Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldim cnmHosgeldinizzz :)
ADINIZ:Aşksiz mevsim
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:128.8
HEDEF KİLONUZ:75
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsizlik ve düzensiz beslenme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Üniversite okuyorum artık kendimi güzel bulmuyorum artık dur demem gerektiğini düşünüyorum kilomdan dolayı dalga geçilmesinden bıktım
ADINIZ:Aşksiz mevsim
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:128.8
HEDEF KİLONUZ:75
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsizlik ve düzensiz beslenme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Üniversite okuyorum artık kendimi güzel bulmuyorum artık dur demem gerektiğini düşünüyorum kilomdan dolayı dalga geçilmesinden bıktım
Varım tatlım özellikle sonbahara kısmet olursa düğünüm olacak çok sevinirim hemde yaptığımız kürleride paylasiriz hem mükemmel oluro zaman artık dur de ve bu gruptan ayrılmaaaa bereber dur diyelim ben de haziran da 122 ile başladım maalesef bebiş emzirdiğim için mi yoksa tamamen benim pisboğazlığım mı bilmiyorum anca 108'e kadar düşebbildim bugün 109,2 çıktım kaldığım yerden devam etme çabasındayım.. benimle yarışırsan çok mutlu olurum
bi arkadaşım 9 ayda 40 kilo verdi hala da veriyor maşallah hem de öyle şok diyet miyette yapmadı
yapabiliriz beraber bu işe girişirsek deviririz kiloları
En yakın arkadasimin ismi çok severim bahar bendeüstelik üniversitede ben de 129 kiloydum evlenmeden önce 97 ye kadar düştüm boyum senden bi tık uzun 169 um ben biz biraz birbirimize benziyoruz yani adım seval bu arada
Varım tatlım özellikle sonbahara kısmet olursa düğünüm olacak çok sevinirim hemde yaptığımız kürleride paylasiriz hem mükemmel olur
En yakın arkadasimin ismi çok severim bahar bende
Bende çok pis boğazım maalesef bide strese girdim mi hayvan gibi yiyorum bi bakıyorum dünyayı yemisimüstelik üniversitede ben de 129 kiloydum evlenmeden önce 97 ye kadar düştüm boyum senden bi tık uzun 169 um ben biz biraz birbirimize benziyoruz yani adım seval bu arada
Her gün yedigimi yazmaya çalisirim ben de memnun oldum şekerim beraberiz :)işte bu
her gün uğrayıp menü bildirmeye çalış canım
sana karbonhidrat sayma rejimini öneririm
memnun oldum baharcım
Bende çok pis boğazım maalesef bide strese girdim mi hayvan gibi yiyorum bi bakıyorum dünyayı yemisim