- 20 Mayıs 2008
- 3.104
- 0
- 42
- Konu Sahibi yasemin1306
umarım olmuştur
canım kilonu yanlış yazmamışımdır umarım....50,100 yazılmadığı için 50 yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım olmuştur
hehe kiraz güleceğim yoktu hiç bende diyom benim yazdığım niye çıkmadı ben özi sanırım aynı anda yaseminin şifresinden girip ekleme yaptık :))
benimki silinmiş neyse ben çıkayım
benim gögüslerim bi küçülse zaten ben kesin 10 kilo vermiş gibi olacağım... ya kızlar bu arada gögüs küçültme detoksu varmıdır sizce :)
dilerim küçülüyorlardır seninkilerde :))
gogus kucullme diyeti banada lazim ordan kilolar gitse incececik drucam vallada
iste gitmiyo ya mafoldumben
hareket yapiyorum ,ozellikle ust bolgemi calistircak hareketler yapiyorum ama yine ayni
canım senin kilonda bişey yok yaa...bide bana bak..gerçi benimkiler kilomla orantılı ama zayıflayınca nasıl olucak bilmiyorum
seninki bence kilo verince gider ,ben suan kilolu degilim ama zayifta degilim
senin boy kac bilmiyorum ama cizelgede bana gore kilon cok fazla gozukuyo
ben mi yannış annadım sen 2 kez yaptın toplamda 4 kg a yakın vermedin mi
kizlar 2 gunluk detoks diyeti sonrasinda ben ancak 1 kilo verebildim fazla vermedim gunde 500 gr vermis oldum
ama gercekten bugun kendimi cok rahat hissediyorum ,bundan sonra arada uygularim bu diyeti
simdiye kadar lapa uyguluyodum arada artik ondan vazgectim lapadan bin kat daha iyi bu
basarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)ben 68 kilotu ve herkes hamile sanıo artık çunku evlendiimde 45 doğum yaptığımda 58 kiloydum..şimdi 68 çıkıom yarın sabah ilk işim bu diyete başlamak olcek..
kendim oldum zemuszemus
canım kilonu yanlış yazmamışımdır umarım....50,100 yazılmadığı için 50 yazdım