100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

merhaba bayanlar :KK24:
bende evlenmeden önce 70 kiloydum.dün tartıldığımda şokk 102 gördüm.4 yılda 30 kilo aldım...ne çoluk ne çocuk.tüp bebek tedavisi olmak istiyoruz kısmetse eylül gibi.ilaçlar kilo aldırıyormuş e hamilelik olursa zaten malum...benimde çook acilen kilo vermem gerek.ama ramazanda bu nasıl olacak bilemedim...sahurda yarım ekmekten daha az bi ekmeğin içine peynir ve domates koydum onu yedim birde bi kase çorba içtim.ramazan için iftar planım çorba ve salata ama bakalım zaman ne gösterecek.bu ramazanda artık kilo vermek istiyoruuummm
canım hoş geldin inş verirsin kilolarını ben geçen sene ramazanda diyet yapmadığım halde 3 kilo vermiştim şimdi daha dikkatli beslenicem gidicek bu kilolar inş..

Hayırlı Ramazanlar
dün akşam
yarım kase tavuk suyu çorba
çiğköfte
1 biber dolması
yoğurt
kiraz
3 lt su içtim
bugün niyetlenmedim ama öğlene kdr denedim başım çok ağrıdı baktımki şekerim yüksek oyüzden kendime güvenemedim bir lokma ekmekle peynir aldım ağzıma hapımı içtim halada başım ağrıyor.dahada bişey yemedim :KK43:
canım kendini zorlama sağlık önemli kısa günlerde yapabilirsen kaza edersin oruçlarını.. bende ramazanla beraber normale dönmeye çalışcam 91 kiloya düşmüşken 96 lara çıkmışım en kısa zamanda toparlıcam inş...

Sevemed ben de 112 kiloyum. Bende 82 kg ile evlendim ama yemek yemeyi çok sevdiğimden bir de üstüne gördüğüm tüp bebek tedavileri ile bu hale geldim maalesef. Şu anda baya yediklerime dikkat ediyorum ve senin listene baktım neredeyse yediklerimiz aynı. Birbirimize destek olsak tabii ki çok güzel olur ama bu topiği hiç bırakmamamız lazım.

Haci macci mokkey arkadaşım hep aynı dertteyiz benim de yedi sene oldu evleneli şu anda dahi tüp bebek tedavisi görüyorum; Allah dualarımızı kabul etsin İnşallah bizim de birer Hayırlı sağlıklı evladımız olsun. Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüze baksın İnşallah...
canım sende hoş geldim inş şu mübarek ramazan hürmetine Rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla sende anne olursun burda birbirimize destek olarak vericez inş kilolarımızı....

Yeni gelen arkadslar hoşgeldiniz inşallah dualarimiz kabul olsun
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 dilim pizza
Hurma
Kiraz
2 bardak gazli içecek bu cok yanlıştı
Sahur
Peynir
B
Domates karpuz ekmek
2 kasik kadar irmik helvasi
Herkese hayirli ramazanlar

Yeni gelen arkadslar hoşgeldiniz inşallah dualarimiz kabul olsun
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 dilim pizza
Hurma
Kiraz
2 bardak gazli içecek bu cok yanlıştı
Sahur
Peynir
B
Domates karpuz ekmek
2 kasik kadar irmik helvasi
Herkese hayirli ramazanlar
Amin cnm Allah kabul etsin :)
şekeri vücuduna depolamışsın olmamış dikkat et :)

bende iftarda şinitzel yedim bir tane.100 gr vardı sanırım.soğan biber domates nane karışımı salata.suyuna da azıcık ekmek bandım.bir kepçe çorba.3 tane filan hurma.sahurda 1,5 şinitzel ve 1 domates.yarım kase keşkül.

Merhaba hanimlar
İftar
1tabak taze fasulye
Bulgur pilavı
Pipirim salatasi
Birkac küçük kofte
Hurma
Ara
Meyve maden suyu
Sahur
Peynir domates
Salatalik cok az ekmek
Çok az fasulye pilav
Arkadaslar kilo bildirimi yapalim haftalik uzun zamandir yazmiyoruz

Selamlar
İftar
Y.fasulye pilav
Cacik salata biraz peynir ekmek
3 tane hurma
Ara
Maden suyu meyve
Biraz kabak Çekirdeği
Sahur peynir
Domates
Iftarda ve arada yiyince sahurda dikkat ettim
Kilom 134.4 iyi gunler

selam kızlar kimse girmiyor diye bende yazmadım hafta sonu :)
dünkü menüm
kıymalı börek
domates
1 haşlanmış yumurta sarısı
peynir
çay
öğleden sonra
salatalık
2 yk bulgur pilavı
ezogelin çorba
3 tane kuş lokumu
akşam
karışık kızartma ( patlıcan,biber,kabak,patates ) domates soslu
cacık
1 dilim ekmek
su çok içemedim malum evde olunca
bu sabah
yarım simit
peynir
çay
öğlen
2 dilim kıymalı börek
ayran

akşamada bakalım :KK49:

Merhaba hanimlar
İftar
1tabak taze fasulye
Bulgur pilavı
Pipirim salatasi
Birkac küçük kofte
Hurma
Ara
Meyve maden suyu
Sahur
Peynir domates
Salatalik cok az ekmek
Çok az fasulye pilav
Arkadaslar kilo bildirimi yapalim haftalik uzun zamandir yazmiyoruz
cnm kimse paylaşımda bulunmayınca bizdede düzen olmuyor bildirim yapsak iyi olurda hareket yok kimsede :)

Daha sık yazarsak inşallah daha dikkatli oluruz yanlış da yapsak bence yazalim haftalik kilo bildirimini yapalim iyi akşamlar iyi iftarlar

merhaba,
bende dün akşam bir kaşık ciğer,iki kepçe çorba,salata ve hurma yedim.sonrasında dondurma ve bir tane şekerpare.sahurda sucuklu yumurta,peynir,3 tane poğaça.98,20 kg olmuşum.iftardan önce tartıldım ama acaba ondanmı az çıktı kilom.olsun yinede hoşuma gitti :) :KK49::KK49:

günaydın kızlar
dün akşam
1 dilim ekmek
kızartma
3 yk makarna
yumurta salatası ( 1 yumurta+soğan+maydanoz+zeytin yağı )
ara olarak dondurma yedim
gün içinde 3 lt su
1 saat yürüyüş yaptım bayadır sallanmıştım yaa
bu sabah
yarım simit
peynir
1 yumurta
çay
ben tartılmayı unuttum yaa sizler bildirin toparlayalım istiyorsanız :)

merhaba,
bende dün akşam bir kaşık ciğer,iki kepçe çorba,salata ve hurma yedim.sonrasında dondurma ve bir tane şekerpare.sahurda sucuklu yumurta,peynir,3 tane poğaça.98,20 kg olmuşum.iftardan önce tartıldım ama acaba ondanmı az çıktı kilom.olsun yinede hoşuma gitti :) :KK49::KK49:
böyle düzenli gidersen daha eksileri görürsün cnm poğaçayı azaltman şart onun üzerine uyudun bide dimi :)

Merhaba arkadaşlar
İftar
Corba et pilav p.kizartmasi miktarlari
Çok az di
1dilim revani bu çok yanlisti:KK53:
Sahur
Kandil simiti
Peynir bugun bagirsaklarimi bozmusum okula bile gidemedim hrkese güzel bir gun diliyorum hayirli iftarlar :KK56:

canım sende hoş geldim inş şu mübarek ramazan hürmetine Rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla sende anne olursun burda birbirimize destek olarak vericez inş kilolarımızı....[/QUOTE]

Amin...HoppaKızlar ben tartılamadım daha yarın sabah tartılayım aç karnına yarın size bildirim yapacağım. Bu arada bir uyku hali var bende anlatamam kızlar. Kafamı nereye yaslasam uyuyacak potansiyelim var. Acaba bu tüp bebek için verdikleri iğneler böyle bir yan etki yapıyor mudur? :confused:

Merhaba arkadaşlar
İftar
Corba et pilav p.kizartmasi miktarlari
Çok az di
1dilim revani bu çok yanlisti:KK53:
Sahur
Kandil simiti
Peynir bugun bagirsaklarimi bozmusum okula bile gidemedim hrkese güzel bir gun diliyorum hayirli iftarlar :KK56:

Merhaba hanimlar
İftar
Yoğurtlu çorba
Nohut
Yeşillik zeytin hurma
Ekmek
Bir kac tane tulumba tatlisi
Sahur
Peynir
Domates
Biraz ekmek
Ekmege karsi dikkatli olmam gerekir