Saç Rengi ve Saç Boyama %100 küllü kumral formülü(kuaförlere inat)

Acik tonlari bir tek kolestonda yakalayabiliyorum. Tam istedigim renk olmamakla birlikte genellikle olumlu yorumlar aliyorum.iki hafta sonra bu sac rengiyle altin pariltili toffee yi karistrip bi renk yakaliycam. Haberdar ederim merak edenler icin.

Eklentiler

• 20141206_191927.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 3.236
onatello, bu resimdeki sac rengini nasil yapdin kiz? :) hangi marka rengi kullaniyorsun? birde kendi sac rengin nasil, benimkisi koyu, senin gibi nasil yapabilirim saclarimi?

Canim merhaba aradigim konuyu buldum tamda. Benimde saçlarım belimden asagda. Omuzlarımdan asagiya doğru akan yer kına. tepelerim koyu kestane. Kullu kumral istiyorum fakat kuaförler kına var olmaz diyolar. Ben ne yapacağım kestirmek de istemiyorum. Şu mavi boya dedigin tuhafiyelerde tüp boya var akos veya vitalin mavi tüp boyasi ondan olurmu??? Bide kinadan nsl kurtulurum orialsiz

Acik tonlari bir tek kolestonda yakalayabiliyorum. Tam istedigim renk olmamakla birlikte genellikle olumlu yorumlar aliyorum.iki hafta sonra bu sac rengiyle altin pariltili toffee yi karistrip bi renk yakaliycam. Haberdar ederim merak edenler icin.
Resimde ki sen misin ? Maşallah ne kadarda güzelsin öyle .
Saçlarının rengi de çok hoş , çok yakışmış .

Nurlum tesekkur ederim :) ben sarida bakir tonlarindan nefret ediyorum. Oyuzden kulluye dondum memnunum ama cagla sikel in sa

onatello, bu resimdeki sac rengini nasil yapdin kiz? :) hangi marka rengi kullaniyorsun? birde kendi sac rengin nasil, benimkisi koyu, senin gibi nasil yapabilirim saclarimi?

Canim benimde sacim koyu kahve normalde bu palette 8.1 ama senn sacin koyuysa9.1 yapmalisun

canım saçlarının son durumu nedir merak ettim bende küllü kumral istiyorum senin saç rengin çok hoşuma gtti yardımcı olursan sevinirimm

canim saclarim gittikce daha hos bi renk oldu bir oncekine yanlis marka yazmisim ben koleston 8.1 kullandim saclarim yesillenmedi hic

canım saçlarının son durumu nedir merak ettim bende küllü kumral istiyorum senin saç rengin çok hoşuma gtti yardımcı olursan sevinirimm

canim 8.1 koleston ustte yanlis yazmis oldgunu simdi farkettm. sacim yesillenmedi. hatta rengi simdi otirdu diyebilirim

canim elif onat instagramdan takip edebilrisn ya da faceden bakabilrisn

gamzegmsc umarim yardm edebilmisimdir

Eklentiler

• 2015-01-08 19.56.46.png
    479,5 KB · Görüntüleme: 3.287
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…