100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

inş vermeye çalışıcam ama regl dönemim geldi her an olabilirim bu yüzden müthiş bir yeme dürtüsü var zor tutuyorum kendimi:KK45:spor diyete ilk başladığım zamanlar yapmaya çalışıyordum akşamları tranbolinle zıplıyordum kızım o zaman yürümediği için kolay oluyordu sonra lesli yapayım dedim ama kızım rahat vermedi uyurkende belli olmuyor bazen erken mızıklayıp ayağımda uyumaya devam edebiliyor o yüzden uzun zamandır yapmadım spor bırakıncada bir daha canım yapmak istemiyor tembelliği seviyorum:cool:
bu arada yukarda baklava yemişsin ve pişmanım yazmışsın bir dilim baklava için pişman olunmaz bir dilimle kalabildiğin için tebrik etmek lazım:KK9::KK9::KK9:
hoşgeldin cnm :KK70: demekki azda spor yapsan şuan vermen hızlanır ama olsun :) tembelliği bende seviyorum masa başı çalışıyorum ama beynen yoruluyorum haliyle akşamda hareket etmek bazen zor geliyor gecen müzikle oynadık :KK70: şu bi kaç haftadır arabayıda bıraktım yarım saat geliş yarım saatte tempolu yürüyerek işe geliyorum hiç yoktan iyidir :) eşime arabanın anahtarını sakla dedim ümidim kesik olunca yürüyorum çokta iyi oldu :) o anda baklavanın devamı olsa duramayabilirdim cnm gözüm dönmüştü eşimin önünden aldım :KK70: iş yerinde ben pek yiyecek aramıyorumda evde saldırcak gibi oluyorum öyle bir krizde mutfaktan çıkıyorum :KK70:

canım ya ben napayım bütün gün evdeyim mutfak elmin altında bide ben yapmayıda çok severim sabahtan akşama kadar pasta börek yapabilirim bir sürü denemek istediğim tarif var ama belli bir kiloya inene kadar misaifr dışında çok nadiren yapıyorum hatta bu gün dondurucuya koyayım diye pasta yapıcaktım sadrazam lokumu acil misaifrde iyi oluyor keke kabartma tozu yerine iki vanilin koymuşum kek kabarmadı bende rulo pasta yaptım nasıl oldu bilmiyorum tadına bakıcam ama azda olsa:KK45:kalanı ya dondurucuya atıcam yada yedircek birilerini bulcam..
bende tatlıyı çok seviyorum çekmecede çikolata var yememek için zor tutuyorum kendimi yemeyeyim diye muz yedim ..

bu günkü menümde belli aslında
sabah 2.5 dilim ekmek
2 haşlama yumurta küçüktüler
3 çeri domates
50 gr peynir

arada 200gr çilek yedim
öğle enginar dolması yaptım soyulmuş enginardan üzerinide yaprak sarmasıyla kapamıştım saymadım ama 10 tane yemişimdir bir tanede enginarından yedim
az öncede pasta yaparken bir kaşıkta pudinginden yedim
iki minik muz yedim
akşamada enginar yemek istiyorum özlemişim
bunun dışında bir şey yersem yazarım pastadanda az yerim

evde olmak daha zor yaa :KK70: ben bir süredir pek pastadır hamurişi yapmıyorum annem geliyor sabahları.yemeğide hamurişinide o yapıyor yaparsa :) ben diyete geç bile kaldım bu kış hep onlar geldi eve gidince yemek hazır olunca pek mutfaga girmiyordum ama ben inatlaştım bulduğumu hatta yetmeyen şeyi dışardan alıp yedim bu arada pasta dedin pasta gözümün önüne geldi :KK70: olsada yesem derdim ama yemem.ben tatlıyı çok severim.biz kararında yesek sıkıntı olmazda millet 1 dilim yiyip kalkar pastanın başından ben öyle değilim sonu gelene kdr yerim :) bundan sonra bende yediklerimi ertesi gün yazıcam hem toplu olur yanlışı daha iyi görürüz

günaydınlar :)
dün sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
ara öğün 5 badem
öğlen
4 yk müsli ( çokmu bilemedim )
200 ml süt
ara öğün 10 badem,bir lokmada peynir ( müsli çokta tok tutmadı)
akşam
yoğurtlu bakla
çiğköfte
tereyağlı yumurta ( bir lokmalık )
3 lt su içtim,1 biberiye çayı,1 yeşil çay gün içinde

günaydınlar :)
dün sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
ara öğün 5 badem
öğlen
4 yk müsli ( çokmu bilemedim )
200 ml süt
ara öğün 10 badem,bir lokmada peynir ( müsli çokta tok tutmadı)
akşam
yoğurtlu bakla
çiğköfte
tereyağlı yumurta ( bir lokmalık )
3 lt su içtim,1 biberiye çayı,1 yeşil çay gün içinde
menün gayet güzel canım ..müsli tarzı şeyleri ben pek sevmediğim için almıyorum 4 kaşık öğle yemeği için çok değildir sanırım..

bende bu gün diş için gittim diş çektirdi m ağzımda daha çok iş var geç geldim eve anca kızımdan fırsat buldum
bu günkü menümü yazayım
kahvaltı
üç dilim ekmek
bir haşlama yumurta
50 gr peynir
4 ceri domates

ara ve öğle yok
saat dertten sonra geldim
iki minik muz yedim

bir ince dilim dünkü rulo pasta

akşam yemeği
iki kase Şehriye çorbası
üç lokma eşimin pizzasindan tattim
35 gr ekmek

az fındık fıstık
Bir bardak diyet gazoz
yatmadan öncede yoğurt kürümü yaparım ...

günaydınlar dünkü menüm
sabah
1 dilim ıspanaklı börek
1 lokma kıymalı börekten tadına baktım
çay
öğlen
4 yk müsli
200 ml süt
1 haşlanmış yumurta
ara öğünde
1 dilim ekmek
1 lokma peynir
akşam
fırında patatesli tavuk ( patatesinden 1 lokma tadımlık )
marul salatası
2 yk yoğurt
2 dilim kek
yoğurt kürünüde unutuyorum yapsam iyi olcakta
3,5 litre su , 1 biberiye çayı ,1 yeşilçay

menün gayet güzel canım ..müsli tarzı şeyleri ben pek sevmediğim için almıyorum 4 kaşık öğle yemeği için çok değildir sanırım..
cnm benimde pek işim olmazdı öğlenleri ne yicem derdine girceğime yiyim diyom hatta yulaf kepeği alıp içine kuru üzümü kuru kayısıyı atıp kendim yapayım diye düşünüyorum

bende bu gün diş için gittim diş çektirdi m ağzımda daha çok iş var geç geldim eve anca kızımdan fırsat buldum
bu günkü menümü yazayım
kahvaltı
üç dilim ekmek
bir haşlama yumurta
50 gr peynir
4 ceri domates

ara ve öğle yok
saat dertten sonra geldim
iki minik muz yedim

bir ince dilim dünkü rulo pasta

akşam yemeği
iki kase Şehriye çorbası
üç lokma eşimin pizzasindan tattim
35 gr ekmek

az fındık fıstık
Bir bardak diyet gazoz
yatmadan öncede yoğurt kürümü yaparım ...
akşam ekmek grubu yemişsin cnm çorba ekmeğe eşdeğer diyetisyen demişti :)

cnm benimde pek işim olmazdı öğlenleri ne yicem derdine girceğime yiyim diyom hatta yulaf kepeği alıp içine kuru üzümü kuru kayısıyı atıp kendim yapayım diye düşünüyorum
bende yulaf almıştım ama paketi acmadim is yerinde diyete uygun pratik yemek lazım senin için iyi olur

hoş

hoş geldin cnm kararlıysan tabikide cnm inşallah vericez bu kiloları :KK70: günlük yediklerimizi yazıyoruz sende yaz doğrumuzu yanlışlarımızı görür destek oluruz birbirimize
günlük olmasa da her pazartesi yazarım mutlaka olur mu önce tanisalim ben bahar 22 yaşına gideceğim ögrenciyim

Şuan için internet paketin az yanı yazmaya calısırım ama paketin biterse :KK43: zor
anlıyorum cnm kararlıysan tamam :) ben derya 34 yaşındayım en azından günlük yediklerini yaz yanlışlarını gör giremediğin zamanlar aklına bişey olursada bana sor yardımcı olurum :KK52:

anlıyorum cnm kararlıysan tamam :) ben derya 34 yaşındayım en azından günlük yediklerini yaz yanlışlarını gör giremediğin zamanlar aklına bişey olursada bana sor yardımcı olurum :KK52:
Bende kiloluyum ve doğum çok zor sezeryan olurmuş siz doğum yaptım dediniz sezeryan mı

X