cok sağol canım ..maşallah diyeyim kendime de cok ama cok iyiyim ..böyle bi kazıktan sonra süper bir şekilde toparlandım hemen hem de..bence bana dua edenler sayesinde oldu bu çok şükür...
o cepheden hiç haber yok varsa da bana duyurmuyorlar heralde..haber almakta istemiyorum zaten..
söküp attım kalbimden sevgiyi çoktan..Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar cıkarsın (amin)
çok sevindim senin adına, inşallah daha da mutlu olursun.
bu yaşadıklarında muhakkak bizim bilmediğimiz bir hayır vardır. belki de iyi ki böyle olmuş diyeceksin bir gün.
canımm Allah tan baska kimsenin bilmesine gerek yok hepimiz zor şeyler yaşıyoruz bende çok zor kötü şeyler yaşadım ama her zaman Allah ın adaletine inandım..bu dünyada olmazsa öbür tarafta elbet verilir hesaplar :) bu bile mutlu olmana yeter bence:) çünkü iftiranın cezası cok büyüktür.kuran da da geçer..yavas yavas hepsini atlatıcaksın.Allah ın sevdiği kuluymuşsun gerçekten.ya evlenseydin? şimdi sabret ve bekle :) karşına cok daha iyi biri cıkacak inş
evet Allah ın adaleti büyük , gecen gün tesadüfen gördüm uzaktan onun da beni gördüğüne eminim , öle rahatmış gb oturmaya çalıştı, kalmamış ama içimde bi şey görünce farkettim..
sevgiyi kalplere veren de Allah alan da...Herkes ettiğini bulur , Allah magdur olanları mutlu etsin inşallah(amin)
fotoğraflarınızı bu siteden kaldırın unutmadan...
teşekkür ederim cnm hatırlattığın için kaldırdım hepsini..ama konuya eklediklerim silinmiyor sanırım
diğer konularına da baktım da canım. r sürekli bahaneler uydurup seni kendinden uzaklaştırmaya çalışmış. konuşmak istememiş seninle, hep bir bahane bulmuş. yakında kokusu çıkar merak etme. açıkçası ben başka biri olabileceğinden şüphelendim. böyle bir adamdan kurtulduğunu şükretmelisin. 10 yılını vermişsin yinede zararın neresinden dönersen kardır. iyi ki evlilik olmamış. evlenince ayrılmak daha da zor olurdu. seni kaybettiğine yansın. sen hayatını yaşamaya devam et arkadaşım. hiç arkana bakma.
Sen o arkandan cekemeyenlerı kafana takıp hayatı kendıne zından edecek degılsın degıl mı? Bence cok cxok ıyı toparladın kendını ve cokdaha ıyı olacaksınnnn kımsenın agzı torba degılkı büzesinnn gereksız cok ınsan var...hazır kendını bukadar toparlamısken bence tam gaz devam ett hayatına mutlulugunaa..allah herkesı göruyor onu da senıde...senın vebalını almıs bır ınsanın kolay kolay yakası bıraraya gelmeyecektır elbet...inancını saglam tut kımseye kulak asma canım benımmm...sen kendını uzersen o ınsanın ekmegıne yag surersın gerek yok ...güçlü dur dik durr...sana bısey dıyenlerede söylee kımse vazgecılmez degıl zararın neresınden dönersen kardırr o kadarrrr....sonunda aglamaktansa basında aglayıp hayatına yoluna bakmak en guzelıı.....herkes kendıne baksın önce....
Her kışın ardı mutlak bahardır. Dünyanın düzeni de böyledir. İnsanın düzeni de canımm allahın ıznıyle geçecek bugünlerde...
maalesef ama maalesef uzun süreli flört aşamasındaki ilişkiler hep yılların kurbanı oluyor..keza iki taraf içinde öyle 7-8 yılımı verdim o da bende yıpranmaya yüz tutarken evlendik ve toparladık herşey güzel gidiyor artık.. Ama çevremde her zaman böyle iyi gitmeyebiliyor..
sevgili,nişan olayını fazla uzatmamak tadında bırakmak gerekiyor!..
kadınlar duygusal bakıyor her zaman ama erkekler daha realist oluyor. karşı tarafın duygularından çok kişisel egolarını tatmin etmek onlar için daha önde gidiyor.
istisnalar da vardır tabiki
örneğin;
kadınlar yeri gelir 10 yılda bekler 15 yılda..
kadınlar yeri gelir eşi vefat eder evlenmez kalan ömrünü çocuklarına adar..
o kadar örnek varki ama uyku bastırdı malum 5:15 olmuş
nitekim kadınlar daha vefalıdır..
Bundada vardır bir hayır...emeğinizi,zamanınızı,hayallerinizi,umutlarınızı ne varsa çaldı sizden.Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum...dile kolay 10 yıl bi insanı tanımaya yetmediğini düşünüyorsunuz muhtemelen..ve yine başa dönmek ,yeni evlenecek karakterli bir insanla karşılaşıp onu tanımanın hayali bile eminim size çok zor geliyordur... Mutluluğunuzu sizden bütün herşeyinizi çalanları Allaha havele edin.Kimsenin ahı kimsede kalmaz emin olun.içinizi ferah tutun..Allah yar ve yardımcınız olsun..
iftira olayı okudum şimdi ben ilk konu başlığına göre yazmıştım..
İftira çok ama çok ağır bişeybenimde başıma gelmişti ..7-8 yılın ardından hemde olay namussuzluğa kadar gidiyordu bizde evlenmemize sayılı günler kala böyle bir şeye maruz kaldık.ama eşim bana inandı.arkamda durdu ailesini karşısına aldı ve evlendik.5 ay sonra barıştılar ve hiç bişey olmamış gibi şimdi yüzüme bakmaya devam ediyolar.bende eşimin hatrına görüşmek zorundayım maaleseff :44:
ama inanın yanlarına kalmadı.ben Allaha havale etmiştim..ve onların bana söyledikleri iftiraları Allahta onun kızına verdi..Allaha havale edin ve adaletine güvenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?