıp kuaföre gittim, saçımdaki boyayı sildi, sen kendi başına yapamazsın, anlamazsın vs. dedi ve üstüne basa basa turunculuk, kızıllık istemiyorum dememe rağmen saçımı yine turuncu bir renk yaptı. şu anda bu turuncu kafa ile geziyorum mecburen çünkü saçım oksidandan dolayı yıprandı. şimdi bir iki hafta kadar bekleyip kendim birşeyler yapmak istiyorum ama kararsız kaldım. yine küllü kumral boya ile maviyi karıştırıp mı boyamalıyım yoksa küllü kumral boyayı suyla karıştırıp mı boyamalıyım bilemiyorum ama bildiğim birşey var ki kesinlikle kuaföre gitmicem. gerçekten hepsi sözleşmiş gibi aynı şeyi yapıyorlar. küllü seni yaşlı gösterir gel sana şunu yapalım, sen kendin yapamazsın, profesyonel birisi yapmalı vs. vs.

birisine özel mesaj göndermek için 100 mesaj göndermek zorunda olmak çok kötü. nereye ne yazıcam ben şimdi. arkadaşlar gri mix boyası bilen gören var mı?

Arkadaslar bende bir kuafor maduru olarak yaklasik bir senedir sacimi kendim boyuyorum bugun korkarakda olsa kuaforumun yapamadigi kullu kumrali kendim yaptim soyleki sacimi uzun zamandir garnie yogun koyu kumrala boyuyordum cikan renk acik kahve oluyordu gecen ay marka degistireyim dedim loreal casting koyu kumral aldim boyadim saclarim daha koyu aralarda daha belirgin kizillik oldu sevmedim ve ombre yani golge apayim diye gittim palette rofle setini ve iki kutu garnier kullu kumral aldim rofle gibi durmasin biraz isilti katayim dedim onuda pek beceremedim ve diplere iki parmak mesafede aplikator yardimiyla sordum ardindan elimle yedirip 1 saate yakin bekledim sacimin rengi turncunun cok acik rengi oldu ve kullu boyaylada boyadim kizilliklar yok oldu dorelik hafif var ama birinci asamada kuaforumun yapamadini ben yaptim

''colormax yoğun açık kumral (8.0) dan 1ölçek koyu küllü kumraldan (6.1 )1/4 ölçek ,008 yoğun mavi düzelticiden 5-6 cm
kadar ve oksidanı 2ölçekten biraz daha az ekleyerek karıştırdım ve 25 dk bekledim.''

merhaba küllü kumral tarifin için teşekkür ederim.fakat ölüçüler çok anlaşır değil. daha açıklayıcı bir anlatımla yazarsan çok seviniriz.
ayrıca yogun mavi düzeltici ne işe yarar? bilgisi olan bizimle paylaşırsa iyi olur.

Öncelikle yazına bayıldımm nasl dolmuşsun da yardırmışsın öyle helal olsn sana herkesn yapamadklarını söylemişsin orda :46: ben de daha önce kızıl,karamel, dore kumral vs.. tonlarını kullanan biri olarak artk doğal rengime dönmek istedğmden şuan küllü kumral kullananlardanım.

Ama ben kuaförde yaptırıyorum ve memnunum çok doğal oluyor boya gibi olmuyor. Benm kuaförüm 6., 6.1 ve biraz 3 karıştırıyor içine ben biraz koyuluk istediğm için. Bir de birşey sorucam küllü kumral bile olsa güneş saça vurduğnda gene de hafif kızıllık olurmu?? bu doğalmıdır?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben aylardır cebimde her ay 100-150 lira kuaför kuaför dolaşıp küllü kumral saç isteyen biriydim:) bu iş için 500 e yakın para harcadım.Buradan "sadece" çok bilmiş ama küllü kumral tutturamamış olan kuaförlere sesleniyorum,lütfen mesleğinde profesyonelliği elden bırakmayanlar üzerine alınmasın.Başlıyorum:

1)Okulda dersler verilirken mix ana tonların nasıl kullanıldığı ile ilgili derste uyuyormuydunuz?yada yanınızdaki arkadaşınızla sos vs mi oynuyodunuz?

2)Size katalogtan bir renk gösterdiğimizde aynen o renk çıksın istiyoruz,o rengi elde etmek için kaç boyayla karıştırmanız gerektiği size öğretilmedi mi?

3)Neden çoğunuz direkt katalogtan seçtiğimiz rengi direkt saça uyguluyor?taban rengimizin bi önemi yok mu?

4)Müşteri "küllü kumral" istiyorsa küllü kumral istiyodur zorla karamel yada turuncu ağırlıklı bir kumral yaptırıp kakalamaya çalışmak biraz ayıp olmuyomu?

5)Küllü kumral seni yaşlı gösterir gel biz şöyle yapalım derken müşteri diretiyorsa ve parasını eksiksiz veriyosa neden hala kendi seçtiğiniz renkleri uyguluyosunuz? Size mi kaldı beni gençleştirmek? hem nası bilmezsiniz Türk kadının doğal saçında küllülük ağır basar!

6)Ve son gittiğim sarışın tombul kuaför teyze,saçımı mahvedip bana "ben de insanım hata yaparım paranı vereyim git başka yerde yaptır dedin" ozaman o tabelanı indir de seni kuaför sanmasınlar birdaha!!! Sen o tabelanı asıyosan o rengi tutturucaksın.Tutturamıyosan kullandığın markaları gözden geçireceksin! elinde sigaranla karşımda oturup kül rengi diye turuncu yapamazsın sen! Önündeki kül tablasına baksana tıkındığın sigaradan çıkan kül bile GRİ.Turuncu kül mü olur tombul teyze.Benim yıllardır özenle uzattığım pırıl pırıl saçlarımı mahvetmenin karşılığı 100 lira olamaz verdiğim parayı geri verme al paranı kendine korse falan al tombul teyze.bide dükkanı kapa.acil!!!!

7)Çoğunuzun tabelasında kocaman harflerle igora royal yazar içeride nevacolor lilafixlerle boya hazırlanır,çok etiksiniz çooook.ayrıca doreyle turuncuyu ayırt edemeyecek kadar şuursuzlarınız var,bravo size.....

Şimdi konumuza dönelim nasıl mı küllü kumral oldum(daha önce muhakkak verilmiştir konularda)
arkadaşlar çok basit ve öyle çok da pahalı bir işlem değil saçınıza aldığınız kumral tonlarında boyaya
4-5 cm mavi renk boya karıştırıyosunuz tabi saçınızın tabanı çok koyu olmamalı.koyu ise oksidan kremin volümünü arttırmalısınız.benim saçım küllü kumral özürlü izmir kuaförleri yüzünden turunculaşmıştı doreleşmişti karmakarışık olmuştu.colormax yoğun açık kumral (8.0) dan 1ölçek koyu küllü kumraldan (6.1 )1/4 ölçek ,008 yoğun mavi düzelticiden 5-6 cm
kadar ve oksidanı 2ölçekten biraz daha az ekleyerek karıştırdım ve 25 dk bekledim.sonunda saçlarım küllü kumral oldu

resim olaydı iyiydi

Valla helal olsun bende yaşadım.İlk kez boyatcaktım kumral istedim normalde siyahtı saçlarım gittim oturdum saatlerce bakır çıktım 100 lirada para verdim. İki kez açtı saçlarımı aynı günde. Sonra salaklık bende yine gittim diplerime oryal koymus şuan saçımın ortasında o açık renk alaca var resmen. Ve bunu daha fazla almak için yaptı. Bide ben sana ilkte dore koydum diyo. Ben istedim mi dore dedim. Herkes öyle sevio dedi bidaha da gitmedim.

Benim saçımin rengi. Suan kumral dore. Uclarda az bişey acik sari var. Küllü doğal bi ton istiyorum çok koyu olmadan. 8.1 ile mix ton mavi karistirsam nasıl olur sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben aylardır cebimde her ay 100-150 lira kuaför kuaför dolaşıp küllü kumral saç isteyen biriydim:) bu iş için 500 e yakın para harcadım.Buradan "sadece" çok bilmiş ama küllü kumral tutturamamış olan kuaförlere sesleniyorum,lütfen mesleğinde profesyonelliği elden bırakmayanlar üzerine alınmasın.Başlıyorum:

1)Okulda dersler verilirken mix ana tonların nasıl kullanıldığı ile ilgili derste uyuyormuydunuz?yada yanınızdaki arkadaşınızla sos vs mi oynuyodunuz?

2)Size katalogtan bir renk gösterdiğimizde aynen o renk çıksın istiyoruz,o rengi elde etmek için kaç boyayla karıştırmanız gerektiği size öğretilmedi mi?

3)Neden çoğunuz direkt katalogtan seçtiğimiz rengi direkt saça uyguluyor?taban rengimizin bi önemi yok mu?

4)Müşteri "küllü kumral" istiyorsa küllü kumral istiyodur zorla karamel yada turuncu ağırlıklı bir kumral yaptırıp kakalamaya çalışmak biraz ayıp olmuyomu?

5)Küllü kumral seni yaşlı gösterir gel biz şöyle yapalım derken müşteri diretiyorsa ve parasını eksiksiz veriyosa neden hala kendi seçtiğiniz renkleri uyguluyosunuz? Size mi kaldı beni gençleştirmek? hem nası bilmezsiniz Türk kadının doğal saçında küllülük ağır basar!

6)Ve son gittiğim sarışın tombul kuaför teyze,saçımı mahvedip bana "ben de insanım hata yaparım paranı vereyim git başka yerde yaptır dedin" ozaman o tabelanı indir de seni kuaför sanmasınlar birdaha!!! Sen o tabelanı asıyosan o rengi tutturucaksın.Tutturamıyosan kullandığın markaları gözden geçireceksin! elinde sigaranla karşımda oturup kül rengi diye turuncu yapamazsın sen! Önündeki kül tablasına baksana tıkındığın sigaradan çıkan kül bile GRİ.Turuncu kül mü olur tombul teyze.Benim yıllardır özenle uzattığım pırıl pırıl saçlarımı mahvetmenin karşılığı 100 lira olamaz verdiğim parayı geri verme al paranı kendine korse falan al tombul teyze.bide dükkanı kapa.acil!!!!

7)Çoğunuzun tabelasında kocaman harflerle igora royal yazar içeride nevacolor lilafixlerle boya hazırlanır,çok etiksiniz çooook.ayrıca doreyle turuncuyu ayırt edemeyecek kadar şuursuzlarınız var,bravo size.....

Şimdi konumuza dönelim nasıl mı küllü kumral oldum(daha önce muhakkak verilmiştir konularda)
arkadaşlar çok basit ve öyle çok da pahalı bir işlem değil saçınıza aldığınız kumral tonlarında boyaya
4-5 cm mavi renk boya karıştırıyosunuz tabi saçınızın tabanı çok koyu olmamalı.koyu ise oksidan kremin volümünü arttırmalısınız.benim saçım küllü kumral özürlü izmir kuaförleri yüzünden turunculaşmıştı doreleşmişti karmakarışık olmuştu.colormax yoğun açık kumral (8.0) dan 1ölçek koyu küllü kumraldan (6.1 )1/4 ölçek ,008 yoğun mavi düzelticiden 5-6 cm
kadar ve oksidanı 2ölçekten biraz daha az ekleyerek karıştırdım ve 25 dk bekledim.sonunda saçlarım küllü kumral oldu

meraba benım de sıze bır sorum olacak ben sacımı koleston acık kumral ve syoss acık kumralla karsıtırdım cok acık bı renk oldu bıdıgınız sarı oldu dore kumrala boyadım cok turuncumsu oldu onu akıttım cogunu sımdı altından acık kullu kumral rengı gıbı bırsey cıktı ortaya ben sımdı sarıya dönuk acık kumral ıstıyorum ama bu kulluluk gıder mı ? acık kumral boyasam kumral kullu kumral sevmememın nedenı cok soluk duruyor ben net bır renk ıstıyorum...

bir şey dicem. ölçüleri anladımda birtek 2 ölçek oksidan demiş. 2 ölçek nedir ve % kaçlık kullanılmış belirtilmemiş

yaaa banada yardım ett noluuuurr :( saçlarım yanık yanıkk turuncuuu :( kendi rengide küllü kumral korkuyorum iğrenç bi renk çıkmasından igora royal 0.22 fln alıp boyycam kescem sonrada ne yapıyımda kurtulym şu turunculardaan :(

Buda benim kullu kumralim

Eklentiler

• 20141206_191947.jpg
    20141206_191947.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 6.414
Back