hoşgeldin cnm demekki azda spor yapsan şuan vermen hızlanır ama olsun :) tembelliği bende seviyorum masa başı çalışıyorum ama beynen yoruluyorum haliyle akşamda hareket etmek bazen zor geliyor gecen müzikle oynadık şu bi kaç haftadır arabayıda bıraktım yarım saat geliş yarım saatte tempolu yürüyerek işe geliyorum hiç yoktan iyidir :) eşime arabanın anahtarını sakla dedim ümidim kesik olunca yürüyorum çokta iyi oldu :) o anda baklavanın devamı olsa duramayabilirdim cnm gözüm dönmüştü eşimin önünden aldım iş yerinde ben pek yiyecek aramıyorumda evde saldırcak gibi oluyorum öyle bir krizde mutfaktan çıkıyoruminş vermeye çalışıcam ama regl dönemim geldi her an olabilirim bu yüzden müthiş bir yeme dürtüsü var zor tutuyorum kendimispor diyete ilk başladığım zamanlar yapmaya çalışıyordum akşamları tranbolinle zıplıyordum kızım o zaman yürümediği için kolay oluyordu sonra lesli yapayım dedim ama kızım rahat vermedi uyurkende belli olmuyor bazen erken mızıklayıp ayağımda uyumaya devam edebiliyor o yüzden uzun zamandır yapmadım spor bırakıncada bir daha canım yapmak istemiyor tembelliği seviyorum
bu arada yukarda baklava yemişsin ve pişmanım yazmışsın bir dilim baklava için pişman olunmaz bir dilimle kalabildiğin için tebrik etmek lazım