10 yaşındaki oğlunu kulakları çirkin diye boğarak öldürdü

kadının şuanda ne hissettiğini merak ediyorum, haberde babasından da hiç bahsedilmemiş çocuğun

Herkese allah akıl dağıtırken bu hangi yaratığın sırasına girmiş acaba? Kadının normal olmadığı kesin, insan olan insan yavrusuna bunu yapmaz.

Ne hastası ya? İlla biri hastaysa, ''normal bi anne bunu yapamaz, kesin hasta..'' diyenlerdir asıl hasta.

Her gün birilerini öldürenler normal insanlar, birilerini bıçaklayanlar, dövenler, hırsızlık yapanlar, kendi annesini babasını, çocugunu öldürenler falan... hepsi normal insanlar bunlar. ''ayyy yazık hastaymış yaaa'' falan degiller yani. Suç işleyen insana hasta ya da anormal denmez; suçlu denir, katil denir, hırsız denir... vs.

Kadın çocugunu öldürmüş işte... hem de kendi elleriyle bogmuş. Şekle verdigi önem çocuguna olan sevgisinden daha çokmuş işte. Çocuk ölümcül hasta olsa, çok fena hallerde olsa, çok acılar çekse falan belki o zaman dayanamamış çocugunun haline derdim yine ama burada hiç de öyle bir durum falan yok. Belki de kendisi utandı çocugunun görünüşünden pislik kadın. Kendini öldürseymiş keşke.

çocuğunu kurtarmışsın aferin. bir daha göremeyecek şekilde kurtarmışsın hemde. insan çocuğuna nasıl olurda çirkin der? ya da nasıl bu sebepten öldürür?

Daha neler duyacağız
Öldürme gerekçesi çok saçmaÇocuk engelli veya özürlü olsaydı ne yapardı
Anneler bile ne duruma gelmeye başladı.Çocuklar büyük tehlikede

Allahımm bu ne yaaa umarım hapishanede geberirsin bıktım artık çocuklara yapılanlardann.

asalak ya kendi çok mu güzelmiş onuda boğsunlar o zaman

Nasıl bunun psikolojik sorunu olmadığını söylerler ben ona takıldım . Ruh sağlığı yerinde olarak gösterip ne yapmaya çalışıyorlar ?
Bu gazeteciler illa bir şeyi abartacak .

Bu yaptığının hiçbir nedeni yok kadının ruh sağlığı yokmuş hiçbir aklı başında insan böyle bisey yapmaz

ana babadır ne olursa olsun diyenler..sizce şimdi bu ne?ana mı?malesef seçme şansı yok garip çocukların..böyle pislikler neden ana baba olurlar ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…