canlarım benim çok zor durumdayım şuan..o benim ilk sevdiğimdi lisede başlamıştık çıkmaya üniversiteyi ayrı okuduk o Amerika ya ben Almanyaya gittim ama hiç vazgeçmedik birbirmizden...
o atandı matematik öğretmeni oldu bende özelde başladım çalışmaya...
şuan psikolojim tuhaf git geller yaşıyorum arada bi hiç bişey olammış gb işimi yapıorum an geliyor hıçıkırıklara boğuluyorum.an itibariyle ailem sözde ne getirdilerse götürmeye gittiler ortak bi tandığmıza çünkü zahmet edip gelip almadılar bile eşyalarını...
tahminleriniz çok yetersiz aklınıza gelen herşeyi söyleyin lütfen süzgeçten geçirmenize gerek yok...ben Allah ın adaletine sığınıyorum bana dua edin şuan aklınızdayken ...nolur ..şuan siz bile hiç tanımadığım dünyanın türkiyenin dört bir tarafındaki insanlar bile bana daha yakın...
hadi tahminelere devam kızlar kimse yaklaşmamış bile
bitti kızlar 10 yıllık sevgimi de söktü aldı...
topladım herşeylerin iiğneleri kalmadı yolladım... kocam felan olmayacak yani rüyasında görürse beni bundan sonra şükretsin...
sizin aklınıza gelenler felan saçma değil ....onunkinin yanında ne yerdeyim ne gökte şimdi ben ?
hani böle kabustan uyanmak istersiniz ya en son kuzenim vefat ettiğinde böle hissetmiştim yeni atanan bi kuzenim vardı türkçe
öğretmeni onun aniden trafik kazası haberini alıp memlekete gitmiştik deli gb ağlamıştım inanamayıp tüm gün sonra yorgunluktan
bayılmışım bir ara açılınca gözlerim sanki tüm cenaze evi kabus gb geldi...herşey yalan olsun istedim..işte aynı böyle bi durumdayım ya zaten acının evreleri var biliyorsunuz
inkar...geçtim bu evreyi
öfke...henüz burdayım
pazarlık..acaba durum değişir mi?
depresyon...henüz girmedim çünkü işe git gel kafam meşgul
kabulleniş.. ne zmn ulaşcğım bu son aşamaya inş. cabucak geçer..
tahminlerinizi okuyorum ama kimse onun kine yaklaşamıyor..düşünün 10 yıllık sevdiğnizi neden bırakırsıız?
Ailesi mi istemiyor acaba ona başka kız mı bulmuşlar rüyasında saçma şeyler mi görmüş ya ne bilim aklıma gelen saçma her şeyi söylesem de bu ayrılığın bi açıklaması olamaz ya tamam tek taraflı yargılamak doğru değil belki ama bunu sana yapmamalıydı diyelim ki senin huyunu beğenmiyor hani senden kaynaklanssa bunu 10 yılda ancak mı anladı ya sen ömrünün yarısını vermişsin inan şu an seni tanımıyorum ama yanına olmayı isterdim
bitti kızlar 10 yıllık sevgimi de söktü aldı...
topladım herşeylerin iiğneleri kalmadı yolladım... kocam felan olmayacak yani rüyasında görürse beni bundan sonra şükretsin...
sizin aklınıza gelenler felan saçma değil ....onunkinin yanında ne yerdeyim ne gökte şimdi ben ?
hani böle kabustan uyanmak istersiniz ya en son kuzenim vefat ettiğinde böle hissetmiştim yeni atanan bi kuzenim vardı türkçe
öğretmeni onun aniden trafik kazası haberini alıp memlekete gitmiştik deli gb ağlamıştım inanamayıp tüm gün sonra yorgunluktan
bayılmışım bir ara açılınca gözlerim sanki tüm cenaze evi kabus gb geldi...herşey yalan olsun istedim..işte aynı böyle bi durumdayım ya zaten acının evreleri var biliyorsunuz
inkar...geçtim bu evreyi
öfke...henüz burdayım
pazarlık..acaba durum değişir mi?
depresyon...henüz girmedim çünkü işe git gel kafam meşgul
kabulleniş.. ne zmn ulaşcğım bu son aşamaya inş. cabucak geçer..
tahminlerinizi okuyorum ama kimse onun kine yaklaşamıyor..düşünün 10 yıllık sevdiğnizi neden bırakırsıız?
neyle suçlandığmı bilseniz daha çok yanımda olmak isterdiniz kızlar bende sizi tanımıyorum ama Allah razı olsun..eğer zerre bir günahım olsaydı buraya açmazdım bunu
öle b.rbat bir şey ki bahanesi çirkin desem çirkin değil ...saçma desem yani bu bile yeterli deil...
ağaoglunun reklamı gb bişey bu deil bu deil bu hiç deill...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?