100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

canım yediklerin zaten gayet az senin:KK45: daha ne kadar azaltıcan ... biliyorsun kilo fazlaysa ilk zaman çok gider ben ilk ay 6 kilonun üzerindeydi verdiğim ama küsüratını hatırlayamadım ama senin kilona göre 8 kilo verme ihtimalin çok gerçi sen daha önceki deneyimlerinden verebileceğin kiloyu tahmin edebilirsin herkesin metebolizması farklı çünki
öyle fazla gider bakalım çok fazla ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye :) bakalım haftaya tartılınca görcez inşallah dediğinde olur :KK49:

günaydınlar :)
dünkü yediklerim
sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin
salatalık
çay
ara
1 salatalık
öğlen
4 yk müsli
200 ml süt
peynir
öğleden sonra ara
5 zeytin
peynir ( çok ama çok açlık çektim yanımdada bunlar vardı sadece )
akşam 19:00 civarı
taze fasulye
4 yk pirinç pilavı
1 dilim ekmek
yeşillik
domates
semizotlu cacık
20:00 şeker pareden 1 çatal aldım
dün çok kötüydüm akşam üzeri krize girmiştim resmen :110: ( şeker hapından olabilir çok kötü midemi bozuyor( bir yandan iyide beni perişan ediyor ))
3,5 lt su içtim 1 saatlik yürüyüşte oldu

Günaydın canım sana yazamiyorum ama net paketin çok az :KK43: ben sabah iki yumurta ile kaymak yedim ekmeği saymadim ama baya kacirdim o yüzden seni de kendime ortak etmeyeyim tartıldim 122.8 çıktım benim karnın doyuyor beynim gözüm AC nolacak böyle bilmiyom

Günaydın canım sana yazamiyorum ama net paketin çok az :KK43: ben sabah iki yumurta ile kaymak yedim ekmeği saymadim ama baya kacirdim o yüzden seni de kendime ortak etmeyeyim tartıldim 122.8 çıktım benim karnın doyuyor beynim gözüm AC nolacak böyle bilmiyom
hoşgeldin cnm kaymakla ekmek işi olmamış bari faydalı şeylerle doyur karnını :KK49: peynir zeytin domates salatalık falan bulundur yanında ünv.de yurttamı kalıyorsun

hoşgeldin cnm kaymakla ekmek işi olmamış bari faydalı şeylerle doyur karnını :KK49: peynir zeytin domates salatalık falan bulundur yanında ünv.de yurttamı kalıyorsun
Evde kalıyorum canım ailemle ama öğlen okuldayim bazen akşamda okulda yiyorum bu arada bizim ev öğrenci evi gibi pek yemek pişiren yok annem pisirdimj de bol yağlı yapar

Evde kalıyorum canım ailemle ama öğlen okuldayim bazen akşamda okulda yiyorum bu arada bizim ev öğrenci evi gibi pek yemek pişiren yok annem pisirdimj de bol yağlı yapar
işin zor ozaman annenle konuşsan sana göre yemekler yapsa yağı azaltsa belli kaşık ölçüsü oluştursa yada sabah müsli tarzı evde yesen öğlenede iki dilim ekmek arası tost yapsan arada meyva süt ayran kuru kayısı leblebi ( bunları yanında kolay taşırsın hem )olabilir akşamada okul yada annenin yaptığı yemeklerden yesen kendine bir düzen oturtsan çok rahat edersin düzensiz beslenirsen bu kilon artar ve daha fazla vermen gereken kilo olur bunuda istemem cnm ben bazen neden bunca yaşıma kdr dikkat etmedim diye kızıyorum kendime sonra üzülen yine sen olursun o_O birde tahlilleryaptır troid gizli şeker insülin direnci varmı baktır

Selam kızlar hepinize kolay gelsin :) bende 128 kiloyum martin 6 sindan bu yana sıkı bir diyetteyim bundan once 138 kiloydum 1 ayda 10 kg gitti diyetisyenim bile tebrik etti her sey inanmakla basliyor beyin bir kere ikna oldumu tamamdur o is aslinda ben son haddeye gelmistim ailem beni ameliyat ettirmek icin bir cerraha götürdü o zaman anladim kendime bunca yıl ne kadr eziyet ettigimi gerci hala ameliyat olma ihtimalim var ama artik ben olmak istemiyorum bu.kadar kararliyken ve kilo verebiliyorken insallah hep birlikte basaririz beni de araniza alir misiniz?

dünkü yediklerim
sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin
salatalık
çay
ara
1 salatalık
öğlen
4 yk müsli
200 ml süt
peynir
öğleden sonra ara
5 zeytin
peynir ( çok ama çok açlık çektim yanımdada bunlar vardı sadece )
akşam 19:00 civarı
taze fasulye
4 yk pirinç pilavı
1 dilim ekmek
yeşillik
domates
semizotlu cacık
20:00 şeker pareden 1 çatal aldım
dün çok kötüydüm akşam üzeri krize girmiştim resmen :110: ( şeker hapından olabilir çok kötü midemi bozuyor( bir yandan iyide beni perişan ediyor ))
3,5 lt su içtim 1 saatlik yürüyüşte oldu
canım menün güzel krize girmene rağmen iyi geçirmişin inş güzel kilolar vericeksin..
ben bu gün 91.9 çıktım bu hafta 500gr eksideyim hafta sonu yediklerime göre gayet iyi sonuç inş daha eksileride görücez...

Selam kızlar hepinize kolay gelsin :) bende 128 kiloyum martin 6 sindan bu yana sıkı bir diyetteyim bundan once 138 kiloydum 1 ayda 10 kg gitti diyetisyenim bile tebrik etti her sey inanmakla basliyor beyin bir kere ikna oldumu tamamdur o is aslinda ben son haddeye gelmistim ailem beni ameliyat ettirmek icin bir cerraha götürdü o zaman anladim kendime bunca yıl ne kadr eziyet ettigimi gerci hala ameliyat olma ihtimalim var ama artik ben olmak istemiyorum bu.kadar kararliyken ve kilo verebiliyorken insallah hep birlikte basaririz beni de araniza alir misiniz?
Selam canım hoşgeldin :) sağol sanada kolay gelsin :) aramızdasın zaten :KK49:kararlı olman en önemlisi.10 kilo vermen süper tebrik ederim.bende bir ara ameliyatı düşündüm ama sonra eninde sonunda yediklerimi azaltıp .çok çiğniceksem ben şuanda da bunu yapabilirim.şimdilik güzel gidiyor ameliyat son çare inşallah gerek kalmaz ona :KK43: yediklerini paylaşır ve de yanlışlarımızı düzelterek bu kilolardan kurtulcaz inşallah :KK45:

canım menün güzel krize girmene rağmen iyi geçirmişin inş güzel kilolar vericeksin..
ben bu gün 91.9 çıktım bu hafta 500gr eksideyim hafta sonu yediklerime göre gayet iyi sonuç inş daha eksileride görücez...
çok iyi canım tebrik ederim :) artmadığı sürece kaçamak olabilir :-)

Selam canım hoşgeldin :) sağol sanada kolay gelsin :) aramızdasın zaten :KK49:kararlı olman en önemlisi.10 kilo vermen süper tebrik ederim.bende bir ara ameliyatı düşündüm ama sonra eninde sonunda yediklerimi azaltıp .çok çiğniceksem ben şuanda da bunu yapabilirim.şimdilik güzel gidiyor ameliyat son çare inşallah gerek kalmaz ona :KK43: yediklerini paylaşır ve de yanlışlarımızı düzelterek bu kilolardan kurtulcaz inşallah :KK45:
Tesekkurler aynen ameliyat son care :)

Bugun yediklerim
KAHVALTI
*400 ml su kahvaltidan yarim saat önce
*1 adet light krem peynir
*1 havuç rendesi
*2 adet zeytin
*1 haşlama yumurta
*Şekersiz çay, 7 otlu çay
ARA ÖĞÜN
*1 adet elma
ÖĞLE YEMEĞİ
* 1 kase sehriye çorbası
* 6 yemek kaşığı kuru fasulye
* 3 yemek kaşığı yoğurt

dün sabah
2 dilim ekmek
peynir
2 zeytin
domates
ara
çağla ( badem )
öğlen
4 yk müsli
200 ml süt
çağla
öğleden sonra çubuk kraker
akşam
çiğköfte dürüm
sarmaşık yumurtalı ( ot kavurması )
yarım kase mercimek çorbası
domates
salatalık
soğan
2 yk yoğurt
3,5 lt su ,yeşil çay bi kaç gündür hiç içmedim nedense :110:
1 saate yakında yürüdüm( ilk başta yavaştı yürümelerim şimdi arttırdım )

Dünkü aksam yemegim
Yumurtali yagsiz salata
4 kasik yogurt
Ara ogunlerim
2 bardak süt
2 tane ceviz
Bugünkü kahvaltim
Dünkü ile ayni :)
Ve bugun tartildim 1 hafta da 2 kg daha gitmis 126.2 ciktim :KK70:

Dünkü aksam yemegim
Yumurtali yagsiz salata
4 kasik yogurt
Ara ogunlerim
2 bardak süt
2 tane ceviz
Bugünkü kahvaltim
Dünkü ile ayni :)
Ve bugun tartildim 1 hafta da 2 kg daha gitmis 126.2 ciktim :KK70:
güzel gitmiş tebrikler cnm :KK49: pazartesi bende tartılcam bakalım :KK70: yediklerin çok iyi ekmek yok sanırım birde bişey sorcam diyetisyenin müsli önerdimi

Sagol canim yok.onermedi.musli aslinda kepek ekmek var ama canim istemiyor zaten normalde de pek ekmek sevmezdim :)

günaydınlar dün yediklerim
dün sabah
1 simit
peynir
domates
salatalık
çay
ara yok
öğlen
bakla ekşilemesi
1 dilim dalyan köfte
patlıcan biber ( közlenmiş ) yoğurtlu
öğleden sonra
yarım yeşil elma
akşam
karnıyarık
2 yk yoğurt
salata
1 çatal makarna
akşam misafir vardı :KK43:
1 tane küçük kurabiye
1 çatal bisküvili puding
1 tanede lokum
çay
karnım toktu ama gözüm açtı sanırım :KK43:
4 litre su,2 yeşilçay ve 1 saat yürüyüş oldu

Günaydın dün kü ögle yemegim
*1 kase mercimek corbasi
*1 porsiyon ispanak yemegi
*3 kasik yogurt
Ara ögun
*1 bardak süt
*2 adet ceviz
Aksam yemegi
*1 kase mercimek corbasi
*3 adet ızgara kofte
* 3 yemek kasigi yogurt
Ara ögun
1 cay bardagi sut

Ve bir ilk yaptim evde dondurma yapip yarisini yedim iste tarif :)

Eklentiler

• FB_IMG_1429109065796.jpg
    FB_IMG_1429109065796.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 89
günaydınlar dün yediklerim
dün sabah
1 simit
peynir
domates
salatalık
çay
ara yok
öğlen
bakla ekşilemesi
1 dilim dalyan köfte
patlıcan biber ( közlenmiş ) yoğurtlu
öğleden sonra
yarım yeşil elma
akşam
karnıyarık
2 yk yoğurt
salata
1 çatal makarna
akşam misafir vardı :KK43:
1 tane küçük kurabiye
1 çatal bisküvili puding
1 tanede lokum
çay
karnım toktu ama gözüm açtı sanırım :KK43:
4 litre su,2 yeşilçay ve 1 saat yürüyüş oldu
mşl canım gayet iyi gidiyorsun yediklerinde abrtı bişey yok pazartesi bende senin kilonu merak ediyorum açıkcası:KK49::KK49::KK49:güzel bir rakkam göreceğine inanıyorum ...
bende iki gündür gezmelerdeydim yedim çok şükür bu gün evdeyim menümü yazayım
kahvaltı
2 haşlama yumurta
55gr peynir
çay
arada 15gr fıstık
öğle küçük bir tabak z.y barbunya
akşama z.y enginar dolması ve yaprak sarması var

dün sabah
2 dilim ekmek
peynir