100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

Günaydın kızlar izne ayrıldım dün itibariyle ondan giremedim dün iyisinizdir umarım :) Dünkü yediklerim sabah
Ispanaklı börek bir parça
Çay
Öğlen
Kıymalı domatesli makarna 1kase
Akşam üzeri
Tavuk
1bardak gazoz
Domates
Akşam bir avuç çekirdek
Suyu bol içtim yürüyüşte yaptım

Slm kızlar kimse girmemiş inşallah diyeti bırakmamışsınızdır.evde olunca nete girmeyi unutuyorum.dün yediklerim
Sabah
Nugget
Peynir
1haşlanmış yumurta sarısı
2dilim ekmek
Salatalık
Çay
Öğleden sonra
Yoğurt
Akşam
Yoğurtlu kabak patlıcan
Bakla ekşilemesi
3 yk pilav
Karpuz
3lt su içtim

mşl canım çok iyi gidyorsun ben bu aralar toplayamadım bir düzene sokamadım kendimi menü paylaşmadım sizlereki etkilemeyeyim diye eşimde hasta sanırım kızıl çıkarıyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır..

mşl canım çok iyi gidyorsun ben bu aralar toplayamadım bir düzene sokamadım kendimi menü paylaşmadım sizlereki etkilemeyeyim diye eşimde hasta sanırım kızıl çıkarıyor yarın doktora gidicek inş kızıma bulaşmamıştır..
Slm cnm çok geçmiş olsun.bencede inşallah kızına bulaşmamıştır çocuk hasta oldumu zor oluyor derdini anlatamıyor :KK43:
Kilonu arttırmadıktan sonra sıkıntı yok :) yavaş yavaş gidecekler

Arada gün kaçırıyorum ama arttırıyorum yediklerimi kızlar
Dünkü yediklerim
Sabah
2dilim ekmek
Nugget
Haşlanmış yumurtaNın sarısı
Peynirli omlet 1dilim
Domates
Salatalık
Çay
Öğleden sonra piknik alanında
Tavuk
Tavuk ciğeri
Salata
1 bardak gazoz
Akşamda
Karpuz 1 dilim
5-6 erik
Suyu bol içtim
Hareket halindeyim
Görüşmek üzere :)

Slm cnm çok geçmiş olsun.bencede inşallah kızına bulaşmamıştır çocuk hasta oldumu zor oluyor derdini anlatamıyor :KK43:
Kilonu arttırmadıktan sonra sıkıntı yok :) yavaş yavaş gidecekler
canım reglde oldum sanırım kilomda biraz artış var bir kaç gündür tartılmadım eşimde evde raporlu evdeykende diyet baya zor oluyor ama toparlanırım inş bu gün eşimin tahlillerde yapıldı kızıl olasılığına karşı antibiyotik tedavisi verdi kesin sonuçlar cuma belli olucak kızımda şu anlık bişey yok ama olsada en azından ne olduğunu bilicez ama inş olmaz

Slm kızlar misafirlerimiz var ( kayınvalidemler )giremiyorum pek ama diyet devam vermişsin dediler mutluda oldum yani :-) bugünkü yediklerim
1 dilim ekmek
Peynir
Çilek reçeli
YumurtaNın sarısı
Öğleden sonra pazara gittik orda çeyrek simit
Domates
Akşam
Az Bişey bezelye yemeği
Salata
Yoğurt
1 loKum yedim
Yaz olunca su arttı içiyorum baya
Görüşürüz

canım reglde oldum sanırım kilomda biraz artış var bir kaç gündür tartılmadım eşimde evde raporlu evdeykende diyet baya zor oluyor ama toparlanırım inş bu gün eşimin tahlillerde yapıldı kızıl olasılığına karşı antibiyotik tedavisi verdi kesin sonuçlar cuma belli olucak kızımda şu anlık bişey yok ama olsada en azından ne olduğunu bilicez ama inş olmaz
Geçmiş olsun cnm
Bende regl oldum erken geldi sanırım tarihleri karıştırdım.regl Olunca fazla gösterir :)

Sevemed kilo bende almış başını gitmiş durumda şu an 110 kg yim dün başladım bende kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum

sevemed nerelerdesin yazmıyor musun artık
bende pazar gününden başlayarak ne yedim içtim yazayım
sabah
1 yumurta yağda kırılmış
1 dilim ekmek
peynir
öğle
dışarıda olsam da bozmadım tavuklu salata
ayran
akşam
tok tutan çorba (yoğurt çorbasına haşlanmış fasulye nohut ve kepekli bulgur)
ve bitki çayı
toplamda 3 lt su içtim
112 ile başladım cuma günü bu sabah 109,5 çıktım ödemler gidiyor :KK66:))

selam kızlar nasılsınız ben bir türlü giremedim.yediklerimde sıkıntı yok şükür :)
dünkü yediklerimden başlayım
sabah
peynirli omlet
patlıcan közleme
peynir
domates
salatalık
çay
öğleden sonra
ızgara tavuk
salata
cacık
akşam
ızgara tavuk
cacık
erik
dondurma
suyu içmeye çalıştım ama ne kadar bilmiyorum :)
sevemed nerelerdesin yazmıyor musun artık
bende pazar gününden başlayarak ne yedim içtim yazayım
sabah
1 yumurta yağda kırılmış
1 dilim ekmek
peynir
öğle
dışarıda olsam da bozmadım tavuklu salata
ayran
akşam
tok tutan çorba (yoğurt çorbasına haşlanmış fasulye nohut ve kepekli bulgur)
ve bitki çayı
toplamda 3 lt su içtim
112 ile başladım cuma günü bu sabah 109,5 çıktım ödemler gidiyor :KK66:))
cnm evdeydim misafir çocuklar hep bi telaşım oldu geçen hafta ondan pek giremedim bugünde bakıcı başladı işe geçtim bundan sonra bol bol yazarım :)
çok güzel yemişsin cnm bak ödem gitmeye başlamış bile sakın bozma düzenli beslencez önemli olan :) benim 20 sinde 2 ay olucak bakalım tartılmadım :KK70:

günaydın kızlar hoş kızlar yok oldu :63:
dünkü yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
peynir
3-4 sarma
1 çk kdr çokokrem
çay
öğleden sonra
sarma
yoğurt
salatalık
akşam
yoğurtun içine salatalık doğradım
kiraz
dondurma yedim
suyu bol içtim
bitki çayını bayadır unuttum şimdi kalkıp içeyim aklıma gelmişken iş yerinde daha düzenli oluyorum yaaa:KK54:

buradayımmmm kiloları vermeden nereye kaybolacağım :KK3:
salı sabah
karışımımdan yedim üstüne bitki çayım
öğlen
bir koca kase semiz otu ve ton balığı tükettim
ikindi
bir elma
akşam
karışımdan yedim bitki çayımı içtim
3 lt suyumu da içtim

günaydınlar
dünkü yediklerim
sabah
1 simit
peynir
çay
öğlen
yarım porsiyon iskender
akşam
kabak yemeği
1 kase tavuk suyu çorba
1 kaşıkta pilav
yoğurt
sonrasında
5-6 erik yedim
gün içinde 3,5 lt su
2 tanede yeşilçay içtim
akşamları yürüyüşe çıkıyoruz eşim ve çocuklarla ufaklık bebek arabasıyla bizim içinde gezinmek oluyor hem dönüştede park olayı derken baya hareketliyim ya :-) dün akşamda tartıldım galiba 9 kiloda takıldım inşallah biran önce hızlanır dün tam 2 ay oldu diyete başlayalı.

Tebrikler seveeme iyi vermissi amcami kaybettik pek yazamadım ve dikkat edemedim yorgunluk uykusuzluk gerginlik olunca kendimi hep atlatiyorum simdi okullar tatil olup ramazani serifte daha dikkatli olup devam ederim aksam yediklerimi yazarim inşallah

Tebrikler seveeme iyi vermissi amcami kaybettik pek yazamadım ve dikkat edemedim yorgunluk uykusuzluk gerginlik olunca kendimi hep atlatiyorum simdi okullar tatil olup ramazani serifte daha dikkatli olup devam ederim aksam yediklerimi yazarim inşallah
başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin :KK43: bende fatmanur nerde diye aklımdan geçiriyordum

merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım iki çocuk annesiyim evliyim çalışıyorum :)
ben çocukluğumdan beri kiloluyum arada diyetlerle vermelerim oldu ama hep artı olarak geri geldi ve şuan 140 kiloyum.troid ve şeker hastasıyım.şuan sadece troid ilacı içiyorum.geçen sene doğum yaptım ve emziriyorum diye şekeri kendim dikkat ederek götürmeye çalışıyorum.en kısa zamanda doktora gidicem büyük ihtimallede ilaca başlarım yükseliyor çünkü.iki haftadır yediklerimi azalttım.abur cuburu, geç saatte yemeleri,düzensiz beslenmeyi,kolayı,daha aklıma gelmiyor ama hepsini bıraktım.ben kilo vermeyi artık istiyorum daha önce denedim ama beynimde bitmemişti demekki saldırdım herşeye.artık dur dedim kendime sağlığım elden gidiyor,küçük çocuklarım var ve bana ihtiyaçları var.benim gibi kararlı arkadaşlar varsa beklerim.günlük yediklerimi yazıcam hatam olursa eleştirebilirsiniz

merhabalar; ben de 110 kiloyum. 178 boyundayım. bu kiloyu son 1 senede aldım. karnım hiç çıkmazdı. kocaman bir karnım oldu.

şimdi doktordan geldim. tiroidim de şekerim de normal. sadece d vitamini eksikliği ve kansızlık var.

yanı sıra 1 haftadır yemeden içmeden kesildim.
yediklerimi ben de yazacağım. sen kaç kilo verdin şimdiye kadar?

X