• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

selamlar çıtır hatunlar...çoktandır giremiyorumiş güç malum fırsatım olmadı bi türlü sizleri harbi özledim vala.

wetucum tebrikler canım çok sevindim senin adına kız anası olmak farklıdır ...her ne kadar 3 oqlum olsada :D

kız başkadır diye düşünüyrum..

kızlar ben diyeti bırakmıştım hatırlarsanıziş ortamın çok yoqun çünkü ogün ne çıakrsa onu yiyorum ve tabi kola meyve abur cubur

hepsinide götürüyorum aralarda..ekmeqi abartmıyorum yanlız mümkün olduqunca yemiyorum veeee sonundaaaa

97 kiloyu gördüm..üstelik diyetsiz her istediğimi yiyerek gce gündüz farketmeden..

sadece hareket kızlar..emin olun hareket kilo verdiriyo yıllardır olmayan pantalonum bile bol geliyort nerdeyse.

119+ lardaydım 2,5 ayda bu kadar kilo vermek çok sevindirdi beni..ilk ay diyetle vermiştim fakat bu son ay

sadece hareket ederek verdim..

8 saat ayakta ve hareket halindeyim gerçekten deli terliyorum ama bu işime yaradı şükür ki :1:

diyeceğimşuki kızlar diyet falan hepsi bahane hareket hareket harekettt...

işin sırrı buymuş..:34:

bu diyetisyenlerde alem benim diyetisyende ekmek makarna pilavları çorbayı aynı kefede tutardı birini yersen diğerlerden birini yedirmezdi birde öğlen sebze grubundan yersen akşam et grubundan ye derdi :1:

sevgili sevemed evet ekmek makarna pilav aynı gruptadır ekmek grubu, birbirleri yerine yenirler diyetisyenin çok dogru söylemis ama birini yersen diğerini yiyemzsn diye bir sey yoktur onemlı olan yedıgın mıktardır 2 kasık pılav 1 dılım ekmege esıttır ve günlük beslenmenın en buyuk payını ekmek grubu olusturmalıdır.gunluk alınması gereken besın grupları ekmek yag sebze meyve et süttür.bunları almazsanız hastalıklara davetıye cıkarır verıgınız kıloları da aynı hızla gerı alırsınız.tek sorun sanırım hızla kılo vermek degıl.kılo verırken saclarının da aynı hızla dokulmesını cıldının kırısmasını damarlarının tıkanmasını kalp krızı rıskının artmasını sanırım ıstemezsın.

slm kızlar inşallah iyisinizdir benim psikolojim bozuk bir süredir bazen girip bakıp çıkıyorum inşallah diyete devamdır tebessüm seni çok tebrik ediyorum sen bu işe devam et :) asumancım sende saldın kendini hele ramazan daha fazla özeniyosundur yemeğe en azından dengeli beslen cnm :) bana gelince bir süredir pek bişey yemiyorum sporda yapmıyorum ama 15 kilo civarı oldu bu arada.nolcak bu halimiz bilmem :3:görüşürüz kızlar

slm kızlar inşallah iyisinizdir benim psikolojim bozuk bir süredir bazen girip bakıp çıkıyorum inşallah diyete devamdır tebessüm seni çok tebrik ediyorum sen bu işe devam et :) asumancım sende saldın kendini hele ramazan daha fazla özeniyosundur yemeğe en azından dengeli beslen cnm :) bana gelince bir süredir pek bişey yemiyorum sporda yapmıyorum ama 15 kilo civarı oldu bu arada.nolcak bu halimiz bilmem :3:görüşürüz kızlar

Canım ya hayırdır inşallah kötü bir şey yokdur vallahi durum aynı dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyom ama tatlı krizleri olayı bozuyor sizden ayrı olmakda bozuyor ama inşallah yakında internet hakkım olacak bahçede bile yazabileceğim dediğim gibi arada tartılıyorum 1, 1 buçuk araası fazla geliyor inşallah onlarda gidecek yolumdan zayıflamadan dönmeyeceğim sevgiyle kal

slm kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim çok şükür bir kızım olucak nasipse ,çevremde herkes bana erkek bebişin olucak diyordu rüyalarımdada erkek görüyordum doktor kız deyince baya şaşırdım::)) rabbim sağlıklı şekilde doğmasını nasip etsin inş.. bu arada eşim bursaya tayin isticek eşaları koliledik beklemedeiz çıkarsa bursadaım çıkmassa ankarada devam ankarada kalsakta ev değişmeyi düşünüyorduk zaten ama 10 aylık evliyim 3.ye ev değişem:))

Canım tebrikler sana cevap yazmıştım ama gelmemiş netten cook sevindim inan banaa kızçocuk helede ilkinde çok güzel birşey bunu ancak yıllar geçtikçe anlayacaksın güle güle büyüt inşallah sağlıkla kucağına al sevgiler

Canım ya hayırdır inşallah kötü bir şey yokdur vallahi durum aynı dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyom ama tatlı krizleri olayı bozuyor sizden ayrı olmakda bozuyor ama inşallah yakında internet hakkım olacak bahçede bile yazabileceğim dediğim gibi arada tartılıyorum 1, 1 buçuk araası fazla geliyor inşallah onlarda gidecek yolumdan zayıflamadan dönmeyeceğim sevgiyle kal

slm cnm :) benim için kötümü iyimi bende bilmiyorum cnm :) valla bu yola baş koyduk vermemek olmaz hadi ha gayret bir daha girdiğinde artı olmasın eksiye geç :3:

slm cnm :) benim için kötümü iyimi bende bilmiyorum cnm :) valla bu yola baş koyduk vermemek olmaz hadi ha gayret bir daha girdiğinde artı olmasın eksiye geç :3:

Sanaa tüm kalbimle katılıorum canım inşallah yakında patır patır yakacağız kiloları veee şu anda bahçedeyim hemde nette bu iyi oldu işte motivasyon son sürat inşallah iyi geceler

ahhh sanirim bir cok kadinin bas belasi bu kilo...kendinle mutluysan bu cok guzel bu kiloda bile!! ama ilerisi icin hic saglikli degil..bir cok hastalik kilo yuzunden olusuyor deniyor...

buarada hani gebelik kilosu deniyor ya, ancak kendim hamile kalip dogum yapinca anladimki...

aslinda gebelik kilosu filan fazla kalmiyor insanda en fazla bir kac kilo...ama emzirme donemi cok sancili oluyor genelde...kendimden anladigim kadariyla...bogazina dur diyemiyorsun zaten bebeginde var eskisi gibi zaman ayiramiyorsun kendine..gerek yuruyus spor vs... heleki sizler gibi 2-3 cocugu dogurmuslara hic cok gormuyorum..ben o kadar cocuk dogursam herhalde 100 de olurum 200 de Allah korusun :14::14:

insaAllah kilolarindan kurtulursun arkadasim..benimde biraz dogum kilom var hatta emzirme donemindeyim hala ve gectigimiz zamanda hep aldim diyebilirim..cunku yemedigimde sutum etkileniyor maalesef...

buarada 2 senede cocuklarini emzirdigin icin eminim hic pisman olmazsin aldigin kilolara...heleki zayiflayinca gozunde gozukmeyecektir..umarim azminle bu isi halledersin..baslamk bitirmenin yarisidir...bende seni takip edecegim insaAllah...Allah yardimcin olsun, benimde ve benim gibilerinde yardimcisi olsun......
İnşallah canım ya ara ara yavaş ilerlesek de bu yolla girdik başaracağız insallah

selamlar çıtır hatunlar...çoktandır giremiyorumiş güç malum fırsatım olmadı bi türlü sizleri harbi özledim vala.

wetucum tebrikler canım çok sevindim senin adına kız anası olmak farklıdır ...her ne kadar 3 oqlum olsada :D

kız başkadır diye düşünüyrum..

kızlar ben diyeti bırakmıştım hatırlarsanıziş ortamın çok yoqun çünkü ogün ne çıakrsa onu yiyorum ve tabi kola meyve abur cubur

hepsinide götürüyorum aralarda..ekmeqi abartmıyorum yanlız mümkün olduqunca yemiyorum veeee sonundaaaa

97 kiloyu gördüm..üstelik diyetsiz her istediğimi yiyerek gce gündüz farketmeden..

sadece hareket kızlar..emin olun hareket kilo verdiriyo yıllardır olmayan pantalonum bile bol geliyort nerdeyse.

119+ lardaydım 2,5 ayda bu kadar kilo vermek çok sevindirdi beni..ilk ay diyetle vermiştim fakat bu son ay

sadece hareket ederek verdim..

8 saat ayakta ve hareket halindeyim gerçekten deli terliyorum ama bu işime yaradı şükür ki :1:

diyeceğimşuki kızlar diyet falan hepsi bahane hareket hareket harekettt...

işin sırrı buymuş..:34:

Haha çıtır hatunlarmış bizde çıtır görmesek yâni inanırdık belkide ya canım haklsın hareket çok önemli ama sen genede ç çok güvenme ona inşallah 3 haneli rakamları birdaha asla görmezsin tebrikler

Haha çıtır hatunlarmış bizde çıtır görmesek yâni inanırdık belkide ya canım haklsın hareket çok önemli ama sen genede ç çok güvenme ona inşallah 3 haneli rakamları birdaha asla görmezsin tebrikler

selam kızlar...ramazanda diyet nasıl gidiyooo ...

ben bu sabah 96 olmuşum..95i bekliyorm gelsin artıkkkkk

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür tebessüm canım seni tebrik ediyorum dahada aşağı kilolarada iniceksin bu azimle kızlar pes etmeyin yola devam:)) bu arada eşimin tayini bursaya çıktı yoğundum bu aralar nete giremedim ev bulduk ankaradan eşyalarımın gelmesi ve yerleşmem kaldı bursada denize yakın bir ev tuttuk bursada olmak güzel:)))))

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür tebessüm canım seni tebrik ediyorum dahada aşağı kilolarada iniceksin bu azimle kızlar pes etmeyin yola devam:)) bu arada eşimin tayini bursaya çıktı yoğundum bu aralar nete giremedim ev bulduk ankaradan eşyalarımın gelmesi ve yerleşmem kaldı bursada denize yakın bir ev tuttuk bursada olmak güzel:)))))

Canım ya senin adına çok sevindim kutlarım

Kızlar iyi bayramlar istanbuldayım yakında geliyorum

günaydın kızlarrrr geçmiş bayramınız mübarek olsun :) iyisinizdir umarım bayramda burda değildim.bugün pazartesi diyetimizin ilk günü olsun hadi artık toparlanalım yediklerimizi yazmakla başlayalım ve de düzenli girelim kabulmu :1:

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum kendimi tanıtmaya gelince de ben kendımı bıldım bılelı kıloluydum hep yasıtlarımdan buyuk hep yaşımdan buyuk gösterdim ve bu gün 2 yıllık evlıyım çocugum yok vee 111.9 kg mım son 2 yıldır yanı evlendıgımden berı zayıflamaya çalısıyorum ılk gittigim diyetisyen istanbulda kızılay merkezındeydı 2 ay gıdebıldım 4 er kılo verdım de hıc aksatmedım ama diyetimi sonra eşim memur oldu ve van a taşınmak zorunda kaldık mecbur bıraktım dıyetısyenı burada da dıyetısyen bulamadım o zmn deprem sonrasıydı kımse kalmamıstı zaten 8 ay bır spor salonuna gıttım 8 ayda yememe az da olsa dıkkat etmeme ragmen 8 kılo verebıldım ancak sonra bır dıyetısyen geldı buraya özel hastaneye gıttım aralık ve ocak ayıydı gecen..
Onunlada kılo vermeye basladım üstelik spor salonumu degiştirdim b-fit e başladım subat ayında safra kesesı amelıyatı olmam gerektı anı bır şekılde subat mart arası evdeydım ne spor ne dıyet zaten hersey yasaktı yıyebıldıklerımı de dengesız yıyordum mecbur nısanda spora başladım 1 ayda 4 kılo verdım yıne mayıs ayının başı evden lojmana tasınmayla geçtı mayısın sonu da acaba hamılemıyım sıkıntısıyla spor yapamadım hazıranın başı tatıle gıttık ve ne yalan soylıyım orada 6 kılo aldım ve 109 u buldum tatılden donduk heh dedım tamam artık bahane de kalmadı aynen devam dıyete spora hatta oruç tutunca kılo alıyorum dıye oruç bıle tutmayıp zekatını verecektım kı temmuzun 20 sı başım döndü ayagımı burktum ve sonuç ayagımı bılekten dıze kadar alçıya aldılar tam 3 hafta çok şukur dün açtırdım bugun sadece belden yukarımı çalıştırarar spora başladım yarın sabah da dıyete başlıyorum yagsız yogurt ve zencefil tarçın zerdeçal lı bır karısım varmış ona başlıyorum ve yemegı de tamamıyle kısıyorum sadece acıkmamak ıcın az az ve sık yıyecegım farkındayım bıraz uzun oldu ama bunlar basımdan gecenler yardımcı olun sizce allah kilo vermemı istemiyor mu bır turlu basım dertten kurtulmadı yaa bu arada çocuk dusunuyoruz artık ve bu kıloyla hamıle kalmak ıstemıyorum ama cocugumuzun olmasını da delı gıbı ıstıyorum kılo verdıkçe ve yedıklerımı her gun paylaşacagım istegim bana destek olun lutfen bu işe başlıyorum sonunu da getıreyım ...:32:

merhaba bugun ıtıbarıyle yogurtlu dıyetıma basladım şu anda önumde bır kase (ki tatını çok da begenmedım zencefil fazla mı geldi ne ) yogurt var ve ben onu yemeye çalısıyorum sonrada 2 adet haşlanmış yumurta yıyecegım ve sabah kahvaltımı yapmıs olacagım..

günaydın hayırlı sabahlar ben çok utanarak geri geldim bazı sorunlar nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştım ama tekrardan başlamam gerektiğini bi kez daha çok iyi anladım ve geri geldim benide kabul edin tekrar

Back
X