Aslında saydığım ürünlerin markalarının bi önemi yok işin sırrı gidip kuaför malzemeleri satan yerlerden mavi mix boya almakta:) ben izmirde oturuyorum burada kuaför malzemeleri satan bi yerden aldım adını unuttum:/ki gittiğin zaman malzemeci de mavi boyayı napıcan saçın morarır falan diyo onlar da bi alem zaten.Saçlarına üzüldüm canım ama hayırlısı olsun ben saçlarımı hep evde kesiyorum son 3yıldır. çünkü dikkat ettim kat vermelerinde bile bi art niyet var öyle bi kesiyolar ki amaç föne sık gitmen.saçını minnacık bırakıyolar bide moda olmuş en paçoz kuaför bile camekanına postiş,çıtçıt takıo ee okadar kesmeye saç mı dayanır bide uzun saçlara özendiriolar.
ben de kına yapmıştım çocukken gerçekten çok uzun zaman kurtulamamıştım ama saçlarım gürleşmişti saçın omuzlarından aşağıdaysa bol bol yıka ve bence kızıllıktan sıkıldığın anda 3-4 liraya bi tüp mavi boya al ama sadece bi tutamını boya 15 dk beklet bence kızıl rengi alır en azından gri olmasada kahve olur.ah ahh ben çok dertliyim böyle bi yerden piyango çıksa bedavaya saçlarınızı boyatacağınız bir dükkan açardım tüm kuaför mağdurlarını mekanımda ağırlardım:)