100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

ben gittiğim yerlerde tutmuyorum kendimi haftada bir kaçamak günü bende sorun olmuyorda birden fazla sorun oluyor geçen hafta 3 gün gezme vardı hemen kilom arttı tartılma günüm salı neyseki aldığım artıyı telafi ettim ..bir haftada 700-800de gayet iyi önemli olan gitmesi sen bu istikrarla bir kaç aya inersin hedef kilona benimde hedefim 70 kilo ama 70den memnun kalmassam o zaman düşünücem hele bir göreyimde:KK45:
Haziranın sonuna kadar 60 a düşmek niyetim inşallah :-)

Sevemed şu an kaç kilosun?telefonda kalori takibi programları var isine yarayacagını düşünüyorum.ve su içemeyenler içinde su hatırlatma programı bayanlar ;-)

günaydınlar kızlar :)
dün sabah
2 dilim ekmek
peynir
2 zeytin
domates
çay
arada
salatalık
öğlen
4 yk müsli
200 ml süt
3 zeytin
öğleden sonra
müsliden atıştırdım ( sütsüz )
akşam
1 kase bezelye yemeği
bol yeşillik
4 yk yoğrut
1 kemalpaşa tatlısı
gecede limonlu su
3,5 litre su
1 yeşilçay
yarım saat yürüyüş
spor aletlerindede yarım saat hareket ettim :)

Sevemed şu an kaç kilosun?telefonda kalori takibi programları var isine yarayacagını düşünüyorum.ve su içemeyenler içinde su hatırlatma programı bayanlar ;-)
135,700 dün tartıldım daha :) cnm ilk başta kalori takibini yükledim tlfumada ama unutuyorum hergün girip yazmayı orayada.suyu iş yerinde pek unutmuyorum şişem 750 ml lik 3 litresini iş yerinde içmeye çalışıyorum

Merhaba bugun 133, 6 geldim canim tam baslayamadim beynimizi hazirlamak gerekyor 2kilo vermisim bu hafta buraz yürüyüs yapmayaa çalışıyorum

günaydınlar kızlar :)
dün sabah
2 dilim ekmek
peynir
2 zeytin
domates
çay
arada
salatalık
öğlen
4 yk müsli
200 ml süt
3 zeytin
öğleden sonra
müsliden atıştırdım ( sütsüz )
akşam
1 kase bezelye yemeği
bol yeşillik
4 yk yoğrut
1 kemalpaşa tatlısı
gecede limonlu su
3,5 litre su
1 yeşilçay
yarım saat yürüyüş
spor aletlerindede yarım saat hareket ettim :)
spor yapman çok iyi canım bende tek eksik olan spor birazdan pazar ve market alışverişim var biraz hareket etmiş olucam inş...
kilo bildirimimi yaptım canım geçen salı 91.9 dum bu gün 91.4
artılardan kurtulup -500 verdim cumartesi 93.9 dum kb ye dikkat ederek 3 günde 2.5 kilo vermişim bakalım bu hafta nasıl olucak ...

spor yapman çok iyi canım bende tek eksik olan spor birazdan pazar ve market alışverişim var biraz hareket etmiş olucam inş...
kilo bildirimimi yaptım canım geçen salı 91.9 dum bu gün 91.4
artılardan kurtulup -500 verdim cumartesi 93.9 dum kb ye dikkat ederek 3 günde 2.5 kilo vermişim bakalım bu hafta nasıl olucak ...
elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum cnm sporu :) bak çok güzel vermişsin tebrik ederim demekki oluyormuş kb ile çok iyi sevindim senin adına :KK49:

Çok teşekkür ederim arkadaslar destekleriniz beni hem heyecanlandirdi hemde gayretlendirdi

günaydın canım senin konu diyet günlükleri bölümüne taşınmış inş kilolar gidince başarı öykünüde yazmak nasip olsun..

dünkü menüm
2 haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
domates
çay
öğlen
4 yk müsli
200 ml süt
öğleden sonra
6 zeytin
peynir
akşam
1 kase yoğurtlu bakla
arapsaçı otu
3 yk yoğurt
bol yeşillik
yemekten 1 saat sonra
10 erik
1 saat yürüyüş,1 yeşilçay,3,5 lt su içtim

merhaba canım arkadaşlarım... şu an mutluluktan ağlayabilirim... iyi ki gördüm bu başlığı :) bir kaç gündür yoğurt-hurma diyeti başlığındayım... bakarsanız sevinirim... oraya da bir kaç kilocuk fazlası olanlar yazmış... artık söz verdim günlük gelişmelerimi yazacam diye devam etmeliyim ama burayı bulduğuma çokkkk mutlu oldum... harika bir yola çıkmışsınız, gönlünüzde ve yanınızda yer varsa geçerken beni de alır mısınız ve gideceğiniz yere kadar götürür müsünüz? :21::KK58:
ben de size katılmayı çok istiyorum... kiloluyum diyenleri okuyorum iki haneli rakamlardan bahsediyorlar ve ben halime çok üzülüyorum... hayatım kilo alıp vereMEMEKLE geçti... üniversitede 69 kiloydum ve arkadaşlarıma göre kilolu olduğum için kendimi fil gibi hissederdim...sürekli diyet yapar ve 2 verir mutlu olur bırakır 4 kilo alırdım...... üni. bitti 75 kiloydum ve çok üzülüyordum bi genç kız olarak...diyetler diyetler serisi devam etti, 2 kilo ver rahatla 3 kilo al... 3 kilo ver rahtla 5 kilo al derkeeennnn....puffff... kimse beni beğenmez sanırdım ama 86 kilo ile harika bi adamla evlendim... dediler ki eşin zayıf yakışmıyosun kilo ver.. verdim bi kaç kilo ... hamile kalınca vew doğumdan sonra hooooppp ben oldum 94kilo... etrafımdaki herkes bana kızmaya acımaya hatta yalvarmaya başladı... 1-2 kilo verip 3-4 kilo almalarım devam etti... okulum değişti tayinim çıktı dedim yeni bi şehir yeni bir hayat akapunktur a başladım.. 10 kilo verdim hayatımın rekoru oldu... ama naptım? bi bıraktım ve oldum 110 kiloooo.... diyetisyen diyetisyen dolaşmalar başladı... 3 haneli rakamlar beni şok etmişti... hiç aklıma gelmezdi çünkü... diyetisyenler bana 5-6 kilo verdirdi ben onları faiziyle geri aldım.. bu arada tiroid hastası olduğumu, hashimoto olduğumu ve hipofizimde yani beynimde kitle olduğunu öğrendim... zorlu bir tedavi , endokrin takibi ve ameliyat süreci geçirmeme rağmen aaa kilom bunlardanmış diye de içten içe mazeret bulduğuma sevinir gibi oldum... işin ciddiyeti beniş yıldırmadı ve alıp vermelere devam ettim.. kısacası şuan 37 yaşındayım, 127 kiloyum, tiroid hastası ve mutsuzum... ayrıca genetik olarak kalp, şeker ve tansiyona meyilli sülalenin bir-iki seneye kadar hasta olmaya aday üyesiyim... ilk defa bu kadar kamuya açık alanda kilomu telaffuz ettim sizden cesaret alarak... ne eşime, ne anneme ne aileme asla kilomu söylemem yıllardır... çok mecbur kalırsam da yalan söylerim... ne olur bana destek olun da kurtulayım sizinle beraber bu kadar mutsuz olmaktan... ilk olarak şok diyet yapma diyeceksiniz, zararını biliyorum... denemediğim şey okumadığım edinmediğim bilgi kalmadı... ama acil moral ihtiyacından dolayı hurma diyetine yöneldim ve yarım bırakmamaya kararlıyım... hayatımda ilk defa bu iradeyi göstermek istiyorum... kilodan çok nefsime hükmettiğimi ispatlamak için... bırakırsam gene çözülürüm biliyorum... bu yüzden 2 günü bitmiş olan 7 günlük diyetime destek olun... sonra nasıl derseniz öyle yapacağım... gönül dolusu sevgiler ve merhabalar....

Hurma diyetini bende duydum madem ki destek istiyorsun Durma 2 gunu bitirmissin yola devam ancak en sağlıklı zayıflama sekli grup saymak bende 103 kiloyun 13 ay önce 2. Doğumu yaptim benim hem avantajı ayni zamanda da dezavantajı oz güven fazlaligi..bende p yediden sonra 1 yada 2 hafta bir karatay metodunu denemek istiyorum

bayadır yoktum malesef 1 haftadır neredeyse her gün hastanedeydim çok şükür ki bugün evdeyim herkese kolay gelsin diyorum :KK66: yeni gelenler hoş geldiniz:KK60:
sevemed canım çok sevindim 5 kilo vermişsin :KK9:
ve bende bugün tartıldım 124 çıktım bugündrn itibarn yedi,klerimi yazmaya devam edeceğim ::KK37:

dünkü menüm
2 haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
domates
çay
öğlen
4 yk müsli
200 ml süt
öğleden sonra
6 zeytin
peynir
akşam
1 kase yoğurtlu bakla
arapsaçı otu
3 yk yoğurt
bol yeşillik
yemekten 1 saat sonra
10 erik
1 saat yürüyüş,1 yeşilçay,3,5 lt su içtim
canım menün çok güzel ekmek yememişsin mşl sporda yapmışsın tebrik ederim seni çok güzel gidiyorsun:KK9::KK9::KK9:

merhaba canım arkadaşlarım... şu an mutluluktan ağlayabilirim... iyi ki gördüm bu başlığı :) bir kaç gündür yoğurt-hurma diyeti başlığındayım... bakarsanız sevinirim... oraya da bir kaç kilocuk fazlası olanlar yazmış... artık söz verdim günlük gelişmelerimi yazacam diye devam etmeliyim ama burayı bulduğuma çokkkk mutlu oldum... harika bir yola çıkmışsınız, gönlünüzde ve yanınızda yer varsa geçerken beni de alır mısınız ve gideceğiniz yere kadar götürür müsünüz? :21::KK58:
ben de size katılmayı çok istiyorum... kiloluyum diyenleri okuyorum iki haneli rakamlardan bahsediyorlar ve ben halime çok üzülüyorum... hayatım kilo alıp vereMEMEKLE geçti... üniversitede 69 kiloydum ve arkadaşlarıma göre kilolu olduğum için kendimi fil gibi hissederdim...sürekli diyet yapar ve 2 verir mutlu olur bırakır 4 kilo alırdım...... üni. bitti 75 kiloydum ve çok üzülüyordum bi genç kız olarak...diyetler diyetler serisi devam etti, 2 kilo ver rahatla 3 kilo al... 3 kilo ver rahtla 5 kilo al derkeeennnn....puffff... kimse beni beğenmez sanırdım ama 86 kilo ile harika bi adamla evlendim... dediler ki eşin zayıf yakışmıyosun kilo ver.. verdim bi kaç kilo ... hamile kalınca vew doğumdan sonra hooooppp ben oldum 94kilo... etrafımdaki herkes bana kızmaya acımaya hatta yalvarmaya başladı... 1-2 kilo verip 3-4 kilo almalarım devam etti... okulum değişti tayinim çıktı dedim yeni bi şehir yeni bir hayat akapunktur a başladım.. 10 kilo verdim hayatımın rekoru oldu... ama naptım? bi bıraktım ve oldum 110 kiloooo.... diyetisyen diyetisyen dolaşmalar başladı... 3 haneli rakamlar beni şok etmişti... hiç aklıma gelmezdi çünkü... diyetisyenler bana 5-6 kilo verdirdi ben onları faiziyle geri aldım.. bu arada tiroid hastası olduğumu, hashimoto olduğumu ve hipofizimde yani beynimde kitle olduğunu öğrendim... zorlu bir tedavi , endokrin takibi ve ameliyat süreci geçirmeme rağmen aaa kilom bunlardanmış diye de içten içe mazeret bulduğuma sevinir gibi oldum... işin ciddiyeti beniş yıldırmadı ve alıp vermelere devam ettim.. kısacası şuan 37 yaşındayım, 127 kiloyum, tiroid hastası ve mutsuzum... ayrıca genetik olarak kalp, şeker ve tansiyona meyilli sülalenin bir-iki seneye kadar hasta olmaya aday üyesiyim... ilk defa bu kadar kamuya açık alanda kilomu telaffuz ettim sizden cesaret alarak... ne eşime, ne anneme ne aileme asla kilomu söylemem yıllardır... çok mecbur kalırsam da yalan söylerim... ne olur bana destek olun da kurtulayım sizinle beraber bu kadar mutsuz olmaktan... ilk olarak şok diyet yapma diyeceksiniz, zararını biliyorum... denemediğim şey okumadığım edinmediğim bilgi kalmadı... ama acil moral ihtiyacından dolayı hurma diyetine yöneldim ve yarım bırakmamaya kararlıyım... hayatımda ilk defa bu iradeyi göstermek istiyorum... kilodan çok nefsime hükmettiğimi ispatlamak için... bırakırsam gene çözülürüm biliyorum... bu yüzden 2 günü bitmiş olan 7 günlük diyetime destek olun... sonra nasıl derseniz öyle yapacağım... gönül dolusu sevgiler ve merhabalar....
hoş geldin canım kinler ne kilolar veriyor sen neden veremiyesinki inş eğer kararlıysan başarırsın hep yaz sende tabiki burda destek olarak birbirimizi motive ederek kilo vereceğiz ...
hikayelerimiz çok benziyor bende 37 yaşındayım eylülde 38 olucam gerçi:KK45:şu rakkamları hiç kendime yakıştıramıyorum ... lise yıllarımla 70lerdeydim sonra 98lere çıktım ve defalarca diyet yaptım 70lerle 90lar arasında gittim geldim hep başarılı oldun diyetlerimde ama kilomu korumayı beceremedim banada dediler kilolusun evde kalıcan bende derdim yabancı değil babamın evinde kalıyorum:KK45:gerçi taliplerimde her zaman vardı...35. yaş günümde evlendim harikada bir eşim var ve evlilik kararı aldığımızda 100 kiloydum düğüne kadar 87 e düşebildim.
sonra farklı bir şehir sıkıntısıyla ve 99 kiloyla hamile kaldım hamilelik ilk sürecinde 94e düştüm ve 105.5 lada doğuma gittim doğumdan sonra 10 kilo hemencik gitti ama ben emziriyorum diye yedimde ne yedim 108lere kadar çıktım eğer dur demeseydim nereye kadar giderdim bilmiyorum .. ekim ayı ortalarından beri diyet yapıyorum çok defada abartı yeme günlerim oldu ama yedim diye bırakmadım hep devam ettim şu an 91 kiloyum daha yolum var hep beraber yolumuza devam edicez pes etmeden ben her zaman diyorum DURMAK YOK YOLA DEVAM öncelikle sağlığımız ve kendimiz için sonra bize ihtiyacı olan yavrularımız için bu kilolardan kurtulup sağlığımıza kavuşacağız:KK68::KK68::KK68:

Canım hosgeldin sukriye hoca samimiyet in istekli olman beni cok etkiledi duygularini oyle iyi anliyorumki ancakbunu yasayan bilir birde bu kilolarla calisma hayatinda olmak inşallah baslar ve basarirsin

Bugünkü menüm;
Sabah kahvaltısı:
*
Kahvaltıdan yarım saat önce 400 ml su
*1 tane haşlanmış yumurta
*2 yemek kaşığı lor peynir
*yarım domates
*3 zeytin
*1 tane havuç rendesi
*1fincan yeşil çay
Ara öğün:
*100 ml light kakolu puding