Esrar kullandığına nerden ikna oldun orasıni anlamadim.?. Değişmez. Esrar kesinse bırakmaz. Hatta tolerans arttıkça seçenek ile dozaj artarMerhaba arkadaşlar,
Ben 10 yıllık evliyim ve bu sene evliliğimiz çatırdamaya başladı. Biz çok küçük yaştan beri beraberiz ve birbirimizi çok severek evlendik. Eşim benim için benim ailemin yakınına bile taşındı ve çok fedakarlık gösterdi. Başta herşey çok güzeldi ve tartışma çıkmasın diye çoğu konuda senelerce sustum. Eşim sinirlenince kendini kaybedenlerden. Bağırır çagırır ve çocukların önünde bile devam eder. Çok saygısız olur ve hiç özür dilemez. Ben çoğu zaman alttan alırım ama 10 sene sonra benimde tahammülüm kalmadı. Artık dayanamıyorum. İkimizde çalışıyoruz ama hiç birşeyle ilgilenmiyor. Ev işleri, çocuklar, dersler, kağıt kürek işleri, alış veriş, herşeyle ben ilgileniyorum. İşten gelir yer uyur hiç birşeyle ilgilenmez. Bu durum beni çok yoruyor. Gerçekten yetişemiyorum. Yardım istediğimde bağırıp çağırıyor bin pişman ediyor. Üstelik hep internet oyunlarina yüksek miktarda para yatırıyor ve durumumuz okadarda iyi değil. Yeni öğrendiğim bir durumda var sanırım esrar kullandığını öğrendim. Telefonunda resimler mesajlar buldum. Karıştırdığımı öğrenirse kıyamet kopar. Artık okadar yoruldumki baş edemiyorum. Esasında çok iyi bir insan ama bu durumlar beni çok soğutuyor. Aileme belli ettirmemeye çalışıyorum ama nasıl ciddi olduğumu gösterebilirim? Nasıl değiştirebilirim? İki çocuğumuz var pes etmek istemiyorum ama dayanamıyorumda
Iyı bır ınsanmı ?Yenıden kemalım yapmaz vakası .Yapmayın lutfen .Merhaba arkadaşlar,
Ben 10 yıllık evliyim ve bu sene evliliğimiz çatırdamaya başladı. Biz çok küçük yaştan beri beraberiz ve birbirimizi çok severek evlendik. Eşim benim için benim ailemin yakınına bile taşındı ve çok fedakarlık gösterdi. Başta herşey çok güzeldi ve tartışma çıkmasın diye çoğu konuda senelerce sustum. Eşim sinirlenince kendini kaybedenlerden. Bağırır çagırır ve çocukların önünde bile devam eder. Çok saygısız olur ve hiç özür dilemez. Ben çoğu zaman alttan alırım ama 10 sene sonra benimde tahammülüm kalmadı. Artık dayanamıyorum. İkimizde çalışıyoruz ama hiç birşeyle ilgilenmiyor. Ev işleri, çocuklar, dersler, kağıt kürek işleri, alış veriş, herşeyle ben ilgileniyorum. İşten gelir yer uyur hiç birşeyle ilgilenmez. Bu durum beni çok yoruyor. Gerçekten yetişemiyorum. Yardım istediğimde bağırıp çağırıyor bin pişman ediyor. Üstelik hep internet oyunlarina yüksek miktarda para yatırıyor ve durumumuz okadarda iyi değil. Yeni öğrendiğim bir durumda var sanırım esrar kullandığını öğrendim. Telefonunda resimler mesajlar buldum. Karıştırdığımı öğrenirse kıyamet kopar. Artık okadar yoruldumki baş edemiyorum. Esasında çok iyi bir insan ama bu durumlar beni çok soğutuyor. Aileme belli ettirmemeye çalışıyorum ama nasıl ciddi olduğumu gösterebilirim? Nasıl değiştirebilirim? İki çocuğumuz var pes etmek istemiyorum ama dayanamıyorumda
Hangi esastan bahsediyorsunuz ?Esasında çok iyi bir insan
bunu hangi kafa ile yazdınız
Başta belki çoluk çoluk yokken, sorumluluk azken iyidik ondan öyle diyorum. Ailesinde gördüğü gibi olmamı istiyor. Susayım herşeyle ilgileneyiö onu rahat bırakayım. Çok güzel günlerimiz geçti, dile kolay kaç yıl. Kestirilip atılmıyor, yaşayan anlar sanırım. ..
Size karşı iyi bir insan değil bence. İnsan kendi evinde bir işin ucundan tutmaz mıÇok senelerimizi beraber geçirdik. Yeri geldi gerçekten 5 kuruş paramız kalmadı. Çalıştık beraber uğraştık. Maddi bakımdan hiç karışmaz. Aileme saygisizlik etmez ... ama gel görki bana öyle değil işte. Benimde kafam karışık. 32 yaşındayım ve 17 yaşından beri beraberiz. Baz geçmek zor geliyor galiba
Aslinda iyi bir insan degil, tembel ve merhametsiz.Esasında çok iyi bir insan ama bu durumlar beni çok soğutuyor.
Aynen yaa yazıp yazıp sonrada iyi insan özünde diyorlar ya iyi insanlara ayıp oluo.Neresi iyi insan Allah aşkına??
ama siz zarar görün, çözüm bu mu?Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Evi terk etsem aileme gitmek istemiyorum. Yaşlılar, üzmek istemiyorum, yük olmak istemiyorum. Ona git desem gitmeyecek kadar rahat bir insan. Daha fazla tartışmak istemiyorum gerçekten çok yoruldum. Keşke alsa çantasını gitse..... ama eminim çok büyük kavgalar olacak, herkese rezil ediyor bağırmasıyla insanların yüzüne bakamaz oldum, daha fena patlamasından korkuyorum. Aileler birbirine girer, iki tarafta çok zor anlaşamıyorlar zaten. Arada çocuklar zarar görsün istemiyorum. Medeniyet yokki insan gibi ayrılalım
Evde koca diye tutmak? Bu tabir beni rahatsız etti. O herşeyden önce çocuklarının babası. Bilmiyorum ben belki de çok duygusal yaklaşıyorumdur olaya ama bi insandan (heleki bu sevdiğiniz adamsa) kolayca vazgeçmek bana göre değil. Onu seviyorsam, onun iyiliği için çabalarım. Bunu çocuklarımı düşündüğüm için de yaparım. Yarın öbür gün çocuklar büyüdüğünde anne sen naptın babamı kurtarmak için hiç çaba göstermedin mi diyemesinler diye. Bu tür bireyleri dışlamak çok daha kötü sonuçlar doğuruyor. Ona siz sahip çıkmazsanız kimse çıkmaz. Kaybolur yiter gider.. Bi şekilde elinden tutulması lazım. Kolay bir şey mi?? Hiç değil. Bunu kimse savunmaz. Zor olsun ki kıymeti olsun hem Allah katında hem onun katında. Kolayı herkes seçer ama bence önemli olan zora cesaret etmek göğüs germektir. Bunlar benim düşüncelerim elbet ancak şu konuya da bi açıklık getirelim. Bi insan esrar kullanıyorsa bu onu tek başına kötü yapmaz. onu buna iten şeyler olabilir psikolojik olarak çökmüş hayatının çok kötü bir döneminden geçiyor olabilir daha bir sürü etken var. Bu şahsın tedaviye ikna edilmesi gerek ve yanında onu sevenlerinin bulunması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?