• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

günaydın :) hoşgeldin aramıza maşallah başından geçmeyen kalmamış senin adına üzüldüm geçmiş olsun ama artık iyisen diyete değilde azaltma işlemine geç yediklerini beynin en azından dürtmez seni ye diye :1: Bizler yemeyi seven insanlarız benim 1 oğlum var ve ben bu kilolardaydım eğer hareketli olursan hamileliğin okdr rahat geçer eğerki hormonlarında bir sorun yoksa tahlillerini falan yaptırdınmı diyetisyenin verdiği 1 günlük listeyi paylaşırmısın biz bir ara günlük yediklerimizi yazıyorduk sonra ramazan falan girince yazmadık hoş benim başımda bazı sorunlar vardı pek dikkat etmedim ama almadımda demekki kalıcı vermişim ben herşeyi yedim (zararlı şeylerdende ama az tadımlık) sende o şekilde başlarsan daha kolay olur kendini kasma ben diyetteyim diye hadi hayırlısı olsun yediklerini bekliyorum :3:

anlayamadım sende hamile kaldıgında benım kılolarımdamıydın .. Evet ne yazıkkı başıma gelmeyen kalmadı bır turlu ama başladık artık dün sabahkı yogurt u yedıkten sonra öglen ve aksam yıyemedım ama bu sabah uyanır uyanmaz hemen bır kase daha yaptım zencefılını az attım tadı yıne acıydı bıraz fakat bekleyerek yedın mı yenmıyor ben arka arkaya kasıkladım sonrada koca bır bardak su içtim üstüne bıraz daha ıyıydi böyle yiyebilirim sanırım akşamları yediklerimi tek tek yazacagım bu arada 1 haftalık doktorumun verdıgı bır dıyet vardı ben o dıyetle haftada 3,5-4 kılo verebılıyorum genelde 1 hafta onmu yapıp kalan 3 hafta koruyordum kıloyu öyle bir diyetti istersenız yazabılırım onu da

beğenmediğin şeyi ömrün boyunca yicenmi kendini zorlama bence 2 yumurta yerine 1 yumurta peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalık yeşillik falan ye bunu her diyetisyen bunu veriyor zencefilin faydası ne bu arada

canım yagsız yogurt yag yakımını hızlandırıyormus zencefıl tokluk hıssı verıyor tarcın da şeker dengesini ayarlıyormuş zerdeçal ne yapıyor bılmıyorum ama normal zeytınlkı peynırlı kahvaltı yapmayı tek basımayken sevmıyorum bırde yumurta çok ıyı oluyor oda tok tutuyor hemde pratik eşim gece nöbetindeyken bir sabah evde kahvaltı yapıyor (örnegin bu sabah ) bir sabah iş yerınde o yüzden bende tek başıma yemek yemeyı sevmeyen biri olarak bu şekılde yapıyorum kahvaltımı ...

anlayamadım sende hamile kaldıgında benım kılolarımdamıydın .. Evet ne yazıkkı başıma gelmeyen kalmadı bır turlu ama başladık artık dün sabahkı yogurt u yedıkten sonra öglen ve aksam yıyemedım ama bu sabah uyanır uyanmaz hemen bır kase daha yaptım zencefılını az attım tadı yıne acıydı bıraz fakat bekleyerek yedın mı yenmıyor ben arka arkaya kasıkladım sonrada koca bır bardak su içtim üstüne bıraz daha ıyıydi böyle yiyebilirim sanırım akşamları yediklerimi tek tek yazacagım bu arada 1 haftalık doktorumun verdıgı bır dıyet vardı ben o dıyetle haftada 3,5-4 kılo verebılıyorum genelde 1 hafta onmu yapıp kalan 3 hafta koruyordum kıloyu öyle bir diyetti istersenız yazabılırım onu da

slm cnm :) ben 137 ye kdr çıktım hamileyken 130 civarıydım ama kalmadan önce.ama bak böyle düzensiz beslenerek zayıflaman senin işine yaramaz öğün atlama yok tmmı cnm :)

slm cnm :) ben 137 ye kdr çıktım hamileyken 130 civarıydım ama kalmadan önce.ama bak böyle düzensiz beslenerek zayıflaman senin işine yaramaz öğün atlama yok tmmı cnm :)

canım sen kaç kilo ile hamile kaldın tam olarak birde adet düzensizliği falan yapmadı mı sende

canım sen kaç kilo ile hamile kaldın tam olarak birde adet düzensizliği falan yapmadı mı sende

valla cnm ozamanlar okdr kilomu tartılmıyodum hamile kalmadan önce 130 civarıydım ama doktora kontrollere gittiğimde tartıldım hep 137 yi görmüştüm en son adet düzensizliğim hiç olmadı cnm

yok ögün atlamadan aynen devam tabiki ögün atlamıyorum ama eli konu da oturup yemıyorum yanlızken dogruya dogru

günaydın kızlar bugünden itibaren yediklerimi yazıyorum kendime geldim artık :)
09:00 2 dilim çavdar ekmeği peynir 5 zeytin domates 1 lor tatlısı

merhaba canım maşallah ya sen çok az yiyiyosun miden küçüldü heralde bende pazartesiden itibaren başlıycam diyete ve spora inşallah bu sefer istikrarlı olabilirim

belki bugün az olabilir ama hergün yazdıkça görürsün cnm :)) ara öğün yapıcam üzüm sende yediklerini yaz bence :)

tünaydın canım ben hemen yazıyım sabah kahvaltısı domates salatalık biraz beyaz beynir 3 tane yeşil zeytin 2 dilimde çavdar ekmeği

cnm sabahlar bize güzel gidiyor :)) böyle devamlı yazsak yanlışlarımızı görürüz diyorum ben ama bilmiyom hem suçlulukla yazayım bende :)) sabah 10 gibi kahvaltı yapabildim iş yoğunluğundan dolayı 1 gül böreği çay 13:00 gibi 1 şeftali yedim kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğini salladım biraz daha geçsin atıştırırım artık :1:

cnm sabahlar bize güzel gidiyor :)) böyle devamlı yazsak yanlışlarımızı görürüz diyorum ben ama bilmiyom hem suçlulukla yazayım bende :)) sabah 10 gibi kahvaltı yapabildim iş yoğunluğundan dolayı 1 gül böreği çay 13:00 gibi 1 şeftali yedim kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğini salladım biraz daha geçsin atıştırırım artık :1:

bencede yazalım kimse yazmasa bile biz ikimiz yazalım canım sende güzel dengelemişsin bende öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 tabak ıspanak 2 dilim kepek ekmeği yedim

günaydın hemen kahvaltımı yazıyım 1 kase kırmızı meyveli nesfit yedim sütünede bol tarçın döktüm

günaydın cnm afiyet olsun :) bende dün öğleden sonra 16:30 gibi öğlen yemeği yemeyince atıştırdım çeyrek simit 1 şeftali akşam yemeğinide 19:00 gibi 1 küçük tabak makarna 21:00 civarıda doğum gününe gittim ordada 1 dilim pasta 2 sigara böreği yedim :( ( bu yediklerime karşılık bu sabah tartıldım 15 kilom kesinleşti demekki vermeye geçmişim :))bu sabahki kahvaltımda 08:30 yarım simit peynir 3 zeytin domates 2 çaykaşığı reçel çay :1:

günaydın cnm afiyet olsun :) bende dün öğleden sonra 16:30 gibi öğlen yemeği yemeyince atıştırdım çeyrek simit 1 şeftali akşam yemeğinide 19:00 gibi 1 küçük tabak makarna 21:00 civarıda doğum gününe gittim ordada 1 dilim pasta 2 sigara böreği yedim :( ( bu yediklerime karşılık bu sabah tartıldım 15 kilom kesinleşti demekki vermeye geçmişim :))bu sabahki kahvaltımda 08:30 yarım simit peynir 3 zeytin domates 2 çaykaşığı reçel çay :1:

AY YEMİN EDERİM SANA ÇOK İMRENİYORUM YA 41 KERE MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar: DARISIDA BENİM BAŞIMA BENDE DÜN AKŞAM YEDİKLERİMİ YAZIYIM ONU UNUTMUŞUM 1 KASE ÇORBA 1 TABAK PATATES YEMEĞİ 2 DİLİM EKMEK SAAT 23 TE 5 TANE ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMA İLE 1 KASE YOĞURT YEDİM

AY YEMİN EDERİM SANA ÇOK İMRENİYORUM YA 41 KERE MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar: DARISIDA BENİM BAŞIMA BENDE DÜN AKŞAM YEDİKLERİMİ YAZIYIM ONU UNUTMUŞUM 1 KASE ÇORBA 1 TABAK PATATES YEMEĞİ 2 DİLİM EKMEK SAAT 23 TE 5 TANE ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMA İLE 1 KASE YOĞURT YEDİM

teşekkür ederim cnm :)) çalış seninde olur dermişim :)) gecenin 11 inde neden yedin cnm yaa o saatte yenirmi hiç bak patates yemişin ya şekerli olduğundan acıkmışın demekki akşam yemeğinde çok boş değil esasında tam öğününü yapmışın bence 9 dan sonra bişey yememeye bak akşamları hafif yersek bizim için en faydalısı :1:

Back
X