- 26 Temmuz 2013
- 149
- 7
- 48
- 36
günaydın :) hoşgeldin aramıza maşallah başından geçmeyen kalmamış senin adına üzüldüm geçmiş olsun ama artık iyisen diyete değilde azaltma işlemine geç yediklerini beynin en azından dürtmez seni ye diye Bizler yemeyi seven insanlarız benim 1 oğlum var ve ben bu kilolardaydım eğer hareketli olursan hamileliğin okdr rahat geçer eğerki hormonlarında bir sorun yoksa tahlillerini falan yaptırdınmı diyetisyenin verdiği 1 günlük listeyi paylaşırmısın biz bir ara günlük yediklerimizi yazıyorduk sonra ramazan falan girince yazmadık hoş benim başımda bazı sorunlar vardı pek dikkat etmedim ama almadımda demekki kalıcı vermişim ben herşeyi yedim (zararlı şeylerdende ama az tadımlık) sende o şekilde başlarsan daha kolay olur kendini kasma ben diyetteyim diye hadi hayırlısı olsun yediklerini bekliyorum
anlayamadım sende hamile kaldıgında benım kılolarımdamıydın .. Evet ne yazıkkı başıma gelmeyen kalmadı bır turlu ama başladık artık dün sabahkı yogurt u yedıkten sonra öglen ve aksam yıyemedım ama bu sabah uyanır uyanmaz hemen bır kase daha yaptım zencefılını az attım tadı yıne acıydı bıraz fakat bekleyerek yedın mı yenmıyor ben arka arkaya kasıkladım sonrada koca bır bardak su içtim üstüne bıraz daha ıyıydi böyle yiyebilirim sanırım akşamları yediklerimi tek tek yazacagım bu arada 1 haftalık doktorumun verdıgı bır dıyet vardı ben o dıyetle haftada 3,5-4 kılo verebılıyorum genelde 1 hafta onmu yapıp kalan 3 hafta koruyordum kıloyu öyle bir diyetti istersenız yazabılırım onu da