- 24 Eylül 2015
- 34
- 18
- 41
Canım herşey insanın elinde ben 3. Bebeğimi şeker Yüzünden 4 aylıkken düşürdüm çünkü dikkat etmedim ne bulduysam yedim bir ay oldu yeni yeni toparlandım ama bu kilolar Yüzünden eşimide kaybetmekten korkuyorum ve bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum beni motive eden şeylerden biride bu fakat artık asıl kendim de istiyorum bunu Başarmak istiyorum Gençken Zayıflığımın güzelliğimin keyfini çıkarmak istiyorum insanların bakışlarından açılmalarından normal yesen bile çok yemişsin gibi kınamalarından lokanta da bir mi bir buçuk mu demelerinden bile sıkıldım kimseye diyet yapıyorum demiycem ki sağlıklı beslenmeyi aklıma koydum çünkü diyetteyim dedin mi ne zaman bırakacaksın Gözüyle bakıyorlar âmin cümlemizin evlatlarına sağlık versinAllah evlatlarına sağlıklı sıhhatli omur nasip etsin cnm. Menunu bekliyorum. Bende 2. Bebeği düşünüyorum ondan kilo vermek istiyorum çok. Şuan 112 yim. İlkine 102 le kaldım 112 le doğurdum . doğumdan sonra 103 e düştüm ama emzirme dönemi ve sonrası 118 yükseldim.ve şimdi inşaallah veririm 80 lere dusermiyim bilmem ama en azından 100 e düşmüş olurun