- Konu Sahibi karkedisi35
Pastahane açabilirsiniz şirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Once ayrilmak uzere olan hamile bi kadina bu mesaji yazip 1 saat sonra ayrilik uzeri hamileliginizle ilgili konu acmaniz tesaduf mu acaba? Yoksa ilham mi? Merak ettim dogrusu.
Cocugu aldirmamana sevindim adamin kabul etmesinede sevindim. . bu demek oluyorki cocugu sahiplenecek ilerde o halde sizide sahiplenecek. Peki biseh sorucam merak ettim sevgilinizmi sizden kendine bir is kur cocuguna bak onerisindemi Bulundu yoksa kendi isteginizlemi is kurmak istiyosunuzmistiyosunuz?? Valla ben calismiyo olsaydim ve bu miktarda bi sermayem olsaydi butik pastane acardim boyle pembe panjurlu biraz nostaljik biraz sade sakin suslu tertemiz bi ortam elit bir paatane ve elit insanalrin gelebilecegi yaratici sunumlarin oldugu bi pastane. İlk etapta kendi yakinlarini calistirrsin buyudulce kazandikca el becerisi olan sahislar alirsin. Ya da instgramda falan goruyoruz fetfori magazalari cok tatli ev susleri falan satiyolar sende ondabilrisn. Neye yatkinsan onu tercih et tabi . mutlu ol bebisimize bak.Merhaba arkadaslar unı öğrencisiyim son senem, ama kendi bölümümle alakalı bir is yapmak istemiyorum cocuklugumdan beri zaten kendi isimin patronu olmak hayalim.. Sevmediğim masa bası bi iş yapmaktansa sevdiğim bir iş yapıp hayatımı kendime eziyet cektirmeden geçirebilmek istiyorum.
Arabamı satıcam, üzerini de tamamlamaya calısıcam 100-150 bin kadar bi nakit param olucak. Arabasız kalıcam büyük ihtimal ama risk almak istiyorum. Bu parayla sizce bir is yeri kurulabilir mi..
Bir de Allahım izin verirse, Bekar bir anne adayayım :)
Sizden farklı farklı fikirler bekliyorum.
Merhaba arkadaslar unı öğrencisiyim son senem, ama kendi bölümümle alakalı bir is yapmak istemiyorum cocuklugumdan beri zaten kendi isimin patronu olmak hayalim.. Sevmediğim masa bası bi iş yapmaktansa sevdiğim bir iş yapıp hayatımı kendime eziyet cektirmeden geçirebilmek istiyorum.
Arabamı satıcam, üzerini de tamamlamaya calısıcam 100-150 bin kadar bi nakit param olucak. Arabasız kalıcam büyük ihtimal ama risk almak istiyorum. Bu parayla sizce bir is yeri kurulabilir mi..
Bir de Allahım izin verirse, Bekar bir anne adayayım :)
Sizden farklı farklı fikirler bekliyorum.
Bence de her gün bir konuyla geliyor yarın Allah kerimSizin alıntıladığınız mesajı bende görmüştüm. Bence konu sahibi dalga geçiyor..
Hem üni son sınıf öğrencisi, hem sevgiliden hamile ve doğurmaya karar vermiş... Hemde iş kuracakmış.. Vay be...