- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
- Konu Sahibi yasemin1306
- #1.161
selam bugün bende başladım..umarım işe yarar..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugun basladım ıkızım:)))
bende yarın yapıyorum çok iyi sonuçlar alınmış yalnız salatalığım yok olurmu onsuz
yaw benimde aklıma yattı bu,ama benimde salatalığım yok,gerçisalatalık zayıflamaya tek başınada yardımcı büyük yararı vardır,ama salatalık koymadan yapmayı düşünüyorum..demin eşime sordum salatalık satılıyomu diye,satılıyo ama fiyatı 4 tl dedi ona göre iste istiyceksen dedibakalım kilo vermem çok yavaşladı şok diyette olmadığı için hele bide yağdan veriliyomuşya inşallah tekrar atağa geçer..ama ne zaman başlarımbilmem...
ben tam anlamadim bu diyeti yaa...
yaw benimde aklıma yattı bu,ama benimde salatalığım yok,gerçisalatalık zayıflamaya tek başınada yardımcı büyük yararı vardır,ama salatalık koymadan yapmayı düşünüyorum..demin eşime sordum salatalık satılıyomu diye,satılıyo ama fiyatı 4 tl dedi ona göre iste istiyceksen dedibakalım kilo vermem çok yavaşladı şok diyette olmadığı için hele bide yağdan veriliyomuşya inşallah tekrar atağa geçer..ama ne zaman başlarımbilmem...
slm kızlar bende yaptım bunu. hemde regl ilk iki günü.
hafta sonu aldığım kilolarımla birlikte 90 la başladım. 2 gün sonunda 87 ile bitirdim.
eşim burnumun dibine çikolata dayadı ama dönüp bakmadım. isteğim olmadı yani.
zaten diyetisyenim buna benzer bir diyet vermişti. adetin ilk 2 günü yapılması gerektiğini. tatlı isteğini baskılayacağını söylemişti.
bn bgn başladım nohut ve fasulyem pişiyo bgn evimin önünde pzr var bi kapıcıya rica etsem gidip bana salatalık alırmı ki
ben çocuklardan çıkamıyom
kimse yok evde
bende diyorum bu kızçe neden fasulyemde pişiyo demişiyi yapmışsın çıkartmakla heeeeeeeeeeee