Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum kendimi tanıtmaya gelince de ben kendımı bıldım bılelı kıloluydum hep yasıtlarımdan buyuk hep yaşımdan buyuk gösterdim ve bu gün 2 yıllık evlıyım çocugum yok vee 111.9 kg mım son 2 yıldır yanı evlendıgımden berı zayıflamaya çalısıyorum ılk gittigim diyetisyen istanbulda kızılay merkezındeydı 2 ay gıdebıldım 4 er kılo verdım de hıc aksatmedım ama diyetimi sonra eşim memur oldu ve van a taşınmak zorunda kaldık mecbur bıraktım dıyetısyenı burada da dıyetısyen bulamadım o zmn deprem sonrasıydı kımse kalmamıstı zaten 8 ay bır spor salonuna gıttım 8 ayda yememe az da olsa dıkkat etmeme ragmen 8 kılo verebıldım ancak sonra bır dıyetısyen geldı buraya özel hastaneye gıttım aralık ve ocak ayıydı gecen..
Onunlada kılo vermeye basladım üstelik spor salonumu degiştirdim b-fit e başladım subat ayında safra kesesı amelıyatı olmam gerektı anı bır şekılde subat mart arası evdeydım ne spor ne dıyet zaten hersey yasaktı yıyebıldıklerımı de dengesız yıyordum mecbur nısanda spora başladım 1 ayda 4 kılo verdım yıne mayıs ayının başı evden lojmana tasınmayla geçtı mayısın sonu da acaba hamılemıyım sıkıntısıyla spor yapamadım hazıranın başı tatıle gıttık ve ne yalan soylıyım orada 6 kılo aldım ve 109 u buldum tatılden donduk heh dedım tamam artık bahane de kalmadı aynen devam dıyete spora hatta oruç tutunca kılo alıyorum dıye oruç bıle tutmayıp zekatını verecektım kı temmuzun 20 sı başım döndü ayagımı burktum ve sonuç ayagımı bılekten dıze kadar alçıya aldılar tam 3 hafta çok şukur dün açtırdım bugun sadece belden yukarımı çalıştırarar spora başladım yarın sabah da dıyete başlıyorum yagsız yogurt ve zencefil tarçın zerdeçal lı bır karısım varmış ona başlıyorum ve yemegı de tamamıyle kısıyorum sadece acıkmamak ıcın az az ve sık yıyecegım farkındayım bıraz uzun oldu ama bunlar basımdan gecenler yardımcı olun sizce allah kilo vermemı istemiyor mu bır turlu basım dertten kurtulmadı yaa bu arada çocuk dusunuyoruz artık ve bu kıloyla hamıle kalmak ıstemıyorum ama cocugumuzun olmasını da delı gıbı ıstıyorum kılo verdıkçe ve yedıklerımı her gun paylaşacagım istegim bana destek olun lutfen bu işe başlıyorum sonunu da getıreyım ...
günaydın hoşgeldin bir birimize destek olarak kilo verebiliriz bence bu arada bebekten önce kilo vermekle çok güzel bi karar vermişsin aslında sorunumuz aynı sayılır benimde kilom yüzünden çocuğum olmuyor insülin direnci ve pko rahatsızlığım var bunlarda daha çok kilo almamı sağlıyor böyle bi kısır döngü ve malesef ki ben şu anki kilom 130 ömrümdeki en yüksek rakam bende senin gibi çocukluğumdan beri hep kiloluydum hep büyük gösteriyodum 5 yıllık evliyim evlendiğim de 100 civarıydım ama bi takım sıkıntılar nedeniyle evlendikten sonra aldıkça aldım ama çok acilen kilo vermem gerekiyor çünkü bi bebeğim olsun çok ama çok istiyorum