- 16 Mart 2012
- 1.481
- 3
- Konu Sahibi yasemin1306
- #1.221
ben de cumartesi pazar yapıcam inşallah bende 500-1000gr arası verebilirimevet bitti çok rahat yapılıyor 1500 gr verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de cumartesi pazar yapıcam inşallah bende 500-1000gr arası verebilirimevet bitti çok rahat yapılıyor 1500 gr verdim
umarım öle olur benimle başlayan forumdan bi arkadaş da kilo almış çok şaşkınızCanım ya bozma sen gene de diyet bitince fark edecektir belki de bilemiyorum ki..Ben de bozmadım bu sabah 1 kilo 100 gram gitmişti bile valla...
bugn 2. günüm sabah şoktaydım 62,5la başladığım detoksun 2. gününe 64 ile başladım yaaa nasıl olur anlamıyorum detoksun dışına çıkmadım ki fikri olan var mı
en son 8 de içtim çok su içmedim ama bol wcye çıktım bugün bol su tüketiyorum bakalım 62,5a dönecek miçorbayı akşam geç saatlerde yediysenki burda gece 22ye kadar yazıyo,ben yaptığım zaman akşam 8de yemiştim en son,bence ondan olabilir,geç yendiği zaman faydası olucana zararı olur ,benim fikrim bu tabi,bide reglin yakınmı o şişlik yapmış olabilir,asıl kilon değildir,veya bol su içtinmi detox süresince vücut su tutmuştur belki,ne biliyim yaa başka bişey gelmiyo aklıma
maşallahh ben kilo vermek bi yana kilo aldım 63ü biraz geçiyodu ama ödem attığına eminim belki bu hafta 2 kilo verip arayı kapatırım:)Günaydın herkese :))
Ben dün akşam detoksu bozdum, akşam 6 gibi midem bulanmaya başladı çorbayı görünce bende dayanamadım akşam 3-4 yemek kaşığı kadar makarna yedim...Ana gene de 1800 gram vermişim :)) Umarım hemen geri almam.