- 3 Eylül 2015
- 190
- 305
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan moralim cok bozuk motivasyonum yerlerde artik diyetisyenim yok tekbasinayim ben medicalpark hastanesine gidiyodum fiyati 205 tl yapmislar bende sinirlendim ciktim her ay o kadar para verememki ben calismiyorumki
Gecen hafta 100. 6
Bu hafta 99.6
Fark 1.0
Mutluyum sayilir
Tesekkur ederim insallah sende en yakin zamanda iki basamaklilari gorursun bu arada yanliz olmadigimi biliyorumcanım boşver sen diyetisyeninden öğrendiklerini tatbik etmeye devam et, bırakma yeter yalnız da değilsin ayrıca duymiyim bi daha biz ne güne duruyoruz burada
süper canım mutlu ol 100 gr da versen sevin zayıflıyorsun işte
ayrıca iki basamaklı rakamları görmüşsün ne o sayılır mayılır öyle mutluluktan uçuyor olman lazım
grubumuzda depresyona yer yok pampaaaaa.. biz mutlu mutlu zayıflayalım
öpüyorum nanaklarından
tebrikler artık 2 hanelilerdesin MUTLU OLLLLLLLLLLGecen hafta 100. 6
Bu hafta 99.6
Fark 1.0
Mutluyum sayilir
Tesekkur ederim iki haneli olmak iyiymis uzun zamandir 100 uzeriydim osekilde hamile kalip dogum bile yaptim ama yinede tartida 100 cikarim korkusu var o yuzden bir hafta boyunca hic tartilmicam keske bende bayrama 97 olsamtebrikler artık 2 hanelilerdesin MUTLU OLLLLLLLLLL
Ya kizlar ben henuz tartilamadim tarti pilini aldim ama kahvaltimi yapmistim o yuzden yarin kilo bildirimi yapsam olur mu
Başlangıç kilosu: 127 boy:172 geçen h.: 122.6 güncel kilo: 121 fark: 1.6 toplam fark : 6 yüzde: %5
Gecen hafta 100. 6
Bu hafta 99.6
Fark 1.0
Mutluyum sayilir
iyi akşamlar arkadşlar kilomu bildireyim
Başlangıç kilom 134.7
geçen hafta 121.3
Bu hafta 12.2
fark 1.1kg
yüzde 0.91
hedef kilom 73
toplam verilen kilo 14.5 kg
bildirimi geç yaptığim için çooooook özür dilerim
Sadece yediklerime dikkat ediyorum. Spor yapamıyorum malesef hatta bu hafta düğün vardı evdeki güzel yemekleri görünce dayanamadım yedim ama önceden tabaklarca yerdim şimdi sadece tadına baktım. Abur cubur hiç yemiyorum. Zaten çok kilolu olduğumuz için normal beslendiğimizde bile kilo veriyoruz :)canım aynı kilodaymışiz sen neler yapiyorsun kilo vermek için
bir kaç ayda aldığın kilo bu daha yer etmemiştir çabucak verirsin bana yetişip geçersin metracım elimi çabuk tutmam lazımmm gençliğin gerisin de kalmayayımHerkese iyi haftasonu diliyorum kizlar geciken bildirimi yapmaya geldim
Yas: 26
Boy :1,75
Baslangic kilom: 102 kg
Guncel kilo 102
Bakalim haftaya zayiflayip eksilerde oluruz hepbirlikte insallah