Aslında saydığım ürünlerin markalarının bi önemi yok işin sırrı gidip kuaför malzemeleri satan yerlerden mavi mix boya almakta:) ben izmirde oturuyorum burada kuaför malzemeleri satan bi yerden aldım adını unuttum:/ki gittiğin zaman malzemeci de mavi boyayı napıcan saçın morarır falan diyo onlar da bi alem zaten.Saçlarına üzüldüm canım ama hayırlısı olsun ben saçlarımı hep evde kesiyorum son 3yıldır. çünkü dikkat ettim kat vermelerinde bile bi art niyet var öyle bi kesiyolar ki amaç föne sık gitmen.saçını minnacık bırakıyolar bide moda olmuş en paçoz kuaför bile camekanına postiş,çıtçıt takıo ee okadar kesmeye saç mı dayanır bide uzun saçlara özendiriolar.
ben de kına yapmıştım çocukken gerçekten çok uzun zaman kurtulamamıştım ama saçlarım gürleşmişti saçın omuzlarından aşağıdaysa bol bol yıka ve bence kızıllıktan sıkıldığın anda 3-4 liraya bi tüp mavi boya al ama sadece bi tutamını boya 15 dk beklet bence kızıl rengi alır en azından gri olmasada kahve olur.ah ahh ben çok dertliyim böyle bi yerden piyango çıksa bedavaya saçlarınızı boyatacağınız bir dükkan açardım tüm kuaför mağdurlarını mekanımda ağırlardım:)
Resimde ki sen misin ? Maşallah ne kadarda güzelsin öyle .Acik tonlari bir tek kolestonda yakalayabiliyorum. Tam istedigim renk olmamakla birlikte genellikle olumlu yorumlar aliyorum.iki hafta sonra bu sac rengiyle altin pariltili toffee yi karistrip bi renk yakaliycam. Haberdar ederim merak edenler icin.
onatello, bu resimdeki sac rengini nasil yapdin kiz? :) hangi marka rengi kullaniyorsun? birde kendi sac rengin nasil, benimkisi koyu, senin gibi nasil yapabilirim saclarimi?
canım saçlarının son durumu nedir merak ettim bende küllü kumral istiyorum senin saç rengin çok hoşuma gtti yardımcı olursan sevinirimmCanim benimde sacim koyu kahve normalde bu palette 8.1 ama senn sacin koyuysa9.1 yapmalisun
canım saçlarının son durumu nedir merak ettim bende küllü kumral istiyorum senin saç rengin çok hoşuma gtti yardımcı olursan sevinirimm
canım saçlarının son durumu nedir merak ettim bende küllü kumral istiyorum senin saç rengin çok hoşuma gtti yardımcı olursan sevinirimm
sence benim saç rengim dönermi açık küllü kumralacanim 8.1 koleston ustte yanlis yazmis oldgunu simdi farkettm. sacim yesillenmedi. hatta rengi simdi otirdu diyebilirim
canim doner korkma 8.1 icin garanti veriorm haftaya bende birazdaha farkli bi renk boyucam boyayinca yeni fotolar atarimsence benim saç rengim dönermi açık küllü kumrala
paylastim canimresmi var mı merak ettim önceki ve şimdiki halini
ayy çok güzel canım süper bayıldım tamda istediğim gibi olmuş bunu sadece 8.1 le mi yaptınn bu son hali tam benlik olmuşş. çok teşekkür ederim ilgin için gerçektenpaylastim canim
yalnız renge gerçekten bayıldım o kadar güzel tutturmuşsun ki tonunupaylastim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?