Bu azimle kurtulcaksın cnm :)Cuma gunu ikinci haftam olacak inşallah iyi bir sonuc alir 13 lerle baslayan kilolardan kurtulurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu azimle kurtulcaksın cnm :)Cuma gunu ikinci haftam olacak inşallah iyi bir sonuc alir 13 lerle baslayan kilolardan kurtulurum
Slm cnm çok geçmiş olsun.bencede inşallah kızına bulaşmamıştır çocuk hasta oldumu zor oluyor derdini anlatamıyormşl canım çok iyi gidyorsun ben bu aralar toplayamadım bir düzene sokamadım kendimi menü paylaşmadım sizlereki etkilemeyeyim diye eşimde hasta sanırım kızıl çıkarıyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır..
canım reglde oldum sanırım kilomda biraz artış var bir kaç gündür tartılmadım eşimde evde raporlu evdeykende diyet baya zor oluyor ama toparlanırım inş bu gün eşimin tahlillerde yapıldı kızıl olasılığına karşı antibiyotik tedavisi verdi kesin sonuçlar cuma belli olucak kızımda şu anlık bişey yok ama olsada en azından ne olduğunu bilicez ama inş olmazSlm cnm çok geçmiş olsun.bencede inşallah kızına bulaşmamıştır çocuk hasta oldumu zor oluyor derdini anlatamıyor
Kilonu arttırmadıktan sonra sıkıntı yok :) yavaş yavaş gidecekler
Geçmiş olsun cnmcanım reglde oldum sanırım kilomda biraz artış var bir kaç gündür tartılmadım eşimde evde raporlu evdeykende diyet baya zor oluyor ama toparlanırım inş bu gün eşimin tahlillerde yapıldı kızıl olasılığına karşı antibiyotik tedavisi verdi kesin sonuçlar cuma belli olucak kızımda şu anlık bişey yok ama olsada en azından ne olduğunu bilicez ama inş olmaz
Slm cnm hoşgeldin :) aramızdasın zaten inşallah vercez bu kiloları sen ne durumdasın başlıcanmı başladınmı diyete sende kilo ne durumdaslm kızlar en baştan okudum yazdıklarınızı bende size katılmak istiyorum
cnm evdeydim misafir çocuklar hep bi telaşım oldu geçen hafta ondan pek giremedim bugünde bakıcı başladı işe geçtim bundan sonra bol bol yazarım :)sevemed nerelerdesin yazmıyor musun artık
bende pazar gününden başlayarak ne yedim içtim yazayım
sabah
1 yumurta yağda kırılmış
1 dilim ekmek
peynir
öğle
dışarıda olsam da bozmadım tavuklu salata
ayran
akşam
tok tutan çorba (yoğurt çorbasına haşlanmış fasulye nohut ve kepekli bulgur)
ve bitki çayı
toplamda 3 lt su içtim
112 ile başladım cuma günü bu sabah 109,5 çıktım ödemler gidiyor ))
başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin bende fatmanur nerde diye aklımdan geçiriyordumTebrikler seveeme iyi vermissi amcami kaybettik pek yazamadım ve dikkat edemedim yorgunluk uykusuzluk gerginlik olunca kendimi hep atlatiyorum simdi okullar tatil olup ramazani serifte daha dikkatli olup devam ederim aksam yediklerimi yazarim inşallah
merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım iki çocuk annesiyim evliyim çalışıyorum :)
ben çocukluğumdan beri kiloluyum arada diyetlerle vermelerim oldu ama hep artı olarak geri geldi ve şuan 140 kiloyum.troid ve şeker hastasıyım.şuan sadece troid ilacı içiyorum.geçen sene doğum yaptım ve emziriyorum diye şekeri kendim dikkat ederek götürmeye çalışıyorum.en kısa zamanda doktora gidicem büyük ihtimallede ilaca başlarım yükseliyor çünkü.iki haftadır yediklerimi azalttım.abur cuburu, geç saatte yemeleri,düzensiz beslenmeyi,kolayı,daha aklıma gelmiyor ama hepsini bıraktım.ben kilo vermeyi artık istiyorum daha önce denedim ama beynimde bitmemişti demekki saldırdım herşeye.artık dur dedim kendime sağlığım elden gidiyor,küçük çocuklarım var ve bana ihtiyaçları var.benim gibi kararlı arkadaşlar varsa beklerim.günlük yediklerimi yazıcam hatam olursa eleştirebilirsiniz