- 21 Mayıs 2011
- 29
- 0
- Konu Sahibi yasemin1306
- #1.301
İlk Çorbamı da yedim tadı kötü değil doyurucu ve epey şişirdi midemi çok mu yedim acaba bir büyük kase yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 70 kiloyum boyumda 1.65 ayda 2 kez yapabilirmiyim
salatalıksız tadı çok kötü oluyıor benceee..2 ay önce 2 gün yaptım bu ikinci bakalımm ...bugün detoks tayım bu sefer ne kadar gidecek merak ediyorumm...Arkadaslar bende yapicam bu diyetten acaba salatalik koymasam olurmu cevap verirseniz sevinirim
yapabilrisin bence ağır bir diyet olmadığı için zaten yapanların çoğu ilk gün veriyor kiloyu ikinci gün en fazla 200-300 gram giidyor..ben de ikinci günün sabahı verdiğim kiloyla bitirdimm ertesi gün işkence gibiydi çok sıkıldım....o yüzden bu sefer 15 gün de bir 1 günlük detoks olarak yapmayı düşünüyorumm...ben 70 kiloyum boyumda 1.65 ayda 2 kez yapabilirmiyim
maşaallah sana hayatımm..ben de koca koca kaselerle içtiğim halde bitmemişti...bu sefer naptımmm koca tencereyle çorbayı yaptım yarısını bölüp tombiş görümceklere verdim az az için dedim..geçen sefer yaptığım hatayı yapmıcam fena halde gaz yapmıştı şişrimişti beni...halbuki az az yemek daha mantıklı illa bitsin diye uğraştımm ve sonuçta 2 kilo değil 1 kilo civarı verebildimm....bu sefer az çorba ile çok gram ve hafiiflik hedefimmkaçamak yapmadan 2 kıloo verd,m yalnız ben 1gunde birbuçuk litre ayranı bıtıremedım 1 lıtre gıbı içebilmişimdir
canım zaten bildiğim ve araştırdığım kadarıyla diyetlerde kilo verimi durudüunu yapılan ve sonuç alınan bir detoks bu ..inşaallah da faydasını görürsün...Şu an malzemeleri haşlıyorum yarın başlıcam inşallah zaten karatay yapıyorum ama bir aydır hiç kilo veremedim umarım bu işe yarar 2 kilo versem ne güzel oluuurrrr
tabikide geri gelıyo, çünkü ödem attıran bı dıyet, yağ yaktırmıyo ama yidene denemeye değiyo, insanın morali yükseliyo,kızlar merhaba konuya bakan varsa yardım edebilirmi? ben isveç diyetine başlayacağım ama 2 gün hafta sonu bu kürü uygulayım diyorum fakat yaptıktan sonra tekrar kilo alan oldumu acaba ? yoksa geçici sıvı kaybı mı :26:
bnde normal yoğurtla yaptım 1,5 kilo verdim,, yağsız yoğurtla daha fazla veriliyo olabilirarkadaşlar bilen varsa yazsın ne olur yağsız yoğurt yerine normal yoğurt kullansakta olurmu yarın başlamak istiyorum evde yağsız yoğurdum yok..