100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

slm bende geldim nihayet... eşimden hastalık geçen hafta kızımada bulaştı anca toparladı iki haftadır bende diyet felanda kalmadı kilo artıda tabiki ama bu gün normale dönmeye başladım ara ara girip okudum ama yazmaya fırsat olmadı..
kahvaltım
iki haşlama yumurta
biraz kaşar ve beyaz peynir
üç çay kaşığı kadar portakal reçeli
öğle tavuk ızgara yiyeceğim inş..

S sevemed yahu senin mönüler ne eğlenceli öyle :KK70:
biz acımızdan ölüyoruz hanımefendi neler neler yiyor :KK70:

neyse ki dün ben de biraz kaçırdım kahvaltıda.

bugün sabaha minicik bir poğaça ve çayla başladım.

öğlen kesinlikle dengeleyeceğim.

bu arada zeytinyağlılar tam diyetlik gönül rahatlığıyla yiyebiliriz. (salçasız)

öğle : karpuz-peynir

S sevemed yahu senin mönüler ne eğlenceli öyle :KK70:
biz acımızdan ölüyoruz hanımefendi neler neler yiyor :KK70:

neyse ki dün ben de biraz kaçırdım kahvaltıda.

bugün sabaha minicik bir poğaça ve çayla başladım.

öğlen kesinlikle dengeleyeceğim.

bu arada zeytinyağlılar tam diyetlik gönül rahatlığıyla yiyebiliriz. (salçasız)
:KK54: bende öyle cnm :KK53: tam diyetteyim

slm bende geldim nihayet... eşimden hastalık geçen hafta kızımada bulaştı anca toparladı iki haftadır bende diyet felanda kalmadı kilo artıda tabiki ama bu gün normale dönmeye başladım ara ara girip okudum ama yazmaya fırsat olmadı..
kahvaltım
iki haşlama yumurta
biraz kaşar ve beyaz peynir
üç çay kaşığı kadar portakal reçeli
öğle tavuk ızgara yiyeceğim inş..

slm cnm hoşgeldin yokluğunu çok aradım :) çok geçmiş olsun

slm cnm hoşgeldin yokluğunu çok aradım :) çok geçmiş olsun
hoş buldum canım çok sağol...bu sabah tartıldım 94.5 çıktım 2.5 kilo artıdayım 2 haftadan fazladır diyet yapmıyordum çokta yedim ..yediklerime göre 2.5 kilo yine iyi neyse bir yerde dur demeyi bilmek lazım ..sen kaç kilo oldun canım..

dünkü kalan menü
öğleden sonra
ara sade türk kahvesi
ara 20 gr fındık
ara bir muz

akşam bir tabak ratatuy
3 kaşık kadar yoğurt
2 lokma ekmek..

bu gün
kalkınca yarımdan az muz
kızımın yumurtasından bir lokma

kahvaltı
2 haşlama yumurta
biraz kaşar ve beyaz peynir birer kibrit kutusu vardır
çay
arada bir kase çilek ve bir kayısı...

selam kızlar dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
öğlen
salatalık
1 dilim ekmek
peynir
domates
öğleden sonra
1 avuç kdr leblebi
4 çubuk kraker
akşam
haşlanmış tavuk
4 yk bulgur pilavı
yoğurt
gece 1 soda
gün içinde çok su içmedim
1 yeşilçay
( bugün doymadım çok aç hissettim kendimi krizde gibiydim yaaa :KK43: ama sıktım yemedim )
1 saate yakın yürüyüşte yaptım

cnm 131 civarı oyalanıyorum bianda hızlansa çok mutlu olucam o_O sende bozma canını bu hafta gider o 2,5 kilo rayına girersin bence :KK49:

Merhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza. Kilo gecmisimden bahsedeyim. 90 kilo ile dogum yaptım ve Doğum sonrası 13 kilo aldım. 3 hafta önce 102.7 kg dım. 3 haftadır dikkat ediyorum ve yarın tartılacagim hedefim 65 kilo

selamlar dünkü menüm
2 dilim ekmek
peynir
öğlen
1 dilim börek
ayran
öğleden sonra
1 avuç kdr leblebi
akşam
1 biber dolması
4 yk türlü yemeği
5-6 kiraz
soda
4 lt su içtim
1 saat yürüyüş

cnm 131 civarı oyalanıyorum bianda hızlansa çok mutlu olucam o_O sende bozma canını bu hafta gider o 2,5 kilo rayına girersin bence :KK49:
inş 130 lardan çıkarsın bir an önce sanırım vicüt az beslenmeye alıştı sana direniyor ama gidecek inş kilolar canım bende moralimi bozmuorum canım arada mola versemde gidecek inş kilolar ...
kahvaltım
2.5 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
45gr peynir
bir küçük domates
2 çay kaşığı reçel

birazdan anneme temizliğe gidicem öğle ve akşam yemeğim belli değil....

inş 130 lardan çıkarsın bir an önce sanırım vicüt az beslenmeye alıştı sana direniyor ama gidecek inş kilolar canım bende moralimi bozmuorum canım arada mola versemde gidecek inş kilolar ...
kahvaltım
2.5 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
45gr peynir
bir küçük domates
2 çay kaşığı reçel

birazdan anneme temizliğe gidicem öğle ve akşam yemeğim belli değil....
günaydın cnm bazen krize giriyorum yaa ama dizginlemeye çalışıyorum inşallah gidecek cnm :) sana kolay gelsin görüşürüz :)

dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
1 ince dilim salam
6 zeytin
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağı
domates
salatalık
1 kuru kayısı
1 incir
öğlende
türk kahvesi
öğleden sonra
1 dilim ekmek
peynir
domates
akşam
1 kase türlü yemeği
1 biber dolması
1 kase semizotlu yoğurt
6-7 kiraz
3,5 lt su
1 yeşil çay
1 saate yakın yürüyüş
her akşam çocukları dışarı çıkarıyoruz iyi oluyor banada :KK49:

günaydınlar
dünkü menüm
yarım simit
peynir
1 yumurta
çay
öğlen
2 parça biskrem
1 avuç kdr leblebi
öğleden sonra
2 dilim ekmek
peynir
domates
5 zeytin
akşam
1 kase taze fazulye
1 kase semizotlu cacık
salata
5 erik
3 lt su,1 saat yürüyüş
1 yeşilçay

selamlar hafta sonu giremedim ama diyete devam :KK70:
dünkü menüm
dün sabah
2 küçük boğaça ( kendim yaptım )
peynir
domates
salatalık
çay
öğleden sonra
5-6 erik
akşam üzeri
yarım kase taza fasulye
4 yk pilav
yoğurt
akşam
1 şeftali
5 erik
1 boğaça
gün içinde temizlik yaptım bol su içtim bu arada 129 u gördüm inşallah dahada artar pek umutsuz tartıldım sabah verdiğimi görünce çok sevindim :KK49:

canım senin adına çok sevindim inş daha nice eksiler görüceksin .... bu arada kandilinde mübarek olsun ..ben bu aralar pek diyet moduna dönemedim ama almamaya çalışıyorum bu hafta çarşamba misafirim var cumarteside günüm haftayada kayınvalidemler gelicek bu süreci kilo almadan atlatmayı umuyorum verirsemde süpriz olur sanırım:KK45:..zaten sonrada ramazan geliyor geçen sene ramazanda kilo vermiştim bu senede veririm ve bayrama kadar şu 90 lı kilolardan kurtulurum diye hedefliyorum inş..

canım senin adına çok sevindim inş daha nice eksiler görüceksin .... bu arada kandilinde mübarek olsun ..ben bu aralar pek diyet moduna dönemedim ama almamaya çalışıyorum bu hafta çarşamba misafirim var cumarteside günüm haftayada kayınvalidemler gelicek bu süreci kilo almadan atlatmayı umuyorum verirsemde süpriz olur sanırım:KK45:..zaten sonrada ramazan geliyor geçen sene ramazanda kilo vermiştim bu senede veririm ve bayrama kadar şu 90 lı kilolardan kurtulurum diye hedefliyorum inş..
sağol cnm seninde kandilin mübarek olsun :) dengeleyerek beslenirsen almazsın e şimdi bizler yemeyi zaten seven insanlarız tamamen hayatımızdan bazı şeyleri çıkaramıyoz olsun kalıcı vermeler olsunda sende bu yoğunlukla hareketle zaten düşersin en kısa zamanda cnm.ya bende bi kaç senedir tutamadım şimdi şekerden dolayı tutabilirmiyim acaba

sağol cnm seninde kandilin mübarek olsun :) dengeleyerek beslenirsen almazsın e şimdi bizler yemeyi zaten seven insanlarız tamamen hayatımızdan bazı şeyleri çıkaramıyoz olsun kalıcı vermeler olsunda sende bu yoğunlukla hareketle zaten düşersin en kısa zamanda cnm.ya bende bi kaç senedir tutamadım şimdi şekerden dolayı tutabilirmiyim acaba
sağol canım dengeleyerek almamaya çalışıcam inş..
canım şekerin ne durumda bilmiyorum günler uzun ve çalışan birisin şeker hastalığının nasıl etkilediğinide bilmiyorum ama sağlığını etkilicek bir durumsa tutmaman lazım eğer kış aylarında günler kısayken kaza olarak tutabilirsin şayet bu şekildede sağlığını etkiliyorsa yerine her gün için bir kişiyi doyurcak miktarda para yada yemek olarak ödüyorsun benim bildiğim bu....

sağol canım dengeleyerek almamaya çalışıcam inş..
canım şekerin ne durumda bilmiyorum günler uzun ve çalışan birisin şeker hastalığının nasıl etkilediğinide bilmiyorum ama sağlığını etkilicek bir durumsa tutmaman lazım eğer kış aylarında günler kısayken kaza olarak tutabilirsin şayet bu şekildede sağlığını etkiliyorsa yerine her gün için bir kişiyi doyurcak miktarda para yada yemek olarak ödüyorsun benim bildiğim bu....
şekerim açlıkta yükseliyodu ama şimdi ilaçla dengede gibi bakalım bi ogün gelsinde. :)

Sevemed 129 lari gormussun tebrik ederim darisi 100 lrden kurtulmana olsun biz iyi gitmiyoruz toparlanmam lazım

X