- 5 Nisan 2013
- 1.076
- 1.152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başınsağolsun cnm Allah Rahmet Eylesin.slm kızlar pazartesi halam vefat ettiği için apar topar istanbula gittik dün akşam döndük dün yazamadım kilomu..
perşembe ramazanın ilk gün sabah 97.2 kiloydum
dün akşam iftardan önce 94.7 çıktım ama iki gündür 94.7 de takıldım...
doktora sorsaydın bu hormonlar vermene engelmi diye cnm operasyon son çare.Ben malesef bu aldığım hormonlardan olsa gerek 1 gram bile veremedim arkadaşlar. Sabah kahvaltıda da doğru düzgün bir şey yemedim. Bir üçgen dilim karpuz yemem gerekenin yarısı kadar peynir yedim ve bir avuç içinden bile az pide yedim. Bu kilo verememek bir yana hiç enerjim yok yürüyüş yapacak; ama yapmam lazım arkadaşlar. Ay artık ağlayacağım valla. İnanın mide küçültme operasyonu bile düşünüyorum artık
canım başlangıçta kaç kiloydun ? rejime başladığından beri bi fark oldumu?slm kızlar dünkü menüm
öğlen
kadınbudu köfte
patates salatası
yoğurt
akşam
tavuklu patates yemeği
ayran
turşu
sonrasında
2 erik
5 kiraz
3,5 lt su içtim
yürüyüşte yaptım sayılır.çocuklarla dışardaydık 22:30 e kdr hareket halindeydik
bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
1 çay kaşığı kdr çemen
çay
öğlen
et dürüm
ayran
biraz önce 6 kiraz yedim
akşam bakalım napıcaz :)
doktora sorsaydın bu hormonlar vermene engelmi diye cnm operasyon son çare.
iyiyim cnm benim bende salladım pek girmedim :) Cnm kilo verde nasıl giderse gitsin bizdenslm kızlar nasılsınız bende ramazanda çok aktif olamıyorum ara ara okuorum kilomu yazayım
geçen hafta 94.7
bu hafta 93.5
hafta sonu misafir ağırladım menüler sağlamdı o yüzden bir kaç günüdür 93.5 te takıldı ..
Selamlar dün akşam
semizotu yemeği
kırmızı biber közlemesi
yoğurt
1,5 saat yürüyüş yaptım
3,5 litre su içtim
bu sabah
1 boğaça
çay
öğlen
1 domatesli boyöz
şimdi bir paketin içinden 2 tane kaymaklı bisküvi ( acıktım )
akşamıda sonra yazarım
slm canım menülerin gayet düzenli şu an nasıl gidiyor kilo verdinmi hiç merak ediyorum seni arada sende kilo bildirimi yap canım..geçen hafta 93.5 tum bu hafta 91.9 olmuşum..Selamlar dün akşam
semizotu yemeği
kırmızı biber közlemesi
yoğurt
1,5 saat yürüyüş yaptım
3,5 litre su içtim
bu sabah
1 boğaça
çay
öğlen
1 domatesli boyöz
şimdi bir paketin içinden 2 tane kaymaklı bisküvi ( acıktım )
akşamıda sonra yazarım
Selam canım seninde kilo düşmüş ha gayret senle ben daha yolun başındayız inşallah bu istikrar devam etsin 100 e ineriz :)sevemed tebrik ederim çok istikrarlısın bende bırakınca 137.7 kadar çıkmıştım ama şimdi 131.8 im hayırlı akşamlar