- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
slm daha önce cerdiğin o 12 kilo daha ççok olarak dönmedimi.bende senin gibi hızlı verdim.hızla verdiğin geri geliyor.1000 kalori senin için çok sağlıksız.ben 89 kiloyum benim diyetisyenim 1600 kalorilik verdi.bence kalıcı kilo vermeliyiz benim65 i gördüğüm var ama geri aldım.kolay gelsinMerhaba arkadaşlar. 100 kilo ile geçen hafta diyete başladım. 1000 kalorilik bir diyet uyguluyorum ve gün aşırı da yeterli miktarda spor yapıyorum. İnşallah kurtulucam bu kilolardan. Sevgilimle iddiaya girdik,4 ayda 15 kilo verirsem o çok istediğim telefonu alıcak bana,eğer veremezsem ben de ona play station 3 alıcamAma benim inadım inat. Daha önce iki ayda 12 kilo vermişliğim var,bu sefer de vericem. Herkesi günlüğüme bekliyorum,gelin hep beraber paylaşım yapalım ve birbirimize destek olalım. İlk 4 ay için hedefim 85 kilo,sonrasında da 70. Haydi Bismillah..
Merhaba canım,hoşgeldin günlüküme,her zaman da beklerim :)selam inşallah amacına ulaşırsın canım ve azmine bayıldım hadi bakalım
arada bakarım sana
cnm benden sana tavsiye gögüs altını kesen kemerli büzgülü şeyler giyme bende öyle yapıyorum çünkü onlar olduğundan daha kilolu gösteriyorBak günlüğüm,bundan 2 yıl önce 2 ayda 12 kilo verdiğim zamanlara ait bu resim..İlkinde 94 kiloyum,ikincisinde 82..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?