10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????

doludolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
377
9
46
Konya
hadi tahminlerinizi bekliyorum kızlar...sizce 10 yıl birbirne deli gb aşık olur düğününe 5 ay kala kim nişanlısından neden ayrılır?

sizin sebepleriniz ne olabilirdi?

bakalım sizin sebepleriniz onunkine ne kadar benzer çıkıcak? tahminlerinizi çok merak ediyorum acaba tutturabilen çıkıcak mı?

Canım yaaaaaa ne diyeceğimi bilmiyorum Allah yardımcın olsun
Başkasına mı aşık oldu yada saçmalayıp biz birbirimize uymuyor muyuz dedi

Korkuyorum,sanırım yapamayacağım başaramayacağım bu evlilik işini,seni çok sevdim senin gibisini de bulmam imkansız ama biz yapamayız,o kadar yıl adına daha fazla yıpranmak istemiyorum vs vs.

Bunun adı çok başka bir durum.
Üslübumu bozmayacağım..
10 yıl bu, bir çocuk hayata atılıyor bu yılda..
İnsanın ömründen çalıyorlar, hiçbir psikoloji buna açıklama olamaz.
Karaktersizliktir bu..
Başka da adı yok..

Geçmiş olsun arkadaşım..

canım üzüldüm, sen iyi misin? evlilikten korkmuştur, daha büyük sorumluluklar almak istememiştir.. olayın iç yüzünü bilmeden anca bunlar tahmin edilebilir.. ama bir şekilde korkmuş ve kaçmış sanki.

haydaa şimdi sinirlerim tepeme zıpladı yanii,şu erkekleri hiççç anlamıyorum ne bu yaaa,bu ne saçmalıktır,acaba bi huyunuzamı kızdıki aileniz filan ne diyor duruma?

10 yıl ya 10 yıldır aklı nerdeymiş?
Böyle bir pislikliği kimseye yapmam ama sebep söyleyecek olursam ben bir salağım 10 yıldır çıktık ama bir gün evleneceğimizi düşünemedim ben kaçıyorum derdim herhalde ayyy şaka gibi yaa

Şimdi eski konuna baktım da uyuma ile başlayan sinyalleri o zamandan vermiş gerçekten sebep ne merak ettim?

canlarım benim çok zor durumdayım şuan..o benim ilk sevdiğimdi lisede başlamıştık çıkmaya üniversiteyi ayrı okuduk o Amerika ya ben Almanyaya gittim ama hiç vazgeçmedik birbirmizden...

o atandı matematik öğretmeni oldu bende özelde başladım çalışmaya...

şuan psikolojim tuhaf git geller yaşıyorum arada bi hiç bişey olammış gb işimi yapıorum an geliyor hıçıkırıklara boğuluyorum.an itibariyle ailem sözde ne getirdilerse götürmeye gittiler ortak bi tandığmıza çünkü zahmet edip gelip almadılar bile eşyalarını...

tahminleriniz çok yetersiz aklınıza gelen herşeyi söyleyin lütfen süzgeçten geçirmenize gerek yok...ben Allah ın adaletine sığınıyorum bana dua edin şuan aklınızdayken ...nolur ..şuan siz bile hiç tanımadığım dünyanın türkiyenin dört bir tarafındaki insanlar bile bana daha yakın...

hadi tahminelere devam kızlar kimse yaklaşmamış bile

O atandı sen özeldesin o yüzden mi acaba? Olabildiğince saçma şeyler geliyor aklıma ya nasıl bir gerekçe olabilir ki?

adam takmıyosa bırak,onunla telle ara konuş niye böyle yapıyosun de bence.cnm allah yardımcın olsun.sonuçta bu adamla evleniceksiniz cnm iyi düşünmelisin.bir ömür boyu hayat yaşıcan.

işin ciddiyetini anlayıp kaçmış olabilir .. bu muhabbet üzerine konu açmaya bile değmez,gitmesi senin için en hayırlısı..evlendikten sonra gitseydi daha mı iyiydi ?. hiç üzerinde bile durma arkadaşım ..:113:

bitti kızlar 10 yıllık sevgimi de söktü aldı...

topladım herşeylerin iiğneleri kalmadı yolladım... kocam felan olmayacak yani rüyasında görürse beni bundan sonra şükretsin...

sizin aklınıza gelenler felan saçma değil ....onunkinin yanında ne yerdeyim ne gökte şimdi ben ?

hani böle kabustan uyanmak istersiniz ya en son kuzenim vefat ettiğinde böle hissetmiştim yeni atanan bi kuzenim vardı türkçe

öğretmeni onun aniden trafik kazası haberini alıp memlekete gitmiştik deli gb ağlamıştım inanamayıp tüm gün sonra yorgunluktan

bayılmışım bir ara açılınca gözlerim sanki tüm cenaze evi kabus gb geldi...herşey yalan olsun istedim..işte aynı böyle bi durumdayım ya zaten acının evreleri var biliyorsunuz

inkar...geçtim bu evreyi

öfke...henüz burdayım

pazarlık..acaba durum değişir mi?

depresyon...henüz girmedim çünkü işe git gel kafam meşgul

kabulleniş.. ne zmn ulaşcğım bu son aşamaya inş. cabucak geçer..

tahminlerinizi okuyorum ama kimse onun kine yaklaşamıyor..düşünün 10 yıllık sevdiğnizi neden bırakırsıız?

Ailesi mi istemiyor acaba ona başka kız mı bulmuşlar rüyasında saçma şeyler mi görmüş ya ne bilim aklıma gelen saçma her şeyi söylesem de bu ayrılığın bi açıklaması olamaz ya tamam tek taraflı yargılamak doğru değil belki ama bunu sana yapmamalıydı diyelim ki senin huyunu beğenmiyor hani senden kaynaklanssa bunu 10 yılda ancak mı anladı ya sen ömrünün yarısını vermişsin inan şu an seni tanımıyorum ama yanına olmayı isterdim

Ah cnaım benim ya Allah yardımcın olsun peki pişman olsa gelse affetme ihtimalin olmaz mı? hani söylediği sebebi bilmiyorum ama ...

neyle suçlandığmı bilseniz daha çok yanımda olmak isterdiniz kızlar bende sizi tanımıyorum ama Allah razı olsun..eğer zerre bir günahım olsaydı buraya açmazdım bunu

öle b.rbat bir şey ki bahanesi çirkin desem çirkin değil ...saçma desem yani bu bile yeterli deil...

ağaoglunun reklamı gb bişey bu deil bu deil bu hiç deill...

ay cnm bnm yaa allah yardımcın olsun,o seni sevse sana iyi davranır ilgilenirdi cnm.üzülme allah yardım eder.

oyun mu oynuyoruz anlamadım? derdinizi paylaşmak istemişsiniz ne güzel. lakin bu yaptığınızı anlamlandıramadım.

eevet kızlar kimler ne kadar saçmalayabilir merak ediyorum
o hariç başkasının aklına böylle bir şey gelir mi merak ediyorum ?

sadece yazın ilk aklınıza gelen sacma sebepleri size göre mantıklı olnlarıda yazın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…